CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
michasia-K wrote:Z dwa dni mi sie spozniłMama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Cześć dziewczyny
podczytuję was od jakiegoś czasu, nie chciałam dołączać żeby się bardziej nie nakręcać, ale chyba bardziej się nie da. Jestem po pierwszym cyklu z clo + pregnyl + duphaston, była piękna owulacja, 2 pęknięte pęcherzyki. Cykle mam ok 30 dniowe, wczoraj 31 dc testowałam i negatyw, oczywiście godzinę po testowaniu zaczęłam plamić ale tak na beżowo, zazwyczaj plamiłam przed @ ale na ciemno. Dzisiaj dalej delikatnie plamię, @ się nie rozkręca... Czy któraś z was tak miała po tych lekach, że dłuższy cykl i takie inne plamienie? Ciąży sobie raczej nie wkręcam ze względu na negatywny test... Wczoraj mój mąż miał imieniny, miałam nadzieję że zrobię mu prezent...
dodam, że owulację dzięki clo miałam szybciej niż zwykle, więc liczyłam na skrócenie cyklu.
-
Angie 31 wrote:Hej dziewczynki!
A czy któraś z was atat edka dunda smile odczolyscie taki dziwny skurcz ukucie w macicy jakby jajka czy cos takiego w szyjce?
Wczoraj mnie tak wieczorem ukulo strasznie i trzymalo chwilę. Wg ovu byl to 8d po owulacji.
Nie wiem już co myśleć dziś mój 40dc a ja biedna nic nie wiem.
Poza tym, że nie miałam okresu to nic mi się nie działo.No może raz czy 2 tak jakby mnie jajnik pobolewał i to wszystko. -
A czy któraś z was atat edka dunda smile odczolyscie taki dziwny skurcz ukucie w macicy jakby jajka czy cos takiego w szyjce?
Wczoraj mnie tak wieczorem ukulo strasznie i trzymalo chwilę. Wg ovu byl to 8d po owulacji.
Nie wiem już co myśleć dziś mój 40dc a ja biedna nic nie wiem.
Tak, takie kłucie w macicy miałam w tym cyklu. Czasem takie, że wyprostować sie nie mogłam. Lekarze mówią, ze to po CLO....ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
daktylek wrote:Angie31 a Ty testowałaś?
Taaa i cien. Wczoraj był też.powinien ciemniec.ech czyli negatywny. Czekam na @.moze wielmozna pani zjawi się w końcu bo teraz to przesadza
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
KIZIA MIZIA ja np. po podobnej "trójcy" jak ty miałam różnie: raz plamienia dwa dni i @ a raz od razu z grubej rury. Nie mam pojęcia od czego to zależy.
ANGIE 31, ATAT mnie w tym cyklu po ovitrelle tak kłuło (czyli koło 21.10.), że usiąść nie mogłam. A od tygodnia boli mnie podbrzusze jak na okres i kłuje po lewej stronie brzucha tak na wysokości pępka. Fakt, faktem, że z dnia na dzień coraz mniej. No praktycznie tylko wtedy kiedy leżęi np. jak się przeciągnę.
Nie mogę się dodzwonić do mojego drka żeby o to wypytać. Ale taki urok właśnie pracujących w szpitalach, że z rana nie da rady się do nich dodzwonić...Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Nie wiem już co myśleć dziś mój 40dc a ja biedna nic nie wiem.Angie 31 lubi tę wiadomość
-
Ja jutro powtarzam betę. Jak się strasznie denerwuje to nawet nie wiecie.
Podbrzusze ciągle pobolewa, zaparcia już mam od tygodnia.
Czy myslicie, zeby jutro tez zrobic progesteron? lekarz jeszcze nie zlecił.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Angie 31 wrote:Taaa i cien. Wczoraj był też.powinien ciemniec.ech czyli negatywny. Czekam na @.moze wielmozna pani zjawi się w końcu bo teraz to przesadzaMama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
daktylek wrote:a który dzień cyklu? nie wierzysz ze cień zrobi się grubą tłustą krechą?
40dc dzisiaj. 8/9dni po owulce.3dni temu endo 12-13mm.czy wierzę? Nadzieję mam zawsze
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
atat wrote:Ja jutro powtarzam betę. Jak się strasznie denerwuje to nawet nie wiecie.
Czy myslicie, zeby jutro tez zrobic progesteron? lekarz jeszcze nie zlecił.
Ja dzisiaj zrobiłam powtórkę bety i progesteron, do gina idę w piątek.Na pewno nie zaszkodzi:)pabelka88, atat, Edka lubią tę wiadomość
-
32dc owulka zakładam, że jakieś góra 10 dni temu. Temperatura utrzymuje się na poziomie 36.93-36.94. Os wczoraj zaczęłam brać Lutkę 2x1 przez 5 dni. Po weekendzie wszystko się okarze.
Angie31 ja też zawsze mam nadzieję. Głupio by było nam tu samym pozostać)
Angie 31 lubi tę wiadomość
-
atat wrote:Ja jutro powtarzam betę. Jak się strasznie denerwuje to nawet nie wiecie.
Czy myslicie, zeby jutro tez zrobic progesteron? lekarz jeszcze nie zlecił.zrob zrob:) wtedy na wizycie juz Ci przepisze progesteron jak okaze sie ze za maly masz progesteron
-
Angie 31 wrote:40dc dzisiaj. 8/9dni po owulce.3dni temu endo 12-13mm.czy wierzę? Nadzieję mam zawsze