CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Roma,fajnie ze jestes
bez obrazy innych dziewczyn ale z tobà,Anią,Biedronką,Ladybird,Opolanką i innymi dziewczynami z którymi wspieram sie od grudnia czuje sie jak w domu,taki swojski klimat.Jest mi razniej kiedy jestescie tutaj.
Amc ciesze sie ze o nas nie zapominasz,wiele dziewczyn odeszlo wraz z pozytywną betą i cisza,dzièki ze jestes i dajesz nadziejeOpolanka 85, AniaStaraczka85 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Wiesz Jagna, mam podobnie. Zaglądam na aniołkowe mamy i na wątek o wznowieniu starań u choć te dziewczyny przeszły to samo co my i znajduje u nich zrozumienie bo wiedzą ci czuję, to jednak z Wami tutaj czuję największą więź i tutaj czuję się najlepiej.
A tak z innej beczki - kupiłam wczoraj rolki, dziś pierwszy raz w życiu jeździłam i podoba mi się!Ladybird:), Opolanka 85 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jagna 75 wrote:Wszystkiego dowiesz sie teraz na monitoringu,czy pècherzyki bedą i jakiej wielkosci,ile ma endometrium,kiedy przypuszczalna ovu...o zastrzyk mozesz zapytac...
Ja dupka mialam dwa dni po ovu przez 10 dni.Jesli nie kaze potem przyjsc po ovu to naciskaj by wizyta byla w tym dniu nowego cyklu od kiedy bedziesz brac kolejne clo,by wykluczyc pozostalosci po poprzednim cyklu typu torbiel,cysta..
Zapytam,zapytamdziękuje Ci za tak obszerną odp
a ten zastrzyk to jak to wygląda? normalnie tak w gabinecie?
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
roma wrote:Wiesz Jagna, mam podobnie. Zaglądam na aniołkowe mamy i na wątek o wznowieniu starań u choć te dziewczyny przeszły to samo co my i znajduje u nich zrozumienie bo wiedzą ci czuję, to jednak z Wami tutaj czuję największą więź i tutaj czuję się najlepiej.
A tak z innej beczki - kupiłam wczoraj rolki, dziś pierwszy raz w życiu jeździłam i podoba mi się!
Łyzwy uwielbiam,jednak latem nie mozna wiec ciągle mysle o tych rolkach.
Daj znac jak ci jazda idzieAntoś IVF,Julisia natural
-
Jaguś_7810 wrote:Zapytam,zapytam
dziękuje Ci za tak obszerną odp
Ja robie w domu zawsze,a ovitrelle dostaje w klinice.Lekarze czesto przepisują na rp. i mozna w aptece wykupic.
Na youtube mozna zobaczyc jak robi sie takie zastrzyki...bierze sie fałd skóry brzucha i wbija sie igle w poblizu pępka,zastrzyk nie boli,uklucie tez nie,lekko szczypie.
-
Mari123 wrote:Jagna, wszystkie te leki na rska piersi, maja to samo ryzyko zwiazane z rakiem. Ale jezeli bedzie jeszcze potrzeba...tak zaczne z fostimonem....a dopiero potem bede sie wypytywac o inne tansze ewentualnosci.
-
Nadrobiłam Was, co w sumie łatwo nie było, bo tak dużo piszecie!
U mnie dziś 6dpo, nie mogę się doczekać testowania
Co do ilości cykli z Clo, to mój gin powiedział, że spróbujemy 3-4 razy i później skieruje mnie do kliniki niepłodności, żeby tam ewentualnie zrobić jeszcze ze dwa cykle z iui i później ivf.
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Jagna 75 wrote:To taka ampułkostrzykawka,cieniutka krótka igiełka,nic nie boli.
Ja robie w domu zawsze,a ovitrelle dostaje w klinice.Lekarze czesto przepisują na rp. i mozna w aptece wykupic.
