X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez pierwszy cykl z clo, praktycznie nic mi nie jest, a myslalam ze poprzez ta stymulacje bede miala okropny bol jajnikow - sama juz nie wiem czy to dobrze jak tak nic nie boli, chyba powinno cos kloc w srodku... z drugiej strony moze od organizmu zalezy, poza tym poki co nie mam zadnych hustawek nastroju - tego tez sie na poczatku obawialam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko czulam lekkie klucie jajnikow i bol Na owulke bez rzadnych zmian nastoju itp ...wiec nie zawsze tak jest ze sie tam zle znosi..
    Bo to mozna powiedziec jak sie bromergon bierze..z nim jest jazda Na kulkach :(

• Idia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy cykl z Clo był koszmarem. Bolało i psychika mi padła. Drugi- super. Jajniki zaczęły bolec dopiero około owulacji tak na serio, wcześniej trochę pikały. Jedynie opuchnięty brzuch.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w nowym dniu...
    Od jutra duphaston, potem znowu clo...mam nadzieję, że moje jajniki ruszą...

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :)u mnie nic nowego dzis trzeci dzien z clo cisza i spokój jutro musze zadzwonic do gin umówic sie na monit i chyba tyle w temacie :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro zaczynam brać Cło. Dawkowanie 0,5 tabletki raz dziennie. Za tydzień histeroskopia + sono hsg. Niezłe combo:)

kapturnica lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... faktycznie combo...

Ag... lubi tę wiadomość

• Naxa Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Dawno się nie odzywałam=brak czasu przez pracę, ale wieczorami regularnie Was podczytywałam ;-) za każdą z osobna trzymam zaciśnięte kciuki i wierzę, że się uda!
    Ja już 6 i ostatni miesiąc jestem na Clo i nie chcę Was załamywać, ale na razie ciąży brak :-( Wciąż są pęcherzyki (trzy, nawet cztery) pękają bo dostaję Pregnyl...
    Teraz przede mną długie 14 dni do testowania. Jak się nie uda to zawieszam starania, trzymajcie proszę za mnie kciuki z całych sił...
    Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 20:38

Ag..., olka30 lubią tę wiadomość

[img][/img][url][/url][url]

https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec

27.05.2013r. [*] (8tc)[/url]
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naxa trzymamy! Będzie dobrze!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis bol brzucha troche jak na okres i to ciagniecie w pachwinach...dziwnie sie czuje...2 mies bez Clo ...ale czy szczesliwy..niektorzy mowia ze po stymulacjach tez sie udaje..

• olka30 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki Madziara..
    Ja się wycofałam zdeczka, psychika mi nie wytrzymywała.. Dziś się dowiedziałam o koleżance w pracy w ciąży, starsza ode mnie półtora roku, parę mies. po ślubie i bach, ciąża bez problemu.. Jeszcze moja ukochana wstrętna koleżanka z biura kazała mi się przyznać, że jestem w ciąży, bo mam mega mdłości po Dostinexie.. Już dawno się tak nie wkur...am :( Zaczyna mnie to wszystko przerastać, chyba muszę pomyśleć o urlopie w trybie przyśpieszonym :(

Naxa ja też już przed ostatni cykl z CLO i efektów brak mimo, że niby wszystko działa jak należy :( Trzymam kciuki żeby ci się udało, da mi to trochę nadziei :)

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka ..u mnie tez w pracy 2 w ciazy i to zaraz po slubie ..wiec wiem co czujesz siostry maja szwagierki maja tylko nie ja....i tez z Clo i po Clo mialam jazdy...ten miesiac luz wrzucilam nawet nie myslalam nie wiem czy owulka byla czy nie ..w tym miesiacu mialam miec hsg wiec podeszlam spokojnie a tu aparat sie popsul...jak chcesz pogadac o glupotach i nie tylko starankach zapraszamna w oczekiwaniu na owulacje - monitoring cyklu....tez jest fajnie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie miał być 3z CLO ale nie ma. M. był na badaniu nasienia i wyszło ze ruchliwość słaba wiec mój gin stwierdził że nie ma sensu mnie faszerowac teraz póki plemiona się nie rozruszaja. Mąż juz umówiony do androloga..

Naxa a Twój mąż przebadany?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnBe wrote:
    A u mnie miał być 3z CLO ale nie ma. M. był na badaniu nasienia i wyszło ze ruchliwość słaba wiec mój gin stwierdził że nie ma sensu mnie faszerowac teraz póki plemiona się nie rozruszaja. Mąż juz umówiony do ...

przykro mi tylko dziwie sie ze lekarze przepisuja Clo bez wczesniejszych badan mezczyzn ...bo to prawda my sie faszerujemy a tu przyczyna moze byc inna chodz np ja mam bezowulacyjne cykle ...a maz wyniki ok ale pow ze jak by byly zle by nie zlecil mi Clo bo to bez sensu..

AnBe lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część :)
    U mnie sytuacja zupełnie odwrotna. Mąż leczył sie mocnymi hormonami, nie wiedząc, ze ja wcale owubw tym czasie nie miałam :(

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dlatego powinni badac chlopa i od razu nas kobitki Bo moze byc rowniez tak ze przyczyna jest u obu partnerow dlatego bez sensu jest leczenie jednej osoby nie wiedzac czy druga nie powinna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 11:12

AnBe lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak tak :/
    Jeszcze trzy dni do testu. Ciągnie sie okropnie ten czas!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzis wg badania w 19dniu cyklu....
    wg usg na prawym jajniku pecherzyk 15mm , na lewym 2widoczne jeden na 15mm drugi az 35mm(torbielka) trzeciego nie ma,,,,, widoczny plynw zatoce douglasa uwidocznione naczynka krwionosne po pecherzyku ale niewidoczne cialko zolte Wg lekarza torbiel moze go zaslaniac..
    Reasumujac sytuacje- wg lekarza ovu byla , mam brac duphaston 10dni by podtrzymac ewentualna ciaze jak i pomoc wchlonac sie torbieli... , potem odstawic zrobic test ciazowy(12marca) i bez wzgl na wynik przyjsc 19marca na wizyte..
    Wiem ze teraz pozostaje mi tylko czekac co ma byc to bedzie.. , ale potwierdzaja sie moje przypuszczenia ze laparo jest wskazana, pecherzyki maja problem z pekaniem

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Oj tak tak :/
    Jeszcze trzy dni do testu. Ciągnie sie okropnie ten czas!

ja 4 :) chyba ze malpa przyjdzie..
    objawy nie przeszly bol brzucha jajnikow i ciagniecie pachwin...doszla zgaga...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 13:17

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to samo z tymi pachwinami. Ciągną nawet jak leze, a najgorzej jak siedzę w aucie :( a co do bólu brzucha, to boli albo macica albo jajniki :(.

10.02.2019 1 wizyta w OA
‹‹ 245 246 247 248 249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