CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Cookie ja z Krakowa ale na Śląsk w sumie daleko nie jest:) godzina autem,w sumie zależy gdzie,no będziemy się jakoś :)zgadywac
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Gosia byłam przez chwilę na tych kwietniowkach jakieś 2 miesiące temu ale tam dziewczyny chyba same już na zwolnieniach,pisały tyle że ja nie nadarzalam chodząc jeszcze do pracy, trochę mnie stresowalo że one już tak się wymieniają zdjęciami z zakupów dla dziecka a ja tu jeszcze praktycznie nic:)zobaczę może zagladne jeszcze, od połowy stycznia już idę na zwolnienie więc się zobaczy:)
-
nick nieaktualnyCarPer wrote:Ale to po raz pierwszy czy juz kolejny, wizyta???
Bo jesli po raz pierwszy to nawet nie tłumaczyłabym dlaczego nie bede zmieniać terminu ustalonego wczesniej... Nie podała Ci innych terminów jutro lub pojutrze? Zeby ustalić wizyte?
Nie wiem jaka sytuacja jest u Ciebie czy mozesz sobie pozwolić na wizyte w innym terminie. Jesli chodzi o monitoring to pewnie nie zrobiłoby różnicy dzis wieczor czy jutro rano.
Jesli jednak płacisz za wizyte to dlaczego mialabys sie czuc zobowiązana do zmiany terminu jesli Twoj grafik na to nie pozwala???
Selina jestes klientem, płacisz duze pieniadze za chwile z lekarzem wiec spójrz na to z innej perspektywy! Należy Ci sie! A jak nie to szukaj innego doktora.
Chcialam zprawdzic jajniki po clo, bo sie tydzien temu (tydzien po zakonczeniu zazywania czyli pewnie po owu-o ile byla) bardzo zle czulam i nie wiedzialam czemu. Bolaly mnie tez jajniki zwlaszcza prawy. Dziewczyny tutaj poradzily zrobic usg, zeby zobaczyc czy sie torbiele nie porobily (a 1 cyste na lewym juz mam).
Jutro ide robic takie ogolne badania krwi zlecone przez lek.ogolnego, wiec sprawdze tez moje ca-125 i crp, zobaczymy co wyjdzie... -
nick nieaktualnyDziewczyny znowu potrzebuje Waszej eksperckiej porady: odebralam dzis wyniki prolaktyny i na czczo mam 820 a norma 100-500, po obciazeniu 1500. Od 2 miesiecy biore bromergon pol tabletki. Wczesniej mialam przy normie do 23,6 wynik na czczo 25 a po obciazeniu 400. Jak to mozliwe? Zglupialam...wnioskuje, ze po obciazeniu mam teraz w porzadku, ale na czczo za wysoko. Mialyscie cos takiego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Selina dobrze zrozumialam ze masz cyste i bralas clo?Tego sie nie robi..
Widze tu kilka dziewczyn z Krakowa, tak z ciekawosci: do jakiego lekarza chodzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 00:24
-
nick nieaktualny
-
Biedronka7 wrote:Jagus piękny ten Wasz dzieć !!! Napewno zdrowy maluch jest i jutro tez ci to powiedzą.
O jak ja bym już chciała zobaczyć nasza kropkęale to dopiero w styczniu
Mamakejti biedna, niestety ten okres nie jest zbyt korzystny i lepiej ze dostałaś antybiotyk bo to czasami mniejsze zło. Kuruj się szybko!
Selina ja tez kiedyś miałam taka sytuacja tyle ze juz w drodze do lekarza byłam kiedy mi babka zadzwoniła ze lekarz mnie nie przyjemnie. Już więcej się do niego nie umówiłam i ty tez poszukaj kogoś innego na kim możesz polegać .
Panan ty to masz cierpliwość! Ja to bym nie czekała tak długo na @ tylko do giną od razu bym uderzała .
Tylko że ja mieszkam w małej miejscowości nowy sacz i ciężko się dostać teraz do lekarzy. Dużo sobie wolne wzięło w tym okresie. Mam wizytę w poniedziałek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:Gosia byłam przez chwilę na tych kwietniowkach jakieś 2 miesiące temu ale tam dziewczyny chyba same już na zwolnieniach,pisały tyle że ja nie nadarzalam chodząc jeszcze do pracy, trochę mnie stresowalo że one już tak się wymieniają zdjęciami z zakupów dla dziecka a ja tu jeszcze praktycznie nic:)zobaczę może zagladne jeszcze, od połowy stycznia już idę na zwolnienie więc się zobaczy:)
Ania, to mam prośbę. Jak tam wrócisz to daj znać dziewczynie, która prowadzi pierwszą stronę, aby mnie wykreśliły albo wpisały Aniołka. Od czasu stwierdzenia ciąży obumarłej nie zajrzałam tam ani razu i nadal nie zamierzam. A że lubię porządek, to wolę aby wszystkie dane były uzupełnione:P -
nick nieaktualnyMamma-mia wrote:Selina - to nie Twoja wina,ze leczenie jest niewłaściwe, tylko lekarza... Ty nie masz w obowiązki mieć wiedzę medyczną i samodzielnie potrafić dostosowywać leki. Od tego mamy lekarzy. A ze on zawalił,to jego wina, a nie Twoja
ale zasnac dzis przez to nie moglam... Ze te wszystkie objawy ktore mialam tydzien temu, to nie na ciaze a wlasnie przez nowe cysty, albo cholera wie co jeszcze... Echh czlowiek zaufal, bo gosc certfikatow zagranicznych ma od groma, szkolil sie u najlepszych i same pozytywne opinie na necie liczone juz chuba w tysiacach no i oczywiscie nie tanie wizyty. Wtedy nawet nie przyszlo mi do glowy czytac o tym na necie - o Clo - ale dobrze, ze na Was trafilam.
Za chwilke ide na badania, zobaczymy jak moje ca125 i badania ogolne
Madziulla trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 08:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny