CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziara wrote:AnBe wrote:A u mnie miał być 3z CLO ale nie ma. M. był na badaniu nasienia i wyszło ze ruchliwość słaba wiec mój gin stwierdził że nie ma sensu mnie faszerowac teraz póki plemiona się nie rozruszaja. Mąż juz umówiony do ...
przykro mi tylko dziwie sie ze lekarze przepisuja Clo bez wczesniejszych badan mezczyzn ...bo to prawda my sie faszerujemy a tu przyczyna moze byc inna chodz np ja mam bezowulacyjne cykle ...a maz wyniki ok ale pow ze jak by byly zle by nie zlecil mi Clo bo to bez sensu..
Masz rację Madziara, zgadzam się z Tobą... moj gin nigdy tego nie zaproponował a ja żyłam w przeświadczeniu że skoro mamy już jedno dziecko i to spłodzone niecałe 3 lata temu to z m. jest pewnie wszystko ok...
Dziś jestem wściekła na siebie że wcześniej o tym nie pomyślałam... mąż zły na siebie że sam nie przejawił chęci i nie wyszedł wcześniej z inicjatywą badania...
NO ale cóż nam dziś przyjdzie po wściekaniu się.. trzeba teraz zadbać o męża i robić dzieci
gdybanie nic nie zmieni.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIngebjorg wrote:Ja dziś zakupiłam Conceive - żel nawilżający dla par starających się - u mnie niestety krucho ze śluzem to może to zadziała. Plemniczki będą miały troszkę łatwiej
-
Hej dziewczynki
Jak wasze samopoczucia?
Madziara jak tam twoje przeczucia?
Jesteś dzień za mną
Jutro zrobię betę i może z rana test.
Ale jakoś w kościach czuje, że to nie to
No zobaczymy jak będzie
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-