CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Laskotka wrote:Ladybird u mnie akurat susza totalna przy clo, jedynie kiedy biore wiesiołek lub estrofem to wtedy pięknie mokro
-
AniaStaraczka85 wrote:Ten wiesiolek coś w sobie ma bo ja odkąd stosuje tez nagle śluz w porzadku:) forum tego pani ze dklepu ziekarskiego poleciła mi lecytyne ze zawiera estrogeny i tez to lykam
Ja też łykam Oeparol, z tym śluzem to szału chyba nie ma, ale nie wiem, jak by było, gdybym go nie brała. Za to na moje endometrium widocznie pięknie zadziałało winko i ciut orzechówDzięki, Dziewczyny za dobre rady!
Angie, oby głowa przestała boleć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 19:23
-
minions wrote:Dziewczęta,
Zrobiłam dzisiaj test - wyszła blada kreska, ale jest:)
Zrobiłam dodatkowe dwa testy - i też pojawiły się blade kreski:)
Tak się cieszę, chociaż wiem, że różnie to bywa, ale energia mnie rozpiera!!!
Jutro pojadę na hcg...
Wysyp dziewczyny,wysyp kto nastèpny
Antoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:No właśnie wizytę W klinice mam za 2 tygodnie. A teraz mam @. Jutro chciałam iść do swojego ginekologa ale czy on przepisze jakieś leki dla męża? przecież on jest dla kobiet.
-
AniaStaraczka85 wrote:Ten wiesiolek coś w sobie ma bo ja odkąd stosuje tez nagle śluz w porzadku:) forum tego pani ze dklepu ziekarskiego poleciła mi lecytyne ze zawiera estrogeny i tez to lykam
Tak,kiedys pilam wiesiolek,odblokuje kazdà susze,tyle ze brac go tylko do ovu
-
Jagna, co u Ciebie? Jak te plamienia?
Jagna 75 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jagna 75 wrote:A nie masz kontaktu telefonicznego z lekarzem w klinice?Ewentualnie zadzwon do kliniki,tam powiedzą czy jest sens
-
roma wrote:Jagna, co u Ciebie? Jak te plamienia?
Dzis tez byly plamienia ale juz takie brudne,brzuch z przerwami pobolewa.Czekam jak na zbawienie na ten poniedziałek choc jakos coraz bardziej mysle ze bedzie pozamiatane,jednak iskierka nadziei jest,któźby nie miał.
Na samà mysl serce sie kraje,te cztery lata staran to pikuś w porównaniu co teraz przezywam,strach,przerazenie,bezradnosc.Jakos trzymam sie,jeszcze tylko dwa dni...nadzieja umiera ostatnia
Dzieki za wsparcie,dzièki ze jestescie,mysle ze moj maluszek jeszcze walczy,oby byl tsk silny jak jego mamaAntoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny a słyszałyście o tym żeby brać siemie lniane na śluz? ale jak to się je? Po prostu, czy macie może jakieś sposoby? Bo mam akurat w domu i bym sobie zapodała07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
pyatii wrote:Dziewczyny a słyszałyście o tym żeby brać siemie lniane na śluz? ale jak to się je? Po prostu, czy macie może jakieś sposoby? Bo mam akurat w domu i bym sobie zapodała
-
I jest zjadliwe? rzeczywiście pomaga na śluz?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
pyatii wrote:I jest zjadliwe? rzeczywiście pomaga na śluz?
-
a ja mam dola... jestem w 15 dc, to pierwszy miesiac przerwy od clo, a moj niby dominujacy pecherzyk na lewym jajniku ma 12,4 mm (pije jeszcze inofem ale nie pilam od poczatku i do przed wczoraj pilam co drugi dzien albo co 3 raz) , a na prawym maja 11,2 i 10,4 mm, endometrium 8 z hakiem. Mam dola bo wychodzi na to ze bez tabletek nici z tego beda... mam juz dosc, a od jutra musze zaczac brac duphaston, ew. od niedzieli[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Girl25 wrote:a ja mam dola... jestem w 15 dc, to pierwszy miesiac przerwy od clo, a moj niby dominujacy pecherzyk na lewym jajniku ma 12,4 mm (pije jeszcze inofem ale nie pilam od poczatku i do przed wczoraj pilam co drugi dzien albo co 3 raz) , a na prawym maja 11,2 i 10,4 mm, endometrium 8 z hakiem. Mam dola bo wychodzi na to ze bez tabletek nici z tego beda... mam juz dosc, a od jutra musze zaczac brac duphaston, ew. od niedzieli
Laskotka lubi tę wiadomość
-
nie wszystkie... ostatnio co chwile slysze ze jakas jest w ciazy
, a niektore nawet sie nie staraly... ostatnio mi kolezanka powiedziala ze oni o drugie tez sie chwile starali, duzo w miedzy czasie przeszla (ciaza poza maciczna, wyciety jajowod) lekarz powiedzial ze juz nie ma szans na dziecko, a tu niespodzianka jak tylko odpuscila i stwierdzila ze widocznie corka ma byc jedynaczka to wtedy zaskoczyla i teraz jest w 8 miesiacu, 4 marca ma termin
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jagna, życzę Ci żeby wszystko dobrze się skończyło. Bardzo bym tego chciała. Podziwiam Cię, że nie tracisz wiary i mówisz, że się nie poddasz nawet jak teraz nie wyjdzie. Jesteś bardzo silna i tak trzymaj. Na pewno zostanie Ci to wynagrodzone. Tulę Cię mocno.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy