WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie ja z Krakowa ale na Śląsk w sumie daleko nie jest:) godzina autem,w sumie zależy gdzie,no będziemy się jakoś :)zgadywac ;)

cookiemonster lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)

Wysłany: 29 grudnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna trzymam jutro mocno kciuki i za cookie także!!

cookiemonster lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo

Wysłany: 29 grudnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia byłam przez chwilę na tych kwietniowkach jakieś 2 miesiące temu ale tam dziewczyny chyba same już na zwolnieniach,pisały tyle że ja nie nadarzalam chodząc jeszcze do pracy, trochę mnie stresowalo że one już tak się wymieniają zdjęciami z zakupów dla dziecka a ja tu jeszcze praktycznie nic:)zobaczę może zagladne jeszcze, od połowy stycznia już idę na zwolnienie więc się zobaczy:)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CarPer wrote:
    Ale to po raz pierwszy czy juz kolejny, wizyta???
    Bo jesli po raz pierwszy to nawet nie tłumaczyłabym dlaczego nie bede zmieniać terminu ustalonego wczesniej... Nie podała Ci innych terminów jutro lub pojutrze? Zeby ustalić wizyte?
    Nie wiem jaka sytuacja jest u Ciebie czy mozesz sobie pozwolić na wizyte w innym terminie. Jesli chodzi o monitoring to pewnie nie zrobiłoby różnicy dzis wieczor czy jutro rano.
    Jesli jednak płacisz za wizyte to dlaczego mialabys sie czuc zobowiązana do zmiany terminu jesli Twoj grafik na to nie pozwala???
    Selina jestes klientem, płacisz duze pieniadze za chwile z lekarzem wiec spójrz na to z innej perspektywy! Należy Ci sie! A jak nie to szukaj innego doktora.
    To miala byc 1sza wizyta u tego doktora. Chcialam tam pojsc tylko ten jeden raz na to usg, nic wiecej, zadnej wizyty ani nic. Tylko on mial termin w tym tyg.jeszcze.
    Chcialam zprawdzic jajniki po clo, bo sie tydzien temu (tydzien po zakonczeniu zazywania czyli pewnie po owu-o ile byla) bardzo zle czulam i nie wiedzialam czemu. Bolaly mnie tez jajniki zwlaszcza prawy. Dziewczyny tutaj poradzily zrobic usg, zeby zobaczyc czy sie torbiele nie porobily (a 1 cyste na lewym juz mam).

Jutro ide robic takie ogolne badania krwi zlecone przez lek.ogolnego, wiec sprawdze tez moje ca-125 i crp, zobaczymy co wyjdzie...

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina dobrze zrozumialam ze masz cyste i bralas clo?Tego sie nie robi..

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znowu potrzebuje Waszej eksperckiej porady: odebralam dzis wyniki prolaktyny i na czczo mam 820 a norma 100-500, po obciazeniu 1500. Od 2 miesiecy biore bromergon pol tabletki. Wczesniej mialam przy normie do 23,6 wynik na czczo 25 a po obciazeniu 400. Jak to mozliwe? Zglupialam...wnioskuje, ze po obciazeniu mam teraz w porzadku, ale na czczo za wysoko. Mialyscie cos takiego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina dokladnie mi w klinice zabronili clo przy cyscie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Selina dobrze zrozumialam ze masz cyste i bralas clo?Tego sie nie robi..
    Sama sobie go nie wzielam, lekarz mi przepisal, nie wiedzialam ze nie mozna. Stwierdzil ze cysta jest malutka (1cm) i nie ma sobie nia co glowy narazie zawracac. Bylam u naprawde dobrego lekarza, jednego z najbardziej polecanych w miescie na znany lekarz. Mimo wszystko niedawno go zmienilam, bo pelnego zaufania nie mialam, nie zlecil mi tez monitoringu przy clo.

