CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladybird:) wrote:Bo ja ich na prawde nie potrzebuje. Chyba zeby sis zdarzylo ze bedzie wiecej niz jeden pecherzyk to wtedy sie skusze;)Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Malowanka wrote:Cześć dziewczyny, ja też od rana spać nie mogę. Wybieram się zaraz do laboratorium na druga betę i tak strasznie się denerwuje jej wynikiem, czy wszystko jest ok. Sen z powiek spędza mi tez ciągle myśl co się stało z tym drugim pęcherzykiem, bo nie byłam później sprawdzić czy pękł czy może się wchlonal i czy bliźniąt z tego nie bedzie
Malowanko nie stresuj się tak, pamiętaj że jesteś w ciąży. Trzymam kciuki za twoją betę, napewno się podwoiła.
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Meldunek: krew oddana, wino zakupione, muszę jeszcze upolować ovitrelle, bo doktorek może zalecić zastrzyk w weekend, także trzeba zachować czujność rewolucyjną
innamorata88 i Jagna - udanych prac ogrodowych!
Malowanko - niech beta szybuje na maxa!
Ladybird;) - udanego stosunkowo weekendu!Ladybird:) lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
To widzę, że przed nami pracowity weekend. Też zbieram się na ogród coś pokopać. Wino na wieczór jest, owulka blisko więc do dzieła!VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Hej laseczki. Strasznie duzo produkujecie
My tez mamy w planach ogród potem mąż na piłkę a ja do tesciowki na imprezę farbowania. Ona mnie a ja jąpóźniej grill z mężem i moze cos teges bo pozniejpost przed badaniem
Co do wakacji to nigdzie nie jedziemy. W tym roku postanowilismy doprowadzić ogrod do stanu akceptowalnego. Niestety moj tato jak to chlop niezle go zapuscilnowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
Cześć Dziewczyny!
Witam Was w ten piękny słoneczny dzien:)
Dziś moja pierwsza tabletka clo:) oby przyniosła szczęście
Miłego dnia!Ladybird:) lubi tę wiadomość
-
Stoję i cEkam na pobranie krwi bo musze dorobić cutomegalovirusa w innej klasie bo się ostatnio pomylili i prolaktyne sprawdzę odrazu jak po bromku wyglada:)
-
Aniu trzymam kciuki!
Dziewczyny mam takie pytanko... ja mam brac Clo mimo ze mam wlasne owulki tylko cykle powyzej 30 dni. Ktoras tez tak miala?
i jeszcze jedno pytanie co lepiej brac na pekniecie pregnyl czy ovitrelle? jest jakas roznica i ktory jest mocniejszy?Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
Aps to zależy jaki zastrzyk chyba od organizmu.ja mam takie doświadczenie ze po ovitrelle mi pękł pęcherzyki a ostatnio po pregnylu nic nie pękło wiec napewno w tym cyklu jeśli już to będę prosić o ovitrelle lekarza.
-
APS wrote:Aniu trzymam kciuki!
Dziewczyny mam takie pytanko... ja mam brac Clo mimo ze mam wlasne owulki tylko cykle powyzej 30 dni. Ktoras tez tak miala?
i jeszcze jedno pytanie co lepiej brac na pekniecie pregnyl czy ovitrelle? jest jakas roznica i ktory jest mocniejszy?
W tym cyklu mi pomieszała letro z pol clo i dupa. Owu wyjdzie tak jak miałbym normalnie -
APS wrote:Aniu trzymam kciuki!
i jeszcze jedno pytanie co lepiej brac na pekniecie pregnyl czy ovitrelle? jest jakas roznica i ktory jest mocniejszy?APS lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kiedy najlepiej serduszkowac. Dziś rano było przytulanko zaraz wezmę zastrzyk i .. Wieczorem czy rano i potem w poniedziałek ?
Myśle ze mi moze pęknąć po zastrzyku nawet jutro.
Ja mam ovitrelle ale moja lekarka mowi ze pregnyl lepszy tylko tu gdzie mieszkam nie produkują go już.
Ovitrelle drogie jak cholera przy czym pregnyl kosztował tyle co nic -
Odebralam wyniki 33dc beta 830
dzięki za wsparcie, mam nadzieję że pozwolicie mi tu jeszcze coś naskrobac, raźniej z Wami. Zachodzcie szybko w ciążę żebyśmy sobie nowy topic założyły
trzymam kciuki za wszystkie naraz i każda z osobna
Ladybird:), atena87, mamakejti, Misia 69, Wedmoczka, doty22 lubią tę wiadomość
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Hej ho dziewoje!!! Weekend czas zacząć
Jagna wiem że po ptakach ta moja wizyta ale pójdę po dupka, zobaczyć czy ta moja owulacji była... Mam nadzieję że będzie z lewego jajnika w końcu i to może coś diametralnie zmieni... Nooo i obgadać to moje hsg jak to pokombinować by było dobrze może w jakiś weekend to dosłownie na skrzydłach zląduje z tego mojego wygnania, jestem już tak zdesperowany że szkoda mi każdego tygodnia
a od jutra dobra CLO może fartowne będzie podejście nr 3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 11:44
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!