CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Raportuję, testy zrobione (te z Rossmanna Domowe laboratorium) wynik jednoznacznie negatywny, postawię więc na intuicję i wezmę ovitrelle jutro rano (zamiast zalecenia doktorka, żeby dziś o 23), a na IUI biegnę na 13:15 we wtorekLadybird:) lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Raportuję, testy zrobione (te z Rossmanna Domowe laboratorium) wynik jednoznacznie negatywny, postawię więc na intuicję i wezmę ovitrelle jutro rano (zamiast zalecenia doktorka, żeby dziś o 23), a na IUI biegnę na 13:15 we wtorekAntoś IVF,Julisia natural
-
innamorata88 wrote:U mnie też negat - a zastrzyk o 23 miał być. Chyba się wstrzymam do 11 rana.
Innamorata, to dokładnie tak jak u mnie, zastrzyk dzisiaj o 23 a IUI we wtorek o 13, ale chyba opóźnie zastrzyk do pon. rano;) zeby do IUI podejść ok 30 godz po zastrzyku"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Innamorata, to dokładnie tak jak u mnie, zastrzyk dzisiaj o 23 a IUI we wtorek o 13, ale chyba opóźnie zastrzyk do pon. rano;) zeby do IUI podejść ok 30 godz po zastrzyku
mamakejti lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
mamakejti wrote:Halo, halo, czy któraś z Pań poinstruuje mnie jak załadować zdjęcie?
Ja uzywalam lata tego hostingu.
Mam tam konto od chyba 8 lat - co daje mozliwosc usuwania juz niepotrzebnych zdjec z internetów (:
http://pl.tinypic.com/
Jezeli chodzi o samo wrzucanie zdjec - to nic trudnego.
http://screenshot.sh/owqPNwgGCZU9n
W miejscu gdzie jest plik klikasz i wybierz plik nastepnie sposród zdjec wybierasz to które chcesz zahostowac. Klikasz ok a nastepnie zielony prostokacik z napisem przeslij teraz.
Przeniesie Ciebie na strone:
http://screenshot.sh/mMDyUtJfw19Tb
gdzie w zaleznosci od specyfikacji forum wybierasz pierwsza albo druga opcje.
zaznaczasz tekst poprzez kliniecie w pole w linku -> ctrl+c -> ctrl+v w polu gdzie chcesz aby link sie pojawil (:
druga opcja - szybsza jest zainstalowanie w komputerze programu screenshooter który po kliknieciu na przycisk prt sc sysrq (print screen) automatycznie ładuje zdjecie w internetach umozliwiajac szybsze wklejenie linku na forum poprzez uzycie BB-CODE.
Dosc łopatologicznie wytlumaczone, ale w razie problemów zapraszam na pw. Chetnie pomoge.
___
A teraz o mnie
Bedzie krótko - bo to mój pierwszy cykl z CLO. Jestem przewrazliwiona tym wszystkim
Chociaz nie wiem dlaczego - toaleta jest dzisiaj moim przyjacielem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 15:40
-
innamorata88 wrote:Dokładnie:) Jeszcze wieczorem sprawdzę, bo może jakimś cudem pojawi się wyraźna druga krecha i się załapię na 23, ale nastawiona jestem na jutrzejsze przedpołudnie:)
ja podchodzę do IUI, więc wolałabym jednak, żeby tej drugej krechy dziś nie było;) raczej jutro, ovittrelle podam ok 9:30, bo o 10 muszę być w pracy...
innamorata, trzymam kciuki za oczekiwane wyniki LH i starania!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:ja podchodzę do IUI, więc wolałabym jednak, żeby tej drugej krechy dziś nie było;) raczej jutro, ovittrelle podam ok 9:30, bo o 10 muszę być w pracy...
innamorata, trzymam kciuki za oczekiwane wyniki LH i starania!mamakejti lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Dziewczyny jaja,byłam dziś w Rynku i stał pan z takimi balonami kolorowymi z różnymi postaciami:) i była nasza Ladybird:))))
Ladybird:) lubi tę wiadomość
-
Orbitka wrote:Hej mam pytanie może trochę głupie Ale jest jutro mam wiYte wieczorem u giną i czy można dziś normalnie serduszkowac...???Mikołaj 25.04.2011
-
Laseczki, powtórzyłam test owulacyjny, negatywny bez wątpienia. Ale jakoś brzuch mnie pobolewa, piersi też. Sprawdzę jeszcze jutro rano. Także przesunę sobie ovitrelle na poniedziałek rano, w sumie to ok 8 godz opóźnię. Podejmuję ryzyko. Trzymajcie kciuki;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"
-
Orbitka wrote:Hej mam pytanie może trochę głupie Ale jest jutro mam wiYte wieczorem u giną i czy można dziś normalnie serduszkowac...???
1. Nie ma głupich pytań
2. przyłączam się do zdania innamoraty88, tak sobie kombinuję, że skoro na test PSC należy przyjść max. do 12 godzin po stosunku, to znaczy, że potem "szukaj wiatru w polu, czyli jak pójdziesz dobę po barabara to spoko;)innamorata88 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny. Staramy się o maluszka dopiero 4 cykl i w sumie ostatni. Z dużo nerwów nas to kosztuje. Potem po prostu nie będziemy uważać i czekać co będzie.. Jak teraz nie wyjdzie to dopiero za rok kolejne poważne podejście.
Będzie to pierwszy cykl ze wspomagaczami bo pęcherzyk zatrzymuje się wzroście 15 mm i nie pęka. W ostatnim cyklu koło 20 dc pojawia się drugi w drugim jajniku, coś jakby organizm się zorientował że coś nie halo i zareagował ale mimo monitoringu i serduszkowania też się nie udało. Przez taki cuda cykl mi sie do prawie 40 dni wydłuża.
Ogólnie zaczynamy z grubej rury, z clo, pregnylem i dupkiem:)..
Witam was wszystkie serdecznie i życzę każdej upragnionych dwóch kreseczek