CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja tez pierwszy cykl z clo, praktycznie nic mi nie jest, a myslalam ze poprzez ta stymulacje bede miala okropny bol jajnikow - sama juz nie wiem czy to dobrze jak tak nic nie boli, chyba powinno cos kloc w srodku... z drugiej strony moze od organizmu zalezy, poza tym poki co nie mam zadnych hustawek nastroju - tego tez sie na poczatku obawialam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Dawno się nie odzywałam=brak czasu przez pracę, ale wieczorami regularnie Was podczytywałam za każdą z osobna trzymam zaciśnięte kciuki i wierzę, że się uda!
Ja już 6 i ostatni miesiąc jestem na Clo i nie chcę Was załamywać, ale na razie ciąży brak Wciąż są pęcherzyki (trzy, nawet cztery) pękają bo dostaję Pregnyl...
Teraz przede mną długie 14 dni do testowania. Jak się nie uda to zawieszam starania, trzymajcie proszę za mnie kciuki z całych sił...
Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 20:38
Ag..., olka30 lubią tę wiadomość
[img][/img][url][/url][url]
https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec
27.05.2013r. [*] (8tc)[/url] -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki Madziara..
Ja się wycofałam zdeczka, psychika mi nie wytrzymywała.. Dziś się dowiedziałam o koleżance w pracy w ciąży, starsza ode mnie półtora roku, parę mies. po ślubie i bach, ciąża bez problemu.. Jeszcze moja ukochana wstrętna koleżanka z biura kazała mi się przyznać, że jestem w ciąży, bo mam mega mdłości po Dostinexie.. Już dawno się tak nie wkur...am Zaczyna mnie to wszystko przerastać, chyba muszę pomyśleć o urlopie w trybie przyśpieszonym
Naxa ja też już przed ostatni cykl z CLO i efektów brak mimo, że niby wszystko działa jak należy Trzymam kciuki żeby ci się udało, da mi to trochę nadziei -
nick nieaktualnyOlka ..u mnie tez w pracy 2 w ciazy i to zaraz po slubie ..wiec wiem co czujesz siostry maja szwagierki maja tylko nie ja....i tez z Clo i po Clo mialam jazdy...ten miesiac luz wrzucilam nawet nie myslalam nie wiem czy owulka byla czy nie ..w tym miesiacu mialam miec hsg wiec podeszlam spokojnie a tu aparat sie popsul...jak chcesz pogadac o glupotach i nie tylko starankach zapraszamna w oczekiwaniu na owulacje - monitoring cyklu....tez jest fajnie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnBe wrote:A u mnie miał być 3z CLO ale nie ma. M. był na badaniu nasienia i wyszło ze ruchliwość słaba wiec mój gin stwierdził że nie ma sensu mnie faszerowac teraz póki plemiona się nie rozruszaja. Mąż juz umówiony do ...
przykro mi tylko dziwie sie ze lekarze przepisuja Clo bez wczesniejszych badan mezczyzn ...bo to prawda my sie faszerujemy a tu przyczyna moze byc inna chodz np ja mam bezowulacyjne cykle ...a maz wyniki ok ale pow ze jak by byly zle by nie zlecil mi Clo bo to bez sensu..AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo dlatego powinni badac chlopa i od razu nas kobitki Bo moze byc rowniez tak ze przyczyna jest u obu partnerow dlatego bez sensu jest leczenie jednej osoby nie wiedzac czy druga nie powinna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 11:12
AnBe lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzis wg badania w 19dniu cyklu....
wg usg na prawym jajniku pecherzyk 15mm , na lewym 2widoczne jeden na 15mm drugi az 35mm(torbielka) trzeciego nie ma,,,,, widoczny plynw zatoce douglasa uwidocznione naczynka krwionosne po pecherzyku ale niewidoczne cialko zolte Wg lekarza torbiel moze go zaslaniac..
Reasumujac sytuacje- wg lekarza ovu byla , mam brac duphaston 10dni by podtrzymac ewentualna ciaze jak i pomoc wchlonac sie torbieli... , potem odstawic zrobic test ciazowy(12marca) i bez wzgl na wynik przyjsc 19marca na wizyte..
Wiem ze teraz pozostaje mi tylko czekac co ma byc to bedzie.. , ale potwierdzaja sie moje przypuszczenia ze laparo jest wskazana, pecherzyki maja problem z pekaniem -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Oj tak tak
Jeszcze trzy dni do testu. Ciągnie sie okropnie ten czas!
ja 4 chyba ze malpa przyjdzie..
objawy nie przeszly bol brzucha jajnikow i ciagniecie pachwin...doszla zgaga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 13:17