CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
roma wrote:APS wróciłaś!
wrocilam po 1,5 rokuchociaz raczej nie ma sie z czego cieszyc
nie wiedzialam ze Ty tez na Clo.
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
APS wrote:wrocilam po 1,5 roku
chociaz raczej nie ma sie z czego cieszyc
nie wiedzialam ze Ty tez na Clo.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Malowanka piękna beta,teraz to juz zeby rozwijała sie jak nalezy,powodzenia.
Ladybird mój mąź zadnych tabsów nie łyka,nasienie niby ok ale badane z dwa lata temu robionemysle ze jak do lipca ciązy nie bedzie to bedzie trzeba zbadac raz jeszcze jesli bedziemy chcieli podchodzic do in vitro.Serduszkuj do poniedzialku,roznie jest z tą ovu po zastrzyku,w zeszlym cyklu mialam bardzo szybko,w tym juz po ok.30h
Trzymam kciuki❤Ladybird:) lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
atena87 wrote:Hej ho dziewoje!!! Weekend czas zacząć
Jagna wiem że po ptakach ta moja wizyta ale pójdę po dupka, zobaczyć czy ta moja owulacji była... Mam nadzieję że będzie z lewego jajnika w końcu i to może coś diametralnie zmieni... Nooo i obgadać to moje hsg jak to pokombinować by było dobrze może w jakiś weekend to dosłownie na skrzydłach zląduje z tego mojego wygnania, jestem już tak zdesperowany że szkoda mi każdego tygodnia
a od jutra dobra CLO może fartowne będzie podejście nr 3
-
Dziewczyny odebrałam wyniki prolaktyny u jestem w lekkim szoku bo mam 5,64 a miałam 25,bramek działa ale cholera czy to nie za mało??? Bo nie wiem czy się cieszyć cy martwić
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki prolaktyny u jestem w lekkim szoku bo mam 5,64 a miałam 25,bramek działa ale cholera czy to nie za mało??? Bo nie wiem czy się cieszyć cy martwić
-
Jagna 75 wrote:Malowanka piękna beta,teraz to juz zeby rozwijała sie jak nalezy,powodzenia.
Ladybird mój mąź zadnych tabsów nie łyka,nasienie niby ok ale badane z dwa lata temu robionemysle ze jak do lipca ciązy nie bedzie to bedzie trzeba zbadac raz jeszcze jesli bedziemy chcieli podchodzic do in vitro.Serduszkuj do poniedzialku,roznie jest z tą ovu po zastrzyku,w zeszlym cyklu mialam bardzo szybko,w tym juz po ok.30h
Trzymam kciuki❤
Złe napisałam bo pytałam o mamykejt męża hihi.
A ciąża będzie u Ciebie i to szybko. Liczę ze za ok 5 dni sie dowiemy hihi -
Nie... I idę do swojego lekarza z całym szacunkiem ale tam gdzie się "przebazowywuję" to nie poszłabym nawet do fryzjera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 15:49
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
Ladybird:) wrote:Ale jajcor mi pyka. Ostatnio tak nie miałam
a dopiero ok 4 h po zastrzyku !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 16:54
-
Ladybird:) wrote:Dzięki kochana.
Złe napisałam bo pytałam o mamykejt męża hihi.
A ciąża będzie u Ciebie i to szybko. Liczę ze za ok 5 dni sie dowiemy hihi
Mój Małż bierze aktualnie kwas foliowy, wit. D, cytrynian magnezu i bodymax, skończył opakowanie Profertil, ale zniechęcił się do tego, stwierdziwszy, że za duża kasa, niewielki efekt (po dwóch nieudanych IUI)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Mój Małż bierze aktualnie kwas foliowy, wit. D, cytrynian magnezu i bodymax, skończył opakowanie Profertil, ale zniechęcił się do tego, stwierdziwszy, że za duża kasa, niewielki efekt (po dwóch nieudanych IUI)
-
Ladybird:) wrote:Acha. Ja sie nie znam ale pamietam ze w tamtym cyklu miałyśmy podobnie tylko ty miałaś większy pęcherzyk a ja miałam owu szybciej i potem mi sie wydawało ze oni ci zrobili iui jakieś 2 dni po owulacji Hmm nie wiem. Ważne zeby sie udało. Trzeba komuś wierzyć
miałam IUI dokładnie 38 godzin od podania ovitrelle"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:miałam IUI dokładnie 38 godzin od podania ovitrelleAntoś IVF,Julisia natural