Na youtube mozna zobaczyc jak robi sie takie zastrzyki...bierze sie fałd skóry brzucha i wbija sie igle w poblizu pępka,zastrzyk nie boli,uklucie tez nie,lekko szczypie.
okejtak pytam tylko bo bylam ciekawa, poczekajmy do czwartku i wszystkiego się dowiem:)
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jaguś_7810 wrote:Zapytam,zapytam
dziękuje Ci za tak obszerną odp
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny:)
Aniu trzymaj się.. Co do tych poronień to ja mam wrażenie , że to jakaś plaga. Kiedyś chyba tak nie było..
Jagna miło Cię widzieć, piękne zdjęcie wrzuciłaś. Ja obecnie się zastanawiam nad wakacjami, ale chyba zostanę w PL, bo moje arabskie klimaty niebezpieczne, Grecja mnie nie kręci, a reszta świata póki co nie mam tyle oszczedności.
I miło widzieć, że kolezżanki rolkowe sąJa jeżdżę chyba już z 20 lat, w zeszłym roku kupiłam sobie panczenówki szybkie, więc jak coś służę radą
No a wracając do tematu, to się zastanawiam kiedy mam iść do gina sprawdzić, czy nie została cysta. W 15 dc pęcherzyk miał 31mm i nie pękł po pregnylu. Gin powiedział, że mam znowu wziąć letrozol i przyjść 10 dc. Ale tutaj się dowiedziałam, że należałoby sprawdzić jeszcze tą cystę. Trochę głupio wchodzić lekarzowi w kompetencje.. Ale cóż przyzwyczaiłam się. To kiedy teraz po koniec cyklu zrobić badanie, czy już w nowym? -
MonaLiza wrote:Cześć Dziewczyny:)
Aniu trzymaj się.. Co do tych poronień to ja mam wrażenie , że to jakaś plaga. Kiedyś chyba tak nie było..
Jagna miło Cię widzieć, piękne zdjęcie wrzuciłaś. Ja obecnie się zastanawiam nad wakacjami, ale chyba zostanę w PL, bo moje arabskie klimaty niebezpieczne, Grecja mnie nie kręci, a reszta świata póki co nie mam tyle oszczedności.
I miło widzieć, że kolezżanki rolkowe sąJa jeżdżę chyba już z 20 lat, w zeszłym roku kupiłam sobie panczenówki szybkie, więc jak coś służę radą
No a wracając do tematu, to się zastanawiam kiedy mam iść do gina sprawdzić, czy nie została cysta. W 15 dc pęcherzyk miał 31mm i nie pękł po pregnylu. Gin powiedział, że mam znowu wziąć letrozol i przyjść 10 dc. Ale tutaj się dowiedziałam, że należałoby sprawdzić jeszcze tą cystę. Trochę głupio wchodzić lekarzowi w kompetencje.. Ale cóż przyzwyczaiłam się. To kiedy teraz po koniec cyklu zrobić badanie, czy już w nowym? -
MonaLiza wrote:Mój poprzedni też nie sprawdzał czy pękają. Dlatego w sumie 3 cykle mam można powiedzieć zmarnowane. 1-3 dc, badanie podczas @ ?
Badanie niestety podczas @,ja zazwyczaj jade w 3dc to juz nie wali tak krew,wlasciwie mam juz plamienia wtedy,jednak po kilku cyklach juz tak bardzo sie nie krępuje,badanie jak kazde u gina.Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja wam powiem ze od razu dostalam letrozole zadzialal ladnie ale wlasnie po nim wyczulam malego guza na piersi dostalam skierowanie zrobili mi biopsje i wyszlo ze to wlokniak.nic nie groznego i moze sie wchlonac lub zostanie ze mna do konca zycia.jestem 4 m-ce bez stymulacji i guzka nie ma a tak byl przez caly czas jak bralam letrozole.
jutro testowac nie bede boli mnie dol brzucha i w szyjce takze @ tuz tuz
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