CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziękuję
daktylek zrób! ja też się bałam ale powtórzyłam betę i zrobiłam progesteron.Dzisiaj mam wizytę i pójdę już z wynikami, będzie jaśniejsza sytuacja.Nie ma się czego bać! jestem z Tobą!:)Dzięki badaniom wiem, że beta się podwoiła a progesteron szału nie robi, więc pewnie coś mi przepisze. Za długo wszystkie czekamy na fasolkę i pokonujemy różne trudności żeby teraz nas paraliżował strach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 12:56
daktylek, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
ja też przypuszczam, że ovu miałam 22 dc (na clo) jednak lekarz nie był w stanie mi powiedzieć na 100% czy była bo nie mógł z pewnością stwierdzić czy to co widzi to na pewno ciałko żółte więc czekam żeby zrobić progesteron w 7 dpo, trochę mi się dłuży to czekanie...4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
daktylek wrote:Żadna z nas nie zagląda tutaj z nudów tylko szuka wsparcia, pocieszenia i wskazówek od tych doświadczonych. Chęć bycia w ciąży powoduje, że te wskazówki mogą być przekazane w łagodnej formie a i tak zostaną zastosowane ;)poza tym oczekiwanie na ciążę i stan ciąży to powinny być miłe i ciepłe chwile
Atat, Edka i inne jak się czujecie? pisałyście coś o ciągnięciu w brzuchu. teraz ja zaczynam to mieć.... a wizytę mam w środę dopiero. mam nadzieję, że to naturalny objaw .....;/ -
Miśkowa wrote:ja też przypuszczam, że ovu miałam 22 dc (na clo) jednak lekarz nie był w stanie mi powiedzieć na 100% czy była bo nie mógł z pewnością stwierdzić czy to co widzi to na pewno ciałko żółte więc czekam żeby zrobić progesteron w 7 dpo, trochę mi się dłuży to czekanie...
Miśkowa, trzymam kciuki, ja po pregnylu, w poniedziałek się dowiem, czy pęcherzyki pękły.. też mi się dłuży, ale cóż możemy zrobić prócz czekania i umilania sobie czasu rozmowami?Miśkowa lubi tę wiadomość
-
Hej mam pytanie bo własnie wzięłam ostatni cykl clo i nic mi to nie dało nie zaszłam w ciążę powiedzcie mi co można zrobić dalej jak myślicie co mi lekarz doradzi już nie wiem co mam robić maż ma wszystkie badania super ja tez tylko nie regularne cykle chociaż przez ostatnie 3 miesiące miałam regularne najlepsze jest to w tym wszystkim ze mam już syna który ma już 8 lat a z drogim nie mogę zajść.katarynka27
-
katarynka27 wrote:Hej mam pytanie bo własnie wzięłam ostatni cykl clo i nic mi to nie dało nie zaszłam w ciążę powiedzcie mi co można zrobić dalej jak myślicie co mi lekarz doradzi już nie wiem co mam robić maż ma wszystkie badania super ja tez tylko nie regularne cykle chociaż przez ostatnie 3 miesiące miałam regularne najlepsze jest to w tym wszystkim ze mam już syna który ma już 8 lat a z drogim nie mogę zajść.
-
katarynka27 wrote:Hej mam pytanie bo własnie wzięłam ostatni cykl clo i nic mi to nie dało nie zaszłam w ciążę powiedzcie mi co można zrobić dalej jak myślicie co mi lekarz doradzi już nie wiem co mam robić maż ma wszystkie badania super ja tez tylko nie regularne cykle chociaż przez ostatnie 3 miesiące miałam regularne najlepsze jest to w tym wszystkim ze mam już syna który ma już 8 lat a z drogim nie mogę zajść.
-
pabelka88 wrote:Jakie badania do tej pory wykonaliscie,i jak długo bralas clo? Ile czasu się staracie?katarynka27
-
Dea28 wrote:michasia nie jesteś sama na tym wątku u mnie tez ciąży brak.
katarynka mi powiedział że po CLO są gonadotropiny i w moim przypadku najlepiej podejść do in vitro. -
Dea28 wrote:michasia nie jesteś sama na tym wątku u mnie tez ciąży brak.
katarynka mi powiedział że po CLO są gonadotropiny i w moim przypadku najlepiej podejść do in vitro.
Dziewczynki no ja tez tu nadal jestem
Angie nie zostawiaj nas ty taki dobry duszek tu dla mnie byłaś, bedzie mi smutnoEdka lubi tę wiadomość
Będzie córeczka -
katarynka27 wrote:nie miałam czegos takiego a na czym te badanie polega