CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Edka wrote:Angie Tulipanna prawidłowo pisze. Weź to pod uwagę.
No pewnie że wzięłamjuz mnie pabelka świetnie pokierowala:-) dużo wcześniej.
Mimo wszystko muszę poczekać do @.
Tylko nie lubię oooj bardzo nie lubię pesymistycznych komentarzy nie znając szczegółów i osoby.
Zresztą nieważne...
Dobre słowo napis czasem bardziej pomaga przetrwać ten czas...
Powodzenia wszystkim starajacym się i juz zafasolkowanym w tym pięknym czasie.
Wracam za miesiąc lub daruję sobie.
Trzymajcie się dziewczynydaktylek lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:No pewnie że wzięłam
juz mnie pabelka świetnie pokierowala:-) dużo wcześniej.
Mimo wszystko muszę poczekać do @.
Tylko nie lubię oooj bardzo nie lubię pesymistycznych komentarzy nie znając szczegółów i osoby.
Zresztą nieważne...
Dobre słowo napis czasem bardziej pomaga przetrwać ten czas...
Powodzenia wszystkim starajacym się i juz zafasolkowanym w tym pięknym czasie.
Wracam za miesiąc lub daruję sobie.
Trzymajcie się dziewczynyAngie 31 lubi tę wiadomość
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
nick nieaktualnyDaktylek gratulacje!
Napiszę tak jak kilka dziewczyn pod Twoim wykresem...wiedziałam, że tak będzie
Trzymam kciuki za ładny przyrost bety i nuuudne 9 miesięcy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:45
daktylek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... myślałam że po dzisiejszej wizycie u gina będę mądrzejsza ale nie. Byłam na usg, żeby potwierdzić ovu, dziś 24 dc, 2 dzień wyższej temp, endo 11 mm i nic poza tym nie wiadomo... w sensie pęcherzyka już nie ma ale co do ciałka żółtego lekarz nie był przekonany. Powiedział, że coś tam jest ale nie może mi na 100 % powiedzieć, że to ciałko i kazał w pn (7dpo) zrobić progesteron i wtedy wiadomo czy była ovu. Kurcze teraz będę panikować do wtorku...4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Pabelka88 jesteś tu? Ja wracam na różową stronę mocy. Pamiętasz mnie? U nas starania o rodzeństwo, dziś pregnyl, jeden pęcherzyk 22x21 endo rozszalale 20 mm:-)
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Aaaaa i jeszce jedno...jeśli to nie ciąża teraz...to jeszce się tu nie zdarzyło, żeby 40 dniowe cykle były owulacyjne w czasie brania clo...Reakcja na clo ma wystąpić w odpowienim czasie, jak jej nie ma to znaczy że albo trzeba zwiększyć dawkę (nie wiem ile brałaś) albo zmienić lek.. Po prostu Szwedom nie daj sobie kitu wciskać..
Halo Tulipanna, ja mam po clo owulacje indukowaną pregnylem po 20 dc, więc można mieć 40 dniowe
-
Nikoleta wrote:Halo Tulipanna, ja mam po clo owulacje indukowaną pregnylem po 20 dc, więc można mieć 40 dniowe
Nooo chyba, że Pabelka przypomi... -
akuszerka89 wrote:Pabelka88 jesteś tu? Ja wracam na różową stronę mocy. Pamiętasz mnie? U nas starania o rodzeństwo, dziś pregnyl, jeden pęcherzyk 22x21 endo rozszalale 20 mm:-)
akuszerka89 lubi tę wiadomość
-
Edka wrote:Angie ale gdzie Ty sie wybierasz, ze piszesz ze wracasz za miesiąc? Odpuszczasz ma jakiś czas? Nie będziesz tu zaglądać?
Wiesz... Jakos tak poczułam złość żal smutek... Tylko i wyłącznie z mojej winy. Postanowiłam od nowego cyklu wziąć się za siebie od podstaw. W grudniu jadę do Polski na święta zdążę zrobić kilka dodatkowych badań...ale... Nie bede juz komentować wypisywać swoich odczuć myśli na tym ani pewnie na żadnym innym forum.
Istnieją odmience nie książkowe przypadki kobiet.
