CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Roma, a może ovu faktycznie już była a te objawy teraz to coś innego, coś fajniejszego?
Nie myślałaś o monitoringu żeby luknąć co tam, jak tam? -
MonaLiza wrote:Cześć dziewczyny. No ja to ewidentnie musze cos zmienic w zyciu albo mysleniu. Ostatni rok mnie nie rozpieszcza, w pracy nerwy, kolejny nowy dyrektor, codziennie sie boje, ze mnie zwolnia, albo dojda do wniosku, ze sie nie nadaje itp. Potem po pracy i w pracy myslenie o tych chorobach. Mi sie normalnie z lozka nie chce wstawac. Boje sie, ze co z moimi staraniami jak mnie zwolnią i tak w kółko. Mysle juz od kilku miesiecy by isc na joge. Ba! Nawet mam karnety oplacone i nie chodze.. Do psychologa chcialabym pochodzic to moj maz jak to slyszy to twierdzi, ze to jakies glupoty za ktore trzeba slono placic. I tak czlowiek w kropce sam ze swoimi myslami.
Roma wiem, ze połowa ludzi ma te mutacje, tylko u mnie jeszcze pare innych rzeczy oprocz tego, za co się nie wezmę w badaniach to klops. Jak szybko poprawiaja sie wyniki po suplementacji folianami?
Milego dnia
-
roma wrote:A ja mam jakieś dziwne objawy. Od kilku dni mam całe obolałe podbrzusze. Jak uciskam na wysokości macicy to boli, dzisiaj doszły jakieś kłucia w jajniku. Mam też sporo śluzu takiego nawet rozciągliwego. W sobotę tydzień temu test owu wyszedł mi pozytywnie ale nie miałam żadnych dolegliwości. Jest możliwość że test mnie oszukał bo mam pco więc odkąd mam te bóle znów robię testy owu. Przez 3 dni były negatywne a wczoraj prawie pozytyw. No i już głupia jestem. Jadę zaraz na progesteron to może mi rozjaśni czy faktycznie jestem po owu.
-
cookiemonster mój mąż miewa bardzo mocne tezy w pewnych tematach i ciezko z nim rozmawiać. Jemu sie chyba tez w glowie nie miesci jaka ja spanikowana i tym swoim stanem zdrowia i pracą. Coraz częściej też wspominam swoje poronienia, boję się kolejnych. Przecież kobieta po poronieniu to niemalże jak stracić już urodzone dziecko, to jest trauma. Ja się boję, że żaden lekarz nie podoła moim wszystkim schorzeniom, boję się wszystkiego. Jeszcze ta robota, jestem handlowcem. Wiecznie źle, mało, nie tak. Zwariować idzie, wyć mi się tylko chce. I naprawdę nie widzę zielonego światła.
Jagna nie obiecuję, że na jogę pojde bo chyba mi się @ zaczyna. Rozumiem, że mam już przestać brac duphaston? Dzis bedzie chyba juz 5 dzien jak biore.
Ale za to napisalam do mojej dawnej pani prycholog i czeka na mnie w srode mamy sie zdzwonic :)I nie bede sluchala meza i gapila sie z nim w telewizor, podczas gdy we łbie mętlik. Zarabiam i będę sobie płacić za te spotkania. -
Jagineko, super że wszystko już rusza do przodu. Głowa do góry kochana, teraz już musi się udać!
Dziś nie dam rady nigdzie podjechać - mamy po południu piknik w przedszkolu. Zobaczę co mi wyjdzie z tym progesteronem i wtedy najwyżej się umówię.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Hejka dawno sie nie odzywałam faktycznie ta jesień jakoś depresyjnie wpływa...
Mój M po badaniu nasienia z posiewem...wyniki takie sobie spadła nam morfologia z 4% na 2%, ruchliwość tez poniżej normy...leukocyty aż 4,6
a dziś wynik posiewu którego nie rozumiem :
Wyhodowano florę fizjologiczną: Coagulase Negative Staphylococcus-skąpy
wzrost, Enterococcus spp-skąpy wzrost
żadnego antybiogramu...
wizyta do gina w czwartek zobaczymy co powie...
Miłego dnia
Jagna mocno trzymam kciuki za WasPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Dziewczyny, wiem, że pewnie ten temat był już nieraz na OF przerabiamy, ale ciężko mi znaleźć coś nowego, a w wątku na ten temat rozwinęła się normalna dyskusja, ciężko to czytać i wyłapywać odpowiedzi
Pytanie w sumie kieruję do osób, które mają już dziecko lub były w ciążyJakie miałyście pierwsze objawy ciąży i ile dpo ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
Ale pędzicie na forum
Gratulacje dla Szczęściar, które zobaczyły 2 krechy
U mnie 8 dc, wiec nic się nie dzieje, w czw idę na podgląd czy są jakieś pęcherzyki, bo teraz mam cykl bez clo.
Jak sobie czytam co pisałyście wcześniej, to dziewczynki trzymajcie się. Ja też czasem łapie dołek, uważam, że do niczego się nie nadaje.... ale wtedy wchodzę na to nasze forum, dostaję od dziewczyn kopniaka w tyłek i od razu jest lepiej. Tu naprawdę można się wyżalić, bo nikt nie zrozumie lepiej niż inne staraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 18:36
-
Olciaaa wrote:cześć dziewczyny
Ale pędzicie na forum
Gratulacje dla Szczęściar, które zobaczyły 2 krechy
U mnie 8 dc, wiec nic się nie dzieje, w czw idę na podgląd czy są jakieś pęcherzyki, bo teraz mam cykl bez clo.
Jak sobie czytam co pisałyście wcześniej, to dziewczynki trzymajcie się. Ja też czasem łapie dołek, uważam, że do niczego się nie nadaje.... ale wtedy wchodzę na to nasze forum, dostaję od dziewczyn kopniaka w tyłek i od razu jest lepiej. Tu naprawdę można się wyżalić, bo nikt nie zrozumie lepiej niż inne staraczki
Olcia ja tez cykl niestymulowany tyle ze 13 dzien i od wczoraj mnóstwo płodnego śluzu. Monitoringu nie bede robiła wiec nie wiem czy owu bedzie ale śluz i bóle podbrzusza na to wskazują wiec bede dzisiaj działać z mężem -
Dobry wieczór
Beta 156, wizyta 10.10... Nie za wcześnie?Olciaaa, moniaaa_1988, Justyna911, cookiemonster, Goja88 lubią tę wiadomość
-
Paulina_90 wrote:Dobry wieczór
Beta 156, wizyta 10.10... Nie za wcześnie? -
nick nieaktualnyJustyna911 wrote:Olcia ja tez cykl niestymulowany tyle ze 13 dzien i od wczoraj mnóstwo płodnego śluzu. Monitoringu nie bede robiła wiec nie wiem czy owu bedzie ale śluz i bóle podbrzusza na to wskazują wiec bede dzisiaj działać z mężem
mam nadzieje, że coś zdziałacie
Ja też staram się w tym cyklu nie spinać i nie rozpamiętywać tych poprzednich nieudanych.