Widze tu kilka dziewczyn z Krakowa, tak z ciekawosci: do jakiego lekarza chodzicie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 00:24

Wysłany: 30 grudnia 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina priv:)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo

Wysłany: 30 grudnia 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solina musisz mnie zaprosić do przyjaciółek żebym mogła napisać Ci wiadomość:)ja coś nie mogę tego znalezc

Selina lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja dziś idę badać Ca125 mam nadzieje ze wynik będzie sensowny.
    Miłego dnia ;)

• panan12 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka7 wrote:
    Jagus piękny ten Wasz dzieć !!! Napewno zdrowy maluch jest i jutro tez ci to powiedzą.
    O jak ja bym już chciała zobaczyć nasza kropkę ;) ale to dopiero w styczniu :(
    Mamakejti biedna, niestety ten okres nie jest zbyt korzystny i lepiej ze dostałaś antybiotyk bo to czasami mniejsze zło. Kuruj się szybko!
    Selina ja tez kiedyś miałam taka sytuacja tyle ze juz w drodze do lekarza byłam kiedy mi babka zadzwoniła ze lekarz mnie nie przyjemnie. Już więcej się do niego nie umówiłam i ty tez poszukaj kogoś innego na kim możesz polegać .
    Panan ty to masz cierpliwość! Ja to bym nie czekała tak długo na @ tylko do giną od razu bym uderzała .

Tylko że ja mieszkam w małej miejscowości nowy sacz i ciężko się dostać teraz do lekarzy. Dużo sobie wolne wzięło w tym okresie. Mam wizytę w poniedziałek

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Solina musisz mnie zaprosić do przyjaciółek żebym mogła napisać Ci wiadomość:)ja coś nie mogę tego znalezc
    Zrobione :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Gosia byłam przez chwilę na tych kwietniowkach jakieś 2 miesiące temu ale tam dziewczyny chyba same już na zwolnieniach,pisały tyle że ja nie nadarzalam chodząc jeszcze do pracy, trochę mnie stresowalo że one już tak się wymieniają zdjęciami z zakupów dla dziecka a ja tu jeszcze praktycznie nic:)zobaczę może zagladne jeszcze, od połowy stycznia już idę na zwolnienie więc się zobaczy:)

Ania, to mam prośbę. Jak tam wrócisz to daj znać dziewczynie, która prowadzi pierwszą stronę, aby mnie wykreśliły albo wpisały Aniołka. Od czasu stwierdzenia ciąży obumarłej nie zajrzałam tam ani razu i nadal nie zamierzam. A że lubię porządek, to wolę aby wszystkie dane były uzupełnione:P

• Mamma-mia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina - to nie Twoja wina,ze leczenie jest niewłaściwe, tylko lekarza... Ty nie masz w obowiązki mieć wiedzę medyczną i samodzielnie potrafić dostosowywać leki. Od tego mamy lekarzy. A ze on zawalił,to jego wina, a nie Twoja

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamma-mia wrote:
    Selina - to nie Twoja wina,ze leczenie jest niewłaściwe, tylko lekarza... Ty nie masz w obowiązki mieć wiedzę medyczną i samodzielnie potrafić dostosowywać leki. Od tego mamy lekarzy. A ze on zawalił,to jego wina, a nie Twoja
    Wiem :( ale zasnac dzis przez to nie moglam... Ze te wszystkie objawy ktore mialam tydzien temu, to nie na ciaze a wlasnie przez nowe cysty, albo cholera wie co jeszcze... Echh czlowiek zaufal, bo gosc certfikatow zagranicznych ma od groma, szkolil sie u najlepszych i same pozytywne opinie na necie liczone juz chuba w tysiacach no i oczywiscie nie tanie wizyty. Wtedy nawet nie przyszlo mi do glowy czytac o tym na necie - o Clo - ale dobrze, ze na Was trafilam.

Za chwilke ide na badania, zobaczymy jak moje ca125 i badania ogolne :/

Madziulla trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 08:50

• Mamma-mia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Hejka ja dziś idę badać Ca125 mam nadzieje ze wynik będzie sensowny.
    Miłego dnia ;)
    Kciuki!

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina i za Ciebie tez trzymam kciuki!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 09:30

• Kaama Debiutantka

Wysłany: 30 grudnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie, jestem ok 12 dpo, ale nie wiem dokladnie ile, beta 19, nie za małą? Następne badanie dopiero w poniedziałek, ale do tego czasu chyba oszaleje!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaama wrote:
    Dziewczyny pomóżcie, jestem ok 12 dpo, ale nie wiem dokladnie ile, beta 19, nie za małą? Następne badanie dopiero w poniedziałek, ale do tego czasu chyba oszaleje!
    A robilas tez testy?

‹‹ 2252 2253 2254 2255 2256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