Nie chce psuć sobie humoru bo z natury jestem optymistką potrafię sama z siebie się śmiać i tego nie ukrywam.
Ja nie brałam CLO tylko letrozole i prawdopodobnie ten wątek nie jest dla mnie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie których potrafiłam wesprzeć pocieszyc i cieszyc sie waszym szczęściem. Straaasznie bylam zaangazowana w tym wątku ale czas stad uciekać. Buziaki.
I tak jak raz Michasia napisała "nadzieja umiera ostatnia "
Nigdy tego nie zapomnę
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
tulipanna wrote:ok- powinnam dopisać że są ewenementy...ale raczej należysz do rzadkości...ja jeszcze nie widziałam przynajmniej z takich cyklów efektów w postaci ciąży... chyba że zapomniałam... a zaglądam tu półtora roku...
Nooo chyba, że Pabelka przypomi...
Jesteś strasznie niemiła. Kąśliwa na każdym kroku. Ty się nie czujesz jako ewenement, skoro nie jesteś książkowo płodna?
-
Angie nie posdawaj sie!
Mnie jest bardzo ciezko. Szczegolnie, ze wszystkie prawie z tego forum sa w ciazy. To boli.
Dlatego postanowilam odpuścić i wrocic jak zacznę brac clo
Daktylku ciesze, ze Ci sie udalo, a zarazem tak strasznie zazdroszczedaktylek lubi tę wiadomość
-
Nikoleta wrote:Jesteś strasznie niemiła. Kąśliwa na każdym kroku. Ty się nie czujesz jako ewenement, skoro nie jesteś książkowo płodna?
To prawda. Wiele z sugestii można przekazać duuuuzo grzeczniej. Lukrowanie nie ma tu nic do rzeczy. Pytania typu "co za problem porobić badania?" są średnio na miejscu na początku dyskusji. Warto się rozeznać, bo jak widać wiele jest przypadków, że może to być problem. Tak jest i DE i w UK i w Szwecji jak się okazuje. Pewnie nie tylko tam. A Angie nie jest glupiutka panienka, która od 3 dni marudzi "to mój tysiąc pięćset siedemdziesiąty szósty dzień cyklu, nie mam okresu, bolą mnie piersi, test negatywny przez ostatnie 1000 dni ale czy mogę być w ciąży?"...Nikoleta, Edka, Katie87 lubią tę wiadomość
-
Kizia mizia wrote:Mam jeszcze jedno pytanie, co się może stać, jak zacznę brać clo za wcześnie? Nie wiem czy to dzisiejsze plamienie traktować jako pierwszy dzień cyklu, czy nie
Czekaj na krew, inaczej sobie rozregulujesz cykl. Plamienie to nie 1dc. Krew i podpaska to 1dc. -
Angie to wielokrotnie juz Pabelka pisala o koniecznosci badan.. A lukrowsnie nie ma sensu.. Komus sie nie podoba niech nie czyta albo niech tu nie pyta skoro nie slucha.. Juz tu takye "gwiazdy" byly..roznie sie to konczylo.. A argument ze jest sie za granica to zaden argument..Tez mam znajomych poza granicami RP i wiem ze jak sie chce to mizna,kwestia determinacji,chceci.
A Ty Anatolko sama wiesz jak to jest jak sie tu niektorym tlumaczy..Angie wlasnie nie jest glupiutka,co wiecej ma juz jedno dziecko wiec nalezaloby spodziewac sie ze testow ciazowych w okolicach owulacji robic nie bedzie..
Wy sobie mowcie co chcecie,ja tam zawsze bede gonić tu Laski na badania i monitoringi bo sama wiem jakie to wazne.. -
Nikoleta wrote:Jesteś strasznie niemiła. Kąśliwa na każdym kroku. Ty się nie czujesz jako ewenement, skoro nie jesteś książkowo płodna?
I czy Ty mnie bedziesz nazywac tsk czy inaczej to sytuacja sie nie zmieni... Powtarzam nie mam w zwyczaju glaskac po glowie i przytakiwac po to zebys Ty napisala jaka tulipanna "mila"
pabelka88 lubi tę wiadomość