CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara wrote:Ja dziekuje za laparoskopie juz !!! Mam ja w gratisie ...;(
Madziara, jakieś kilkadziesiąt stron spotkałyśmy się na tym forum, śledziłam co się dzieje m.in. u ciebie i strasznie mi przykro wprawdzie nie wiem co to znaczy stracic dziecko ale jestem z tobą i przytulam :*
Dziewczyny przy CLO monitoring musi być, mi na przykład robiły się torbiele i to takie 4-6cm, gdyż pęcherzyki nie chciały pękać, więc to nie zabawa z tym lekiem. Miałam tylko 3 stymulowane cykle i każdy poprzedzony miesiącem przerwy przez te torbiele.
Co więcej dokładnie 2 tyg temu miałam tą kauteryzację robioną, o której piszecie. Teraz czekam na wizytę kontrolną i zobaczymy jak sie jajniki po zabiegu odnalazły. Po zabiegu okazało się,że mój gin miał rację osłonka jajników była tak gruba, że pęcherzyki nie miały szans. Grunt to trafić w dobre ręceWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 22:02
Aniołek [*] [8/08/2014] 10tc
Aniołek [*] [9/11/2017] 6tc
Isabella nasze szczęscie urodzona 25/04/2016 waga 3700g -
Witam moje Kobietki!
Mam pytanko!
Otuz jestem w 19 dc bez wspomagaczy 2 miesiac.zazwyczaj bez clo moja ovulka wypadala w 15dc,po clo 13dc.w tym cyklu bez monitoringu przytulania z m w 12dc bo bylismy w gosciach i niebylo jak...nastepne przytulania dopiero w 17dc.od 2dni muli biegunka i zawroty glowy,dzis na chusteczce higienicznej paseczki krwi.
Moje pytanie brzmi;
Istnieje prawdopodobienstwo...?
Czy raczej oslabienie organizmu i wirus.?
Buziam i kciukam! -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Pewnie ze mozliwe !!!
tak dziekuje Bogu ze nic tam nie usuwali przy zabiegu...ale tak czy tak juz nie mysle o dziecku 3 ciaze i tak....chyba przezylam za duzo ...
To prawda...za dużo...Aniołek [*] [8/08/2014] 10tc
Aniołek [*] [9/11/2017] 6tc
Isabella nasze szczęscie urodzona 25/04/2016 waga 3700g -
nick nieaktualnyA ja już powoli tracę cierpliwość na ten miesiąc (z lutego nic nie wyszło), bo @ jeszcze nie ma, liczę że po dostawieniu duphastonu przyjdzie, ale to będzie połowa marca, @ u mnie trwa zazwyczaj 7-9dni, więc do ovu będzie kwiecień...i już czuję jak we mnie złość wzbiera....
Madziara silna kobieta z Ciebie, dużo jak na jednego człowieka..... -
Dziewczyny ratunku!Wrocilam wlasnie od gina mam brać cło.Najlepiej od dzisiaj.Tylko trochę sie wystraszyłam,bo powiedział ,ze mam kilka jajeczek i w wyniku stymulacji moze dojść do tego,ze kilka jajek sie wykluje i będę wtedy musiała iść na zabieg do szpitala żeby ten nadmiar usunąć.Spotkalyscie sie z czymś takim?Bardzo sie boje!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dawka 50mg.To jest dobry lekarz wiec chyba wie co robi,tylko ja sie tak strasznie boje.
Boje sie ,ze wszystkie najgorsze skutki uboczne akurat mi sie przytrafia. -
Na ostatniej wizycie powiedział,ze u mnie nie ma owulacji i dlatego ta stymulacja.Dzisiaj mam 4 dc-jemu powiedziałam ze 3 bo tak mi kazał przyjść,ale nie mogłam.Na usg widział kilka jajek i powiedział,ze cło moze spowodować,ze wiecej niż jedno dojzeje i wtedy trzeba będzie iść do szpitala.Czy znacie taki przypadek ,ze taki był finał?
-
nick nieaktualnyNajwyzej bedzie blizniacza albo trojaczki ...bez przesady peknie jeden moze 2 a pozostale sie wchlona ....jak pracuje na gin to nie slyszalam o czyms takim...ja mialam brak owulacji i 4 male jajeczka dojrzal 1 i pekl reszta wchlonela sie!! A jeszcze tak mala dawka clo !!! Zabiegi robimy jak w torbiel sie zamieniaja i nie pekaja wcale ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 21:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie Idia nie sprawiłaś, nie martw się słońce....
tylko chyba zaczyna do mnie dochodzić, że mogę być w tej grupie 1/3...
od zawsze "NIE reagowałam na leki", jak chorowałam, żaden antybiotyk nie pomagał, jak leczyłam helicobacter to musiałam przejść 2 razy kurację i to nie wyleczyłam, dopiero kuracja miodem manuka450 i olejem kokosowym pomogło i kolejnym badaniu miałam wynik ujemny...wiec dlatego zaczynam się denerwować...to ja przepraszam za takie teksty...większość dziewczyn pozytywnie reaguje na clo i tego życzę wszystkim;-)