CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
teraz zastanawiam sie po co ja w ogole te leki bralam, bo niby wszystkie wyniki mam ok, nio i owu tez mam, bo kilka miesiecy temu zaszlam, czlowiek taki glupi bo myslalam ze mnie jakims pytaniem zazyja w klinice, a oni nawet nie pamietali ze mi je przepisali:/ takie jaja:/, coz teraz tylko obserwuje co sie dzieje po tych lekach, mam nadzieje ze bez zadnych ekscesow dostane@09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
06.2015- 2 poronienie/ciaza naturalna
11.2015 / 12.2015- 2proby iui- nie udane
01.2016- 3 poronienie/ciaza naturalna
-
zuza1212 wrote:zreszta to moj pierwszy i ostatni cykl z clo bez monitoringu nie bede juz tak ryzykowac
-
przy ostatniej ciazy poleccialam do Pl, zeby lekarz przepisal mi luteine bo wczesniej tez poronilam, chociaz moj poziom progesteronu bez wspomagaczy na samym poczatku ciazy byl na poziomie 63, bete mialam rowniez piekna i przyrosty poprawne a i tak zle sie skonczylo
. Pozostalo mi sporo luteiny wiec jestem przygotowana w razie czego:)
09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
-
kurcze nie wiedzialam ze trzeba brac luteine
mam juz jednego torbiela, nio to mnie przestraszylas, teraz to chyba juz u mnie za pozno zebym zaczela ja brac bo jutro mam termin @, lub za 4ni(wedlug ostatniego cyklu ktory mi sie przedluzyl)
09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
-
zuza1212 wrote:kurcze nie wiedzialam ze trzeba brac luteine
mam juz jednego torbiela, nio to mnie przestraszylas, teraz to chyba juz u mnie za pozno zebym zaczela ja brac bo jutro mam termin @, lub za 4ni(wedlug ostatniego cyklu ktory mi sie przedluzyl)
-
To już za późno na luteine. Można ją brać 3 dni po owulacji przewidywanej (po skoku tempki) przez 10 dni. Test pozytyw to brać nadal, negatywny to odstawić.tulipanna lubi tę wiadomość
-
-
nie robiono mi zadnych badan po 2 poronieniu, pierwsze poronienie przyczyna zasniad grosniaty wiec nie przelewki, kazano nam zrobic przerwe w staraniach az 2 lata, teraz kolejne poronienie nie znana prxzynyna poronienia. Bylam wczoraj w klinice lekarz powiedzial ze 2 poronienia jeszcze o niczym nie swiadcza, jak poronie 3 raz to wtedy beda robic badania wcelu zdiagnozowania przyczyny poronienia09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
-
nie wiem skad mam torbiela, wczesniej tez mialam torbiela mialam robiona laproskopie 2 lata temu okazalo sie ze to torbiel endometrialna i ze mam endometrioze 1 stopnia. Teraz czekam na @ i beda mi robic usg sprawdzajace czy nie rosnie ta torbiel09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
jakiś czas mnie się nie udzielałam, ale na bieżąco Was podczytuje. Z moich czterech pęcherzyków, a po nich czterech ciałek żółtych ani pół ciąży. Czekam teraz na @ i mam mieć robioną histeroskopie i cholernie się boję co mi tam wyjdzie... tak czy owak u mnie clo idzie w tym cyklu w odstawkę więc chyba nic tu po mnie.
Dzięki wielkie za wcześniejsze rady i życzę Wam owocnych starań