CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ho wystartowała z clo... Podejście nr 3 z nadzieją że drugie w końcu lewy jajnik
bo może z niego będzie coś sensownego, mam przeczucie ze pokiereszowany pęknięty w sierpniu prawy to... jego jajowód to tam dobrze nie jest...
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
atena87 wrote:Hej ho wystartowała z clo... Podejście nr 3 z nadzieją że drugie w końcu lewy jajnik
bo może z niego będzie coś sensownego, mam przeczucie ze pokiereszowany pęknięty w sierpniu prawy to... jego jajowód to tam dobrze nie jest...
Antoś IVF,Julisia natural
-
Moj mąż znalazl sobie wymowke zeby na badanie nie isc... wczoraj podczas gry w noge skrecil kostke... 3tyg lezenia i stabilizacja kostki. Fuck
Jagna 75, mamakejti lubią tę wiadomość
nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Olcia1988 wrote:Moj mąż znalazl sobie wymowke zeby na badanie nie isc... wczoraj podczas gry w noge skrecil kostke... 3tyg lezenia i stabilizacja kostki. Fuck
Ladybird:), Misia 69 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Nie no wczoraj zamiast kostki mial jabłko. Prowadzic dwie godziny nie dal by rady. Szczególnie ze badanie umowione na środę. Ja prawka jeszcze nie odebralam a nawet jakbym miala to mie wiem czy bym sie odważyła do Warszawy jechac. Moze pod koniec miesiaca sie udanowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Olcia1988 wrote:Nie no wczoraj zamiast kostki mial jabłko. Prowadzic dwie godziny nie dal by rady. Szczególnie ze badanie umowione na środę. Ja prawka jeszcze nie odebralam a nawet jakbym miala to mie wiem czy bym sie odważyła do Warszawy jechac. Moze pod koniec miesiaca sie udaAntoś IVF,Julisia natural
-
Olcia1988 wrote:Nie no wczoraj zamiast kostki mial jabłko. Prowadzic dwie godziny nie dal by rady. Szczególnie ze badanie umowione na środę. Ja prawka jeszcze nie odebralam a nawet jakbym miala to mie wiem czy bym sie odważyła do Warszawy jechac. Moze pod koniec miesiaca sie uda
-
Mamakejti a ile razy przed IUI się idę na usg??ja mam w czwartek w 10 dc i bardzo bym chciała żeby zabieg się odbył w weekend, mam pewne trudności w urywaniu się z pracy i zastanawiam się czy oprócz czwartku jeszcze każą mi przyjść?
jak to jest u Ciebie?
-
AniaStaraczka85 wrote:Mamakejti a ile razy przed IUI się idę na usg??ja mam w czwartek w 10 dc i bardzo bym chciała żeby zabieg się odbył w weekend, mam pewne trudności w urywaniu się z pracy i zastanawiam się czy oprócz czwartku jeszcze każą mi przyjść?
jak to jest u Ciebie?
Mam monitoring w 9-10 dc i określamy mniej więcej kiedy podać ovitrelle i w stosunku do tego ustalamy termin IUI, Tuż przed samym zabiegiem mam jeszcze usg, żeby zobaczyć w jakich warunkach bojowych żołnierze będą działać, czy pęcherzyk pękł, czy nie...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."