CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
atat wrote:Mozna pic alkohol przy clo?
Można
No pewnie że można. Czerwone winko dla zdrowotnosci i piekne endo a jaki umysł czysty.
Wszystko można tylko z umiarem.Trzeba żyć dziewczyny. Cieszyć się tym co się ma i to docenić.
Biedronka ty nakladasz biel i nie waż mi się czerwoną zarzucać. Odziej się kobieto mróz na dworzu.
Platku oj cholerka no starczyło dla ciebie kurcze ale już niedługo nalozysz za kilka dni żółtą a wtedy już coraz bliżej zielonej.
Silvia masz rację głowa i du... A do góry i jedziemy dalej w tę ok 30dniowa podróż.
A teraz kawał bo pasuje :
Wleciała mucha do cipki.
Latała we wszystkich kierunkach nie mogąc znaleźć wyjścia.
Po 15 minutach zupełnie wycienczona siadła i rzecze... Teraz to albo mnie chuj strzeli albo krew zaleje!Opolanka 85, Biedronka7, Martek32, silvia, Jagna 75, Misia 69, gogo19 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Martek32 wrote:Jagna mam nadzieję, że wszystko będzie ok!!! nie martw się kochana!!!
u mnie po monitoringu dobre wieści... owulacja była i to z prawego i lewego jajnika, end super... pozostaje czekać na rozwój sytuacji...
No nareszcie mamy świeżą owulantke!
Odliczamy i medytujemy na szczesliwe zakończenie ammmmm ammmmMartek32, silvia lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczyny przyłączam się oficjalnie do wątku jeśli pozwolicie. Jestem z jednym jajowodem po ektopowej w 2013 i poronieniu w listopadzie tego roku..dokładnie w piątek 13 go.
Od dziś mam zacząć brać clo bądź od poniedziałku. Pomerdaly mi się dni cyklu ..czy to jakaś różnica czy 3 czy 5dc ? Swoją owulke mam ok 19 dc a clo na zwiększenie Jajeczek. Mam też pco delikatne i jestem na metforminie.
Wszystkim życzę powodzenia a za Jagne i jej Maleństwo trzymam kciuki podwojne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:32
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, mam 2 cykl na clo:) Dziś ostatnia tabletka, biorę od 5 do 9 dc. Zobaczymy co z tego będzie:) Czytam Was ciągle i ciągle. Jak dostałam teraz @, to wpadłam w rozpacz totalną, pół dnia w pracy przepłakałam, moja kiero kochana tak mnie pocieszała, bo zna temat. Podejrzewam, że ten spadek humoru, ta depresja jednodniowa, trochę też wynika z przyjmowania tych wszystkich sztucznych hormonów (clo, ovitrell, luttagen), bo nigdy wcześniej nie pozwalałam sobie na łzy w pracy. A teraz to po prostu mnie ścięło z nóg. Brr, nigdy więcej, następnym razem wezmę urlop na żądanie:) W tym cyklu to szaleję strasznie - łykam magnez, oeparol i dalej cynk z selenem, wino, orzechy, rybki, zielone warzywka. Będzie jak ma być...
Jagna... ile Ty masz siły w sobie kobieto! Będzie dobrze, tylko nie myśl o tej becie p***onej!31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Jagna jak samopoczucie?
Angel,Ty jesteś takim naszym dobrym duszkiem tutaj! Uwielbiam czytać Twoje wpisy!
Ja się uplakalam, nastrój mam podły. Chciałam ja byc w tym roku a tu widocznie nie mój czas,dwie ciąże kolejne w rodzinie więc dla mnie miejsca nie będzie w tym roku,może w przyszłym? Córka uradowana że kuZynka znów będzie.. A ja mam ochotę krzyczeć i skakać i piszczec i płakać.. Byke do środy..zaczne nowy cykl,nową walkę, wyjazd na ferie w lutym nas czeka więc odetchnę trochę. Mąż mówi że musimy docenić to co dostaliśmy od losu i cieszyć się sobą jak młode małżeństwo heh.
Uh wygadalam się, czasem potrzebuje tak poprostu sobie pogadać, pies już nie bardzo chce mnie słuchać bo mruczy na moje smuty haha,a i łzy muszę ukrywać by córa nie widziała..Starania od września 2014r.
Mama 7letniej Magdalenki.
PCOS,niski progesteron, brak rosnących pęcherzyków, cienkie endo
2.02.2015r- ciąża biochemiczna..
Stymulacja i walka, w lipcu cud! 2 kreski!
