CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Releaseme wrote:podczytuję was
Pabelka niezły wynik! :o
ryzykujesz czy odpuszczasz??
u mnie @ się pojawiła, w 27-28dc plamienia, już nadzieja, ale testy negatywne a w poniedziałek już @ się przypałętała. to teraz odpuszczam całkowicie na jakiś czastrzeba się napić, pomęczyć i trochę zregenerować psychikę!
dzis o 18.00 monitoring...
Powodzenia!KathleenPL, lipa lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny ja następny cykl zaczynam z CLO strasznie się boję bo nie wiem co mnie czeka...
Dodam, że CLO dostanę, bo ostatnio pojawiły się u mnie cykle bezowulacyjne 2 napewno a 3 prawdopodobnie teżMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrebe wrote:Ktoś się pytał o skutki uboczne.
Jeste w połowie pierwszego cyklu z CLO i niestety u mnie załamka.
CLO mocno nadwerężyło moj stan psychiczny; byłam (jestem?) mega płaczliwa, nerwowa, zestresowana i Z objawami lekkiej deprechy; typu nie widze w niczym sensu, w staraniach, moim życiu, zwiazku. Miałam beznadziejne i męczące sny, w ogole złe spałam. W tym kontekście starania to naprawde orka na ugorze, ani entuzjazmu ani radości z mojej strony.
Dzien po ovitrelle niewiele lepiej, ogólna smuta, oby szybko minęło. Jesli tak to ma u mnie wyglądać przy każdym cyklu z CLO to ja chyba podziękuje, nie mówiąc juz o ewentualnym in vitro gdzie stymulacja kest silniejsza.. -
nick nieaktualny
-
Dabtka2 wrote:Nie udało mi się z 1 tabl clo 5-9 dzien cyklu + inofolic + pregnyl. Wszystkie badania super (oprócz PCO), męża wyniki idealne.. Moja nadzieja powoli zaczyna umierać.
Kochana nie poddawaj się. Czy to Twój pierwszy stymulowany cykl? -
nick nieaktualny
-
Dabtka2 wrote:Pierwszy, ale pojawił się tylko jeden pęcherzyk i to dopiero po 20 dc..
Kochana głowa do góry. Mi lekarz powiedział, że nasz organizm może w każdym miesiącu inaczej reagować nawet na tą samą dawkę leku, podawaną w tych samych dniach. Jeden cykl absolutnie o niczym nie świadczy. Ja też jeden straciłam- bo lek nie zadziałał. -
Przepraszam ze dopiero teraz...
Byłam...pękło 4 pecherzyki.3 w lewym jajniku i 1 w prawym.za macica plynu od czorta...zostal 1 pecherzyk w lewym 22mm i 3 w prawym 19,22,23mm.endo 13mm.czekamy...jeszcze jutro mam wziasc pabi-dexamethason i od soboty dupka.
Bardzo licze na wkincu szczęśliwy kobiec naszych staran...barrrrrdzo x4(choc mam nadzieje ze jesli sie uda to Bog obdarzy nas gora blizniakami).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 22:16
lipa, Angie 31, Dea28, Yousee lubią tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Przepraszam ze dopiero teraz...
Byłam...pękło 4 pecherzyki.3 w lewym jajniku i 1 w prawym.za macica plynu od czorta...zostal 1 pecherzyk w lewym 22mm i 3 w prawym 19,22,23mm.endo 13mm.czekamy...jeszcze jutro mam wziasc pabi-dexamethason i od soboty dupka.
Bardzo licze na wkincu szczęśliwy kobiec naszych staran...barrrrrdzo x4(choc mam nadzieje ze jesli sie uda to Bog obdarzy nas gora blizniakami).
lipa lubi tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Przepraszam ze dopiero teraz...
Trzymam kochana kciuki, żeby finał był taki, jak sobie zyczysz :-*pabelka88 lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Trzesiesz juz portkami czy jeszcze?
ale wierze ze będzie tak jak sobie wymarzylam
Ty wiesz...(jesli w ogóle się uda).