CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Staramy się o dzieciątko z narzeczonym od 7 miesięcy. Zaczęło się od tego, że po decyzji "działamy" poszłam do lekarza się przebadać czy wszystko ze mną w porządku, mimo, że mam już 11 letnią córkę (z innym partnerem) stwierdziłam, że warto sprawdzić to i owo, w końcu 30 na karku już
I wyszło - za wysoka prolaktyna, za niski progesteron. Od września biorę Dostinex 1/4 na tydzień, Duphaston od 16 do 25 dc a dzisiaj zaczęłam też przygodę z CLO. Czasami opadam już z sił, ale po cichu liczę na to, że może w tym cyklu dzięki CLO się uda
-
nick nieaktualny
-
Właśnie jestem po monitoringu. Pęcherzyki rosną po lewej stronie jest dominujący. Podtrzymujemy dawkę 1/2 ampułki menopuru, metformax 2x1 tabletka i w środę kolejny monitoring. Mam mieć ze sobą pregnyl, bo wg doktorka pęcherzyk będzie na granicy pęknięcia. Endometrium tylko trochę za cienkie, ale jeszcze podrośnie - mam się nie stresować.
Sysiaaaaa, zielonej kropeczki życzę
livia 30 - powodzenia
-
nick nieaktualnyHejka
Ja jestem po drugim cyklu CLO, przy czym w pierwszym miałam dawkę 1x1, a teraz 2x1. Miałam zwiększać dawkę co miesiąc, ale po ostatniej wizycie u gina - pozostała dawka 2x1.
Na początku było ok, jajniki tylko bolały, a teraz za drugim razem miałam skutki uboczne w postaci mocnego bólu głowy, zaburzeń widzenia, bezsenności i tez oczywiście mocnego bólu jajników podczas owulacji..
Na śluz pomaga mi sok marchewkowy lub surówki ze świeżej marchewki...
Powodzenia wszystkim w staraniachMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnja89 wrote:Hej dziewczyny a ja mam pytanie. Zaczynam pierwszy cykl z Clo w dawce 50 mg od 3-5 dc czy któraś z Was też tak przyjmowała clo?
-
nick nieaktualny