CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaama wrote:Tak, testy pozytywne, dlatego poszłam od razu wczoraj do giną, bo mam miesniaka i wolę dmuchać na zimne
W macicy nie ma jeszcze ciała żółtego, ale jest powiększona i endometrium 15mm
Ale dzisiaj odebrałam wynik bety i tylko 19to dopiero poczatek! Pewnie dopiero do zagniezdzenia dochodzi. Gratulacje
Kaama lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Sama sobie go nie wzielam, lekarz mi przepisal, nie wiedzialam ze nie mozna. Stwierdzil ze cysta jest malutka (1cm) i nie ma sobie nia co glowy narazie zawracac. Bylam u naprawde dobrego lekarza, jednego z najbardziej polecanych w miescie na znany lekarz. Mimo wszystko niedawno go zmienilam, bo pelnego zaufania nie mialam, nie zlecil mi tez monitoringu przy clo.
Widze tu kilka dziewczyn z Krakowa, tak z ciekawosci: do jakiego lekarza chodzicie?
Ja chodze do kliniki Dr.Wyroba,ale przyjmuje tez gdzie indziej w dwóch miejscach w KrWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 10:15
Mamma-mia lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
joasia1982 wrote:Dziewczyny znowu potrzebuje Waszej eksperckiej porady: odebralam dzis wyniki prolaktyny i na czczo mam 820 a norma 100-500, po obciazeniu 1500. Od 2 miesiecy biore bromergon pol tabletki. Wczesniej mialam przy normie do 23,6 wynik na czczo 25 a po obciazeniu 400. Jak to mozliwe? Zglupialam...wnioskuje, ze po obciazeniu mam teraz w porzadku, ale na czczo za wysoko. Mialyscie cos takiego?Antoś IVF,Julisia natural
-
Kaama wrote:Dziewczyny pomóżcie, jestem ok 12 dpo, ale nie wiem dokladnie ile, beta 19, nie za małą? Następne badanie dopiero w poniedziałek, ale do tego czasu chyba oszaleje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 10:25
Gosia1989 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Gosia1989 wrote:Ania, to mam prośbę. Jak tam wrócisz to daj znać dziewczynie, która prowadzi pierwszą stronę, aby mnie wykreśliły albo wpisały Aniołka. Od czasu stwierdzenia ciąży obumarłej nie zajrzałam tam ani razu i nadal nie zamierzam. A że lubię porządek, to wolę aby wszystkie dane były uzupełnione:P
-
Dziewczyny, ja już po i wszystko ok:) Młody ma 5,4cm, wszystkie parametry prawidłowe serducho zasuwa 154 na godzinę, ryzyko zespołu downa skorygowane 1:2069 obaczymy jak będzie po badaniu krwi. Płci nie potrafiła określić bo Młody spał do góry nogami i obudził się na koniec badania;)
mamakejti, Gosia1989, marzusiax, Kinga40, Mamma-mia, Amc lubią tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny, ja już po i wszystko ok:) Młody ma 5,4cm, wszystkie parametry prawidłowe serducho zasuwa 154 na godzinę, ryzyko zespołu downa skorygowane 1:2069 obaczymy jak będzie po badaniu krwi. Płci nie potrafiła określić bo Młody spał do góry nogami i obudził się na koniec badania;)
cud, miód! nifty określi ci płeć"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Wczoraj byłam na nartach, dziś jestem taka obolała... wczoraj mnie podbrzusze bolało, aż się trochę wystraszyłam bo to był 11 dzień po pregnylu.
Tak sobie myślę, czy testa jutro nie zrobić, będzie 13 dni po pregnyluALbo się upiję w sylwestra albo i nie
Gosia1989 lubi tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Lonia1990 wrote:Wczoraj byłam na nartach, dziś jestem taka obolała... wczoraj mnie podbrzusze bolało, aż się trochę wystraszyłam bo to był 11 dzień po pregnylu.
Tak sobie myślę, czy testa jutro nie zrobić, będzie 13 dni po pregnyluALbo się upiję w sylwestra albo i nie
bardzo słuszne podejście!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
cookiemonster wrote:Mamakejti a jakie u Ciebie wyszło ryzyko trisomii po badaniu a jakie po pappie?
wiesz co u mnie to niemiarodajne info, bo pappe miałam w 10tc+6dc (taka w gorącej wodzie kąpana jestem), a usg już 11+5, 11+6 i 12+5;)
w sumie to niepotrzebnie pappe robiłam bo i tak nifty było w planach....ja nawet amnio nie wykluczam jak coś byloby niejasne po nifty....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 13:08
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Laseczki Kochane, jeszcze napiszę do ciężarówek, ale niech staraczki też powoli przyzwyczajają się
pamiętajcie, nie siadajcie po turecku, to zabójstwo dla szyjki, moja profesorcia walczyła ze mną o to w mojej udanej ciąży;)
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:CA125 norma do 30 ja mam 120. Także endomenda ma się dobrze...
a po laparo jestes tak?
Ja wyniki bede chyba pod wieczor miala, zwykle ca125 mialam 41-45 (ost.wynik z wrzesnia to 45 wlasnie), ale teraz po tych cholernym clo, to az sie boje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO matko mam wyniki! Jest szczescie i smuteczek
Beta ponizej 1, wiec w ciazy nie jestem... to moje oslabienie musialo byc faktycznie od stresu.
Ale lurcze ca125 mam 20!Matko nie wiem jakim cudem tak spadlo, od 2 lat mialam podeyzszone. Bralam tylko to clo przez 2 cykle i troche castagnus, nie wiem przez co to. Crp tez mam w normie, wiec stanu zapalnego nie stwierdzono.
Pozostaje mi w styczniu jeszcze sprawdzic hormony (prolaktyne jeszcze raz, prpgesteron) i rezerwe jajnikowa.
Myslicie ze mimo wszystko leciec na dniach na to usg jajnikow? zeby spr czy nic tam nie powstalo nowego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 15:31