Oczekujemy naszej Iskierki Nadzieji - marzec 2017 -
Biedronka7 wrote:Angie nie
niestety w tym miesiącu ovu nie było. Przynajmniej testy nie pokazały niestety
Testy mogą kłamać w moim przypadku nigdy się nie sprawdzały mimo wszystko sobie sikam na nie. Tak dla zabawy. Najśmieszniejsze jest to że zamówiłam sobie 20testow lh w promocyjnej cenie a tu przychodzi mi paczka z testami ciazowymi 20sztuk!no cholera co ja z nimi teraz zrobię muszą czekać aż 30dni.masakra.
Biedronka ewidentnie jesteś już po owu a ja zaciskam kciuki że po tym hsg coś się wydarzy pięknego.
Ladybird raczej jest to istotne w którym dniu brać CLO tym bardziej że owulki masz późne aczkolwiek mieszczace się w normie. Im szybciej weźmiesz CLO tym szybciej pobudzisz pecherzyki do ich wzrostu
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Laskotka napewno Ci się uda ale znam tutaj uczucie kiedy tyle osób zachodzi wokół. Uda się i nie ma opcji. A brałas kiedyś metformin albo choć inofolic ? Ja uważam że działa cuda .ja od kiedy biorę metformin mam okres tzn owulacje prawie jak w zegarku.
-
Angie 31 wrote:No nareszcie mamy świeżą owulantke!
Odliczamy i medytujemy na szczesliwe zakończenie ammmmm ammmm
no w tym cyklu niezła ze mnie kura nioska...oby coś z tych jajek się wykluło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:50
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Biedronka głowa do góry ,ja w tym cyklu owu dopiero w 24 dc miałam a normalnie w 16 dc mam ,niezbada natura nasza
Angie mistrzyni kawałów- normalnie zaraz pękne ze śmiechu
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
Ladybird:) wrote:Laskotka napewno Ci się uda ale znam tutaj uczucie kiedy tyle osób zachodzi wokół. Uda się i nie ma opcji. A brałas kiedyś metformin albo choć inofolic ? Ja uważam że działa cuda .ja od kiedy biorę metformin mam okres tzn owulacje prawie jak w zegarku.
Nie brałam, teraz miałam opcję albo CLO albo Inofolic, wybrałam CLO bo się sporo pozytywnych rzeczy o nim naczytałam. U mnie długo nic robić nie chciano. Pierwsze cykle po odstawieniu anty były idealne,dopiero po poronieniu się spieprzyło,ale lekarze mnie słuchać nie chcieli bo nie było jeszcze roku starań.. Dopiero od 3go stycznia zaczęłam taką prawdziwa walkę ze wspomaganiem. Wcześniej ino były próby a może anty odblokuję owu,a może estrofem, a może leki bez recepty, a może spokój i wyluzowanie..Starania od września 2014r.
Mama 7letniej Magdalenki.
PCOS,niski progesteron, brak rosnących pęcherzyków, cienkie endo
2.02.2015r- ciąża biochemiczna..
Stymulacja i walka, w lipcu cud! 2 kreski!
Oczekujemy naszej Iskierki Nadzieji - marzec 2017 -
Laskotka wrote:Jagna jak samopoczucie?
Angel,Ty jesteś takim naszym dobrym duszkiem tutaj! Uwielbiam czytać Twoje wpisy!
Ja się uplakalam, nastrój mam podły. Chciałam ja byc w tym roku a tu widocznie nie mój czas,dwie ciąże kolejne w rodzinie więc dla mnie miejsca nie będzie w tym roku,może w przyszłym? Córka uradowana że kuZynka znów będzie.. A ja mam ochotę krzyczeć i skakać i piszczec i płakać.. Byke do środy..zaczne nowy cykl,nową walkę, wyjazd na ferie w lutym nas czeka więc odetchnę trochę. Mąż mówi że musimy docenić to co dostaliśmy od losu i cieszyć się sobą jak młode małżeństwo heh.
Uh wygadalam się, czasem potrzebuje tak poprostu sobie pogadać, pies już nie bardzo chce mnie słuchać bo mruczy na moje smuty haha,a i łzy muszę ukrywać by córa nie widziała..
Masz jeszcze 11m-cy .A na feriach po prostu się wyluzuj. Zrób coś głupiego szalonego żeby sobie potem powspominać np zróbcie zawody haha kto się odważy pierwszy pobiec na golasa dookoła domku jeśli oczywiście będziecie na otwartym terenie bez wiekszej ilości sąsiadów kto stchórzy ten pije karniaka podejrzewam że po 10karniakach będziecie się ganiać nawzajem hahaha
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Martek32 wrote:no w tym cyklu niezła ze mnie kura nioska...
oby coś z tych jajek się wykluło...
Się wykluje się wykluje ciocia Angie potrzebuje się zarazić i wycałować te śliczne rozowiutkie stopulki inaczej zwariuje
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