CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Narobiło mi sie dużo mleczno-rozciagliwego sluzu.Czy tzn.ze owu będzie juz teraz czy mogę spokojnie czekac do czwartku na monitoring?wzielam dopiero 3 tabletki,zostało jeszcze na dzisiaj i jutro.
-
wenus wrote:Narobiło mi sie dużo mleczno-rozciagliwego sluzu.Czy tzn.ze owu będzie juz teraz czy mogę spokojnie czekac do czwartku na monitoring?wzielam dopiero 3 tabletki,zostało jeszcze na dzisiaj i jutro.
Myślę, że ovu przed Tobą - organizm się przygotowuje. Zrób test owulacyjny to zobaczysz czy coś się zaczyna dziać. -
monikaw86 wrote:Hura!Zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu z clo i pregnylem "))))
Gratuluję ... i mam nadzieję, że ja również za 10 dni będę mogła to samo powiedzieć. Dzisiaj byłam na monitoringu, wszystko ładnie,pięknie ... pregnyl zadziałał, pęcherzyk pękł, śluzówka też super ...teraz tylko czekam na bhcg. No i od jutra luteina 2x2 tabletki . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry;)
Pusto jakoś tutaj.............
I się doczekałam @ dzisiaj.....od soboty clo 2x1 i do przodu;) w poprzednim "rozdaniu" nic się nie ruszyło, ciekawa jestem jak teraz zareagują moje jajniki, w poniedziałek mam umówionego gina...mam do niego trochę pytań....
-
nick nieaktualnySysiaaaaa ja również 3mam mocno kciuki, będzie dobrze, nie bój się i daj koniecznie znać jak już będziesz "po"....
Ja również żałuję, że tak pustawo na wątku się zrobiło...
u mnie to dopiero 2 cykl z clo...nie bardzo jeszcze wiem, co o tym wszystkim myśleć..czego się spodziewać.... -
Mi HSG jest potrzebne teraz do drugiej IUI bo po pierwszej nie udanej trzeba sie upewnić. Powiem szczerze ze myślałam ze szybciej sie pojawi ciążą. Przez ostatnie 5 cykli zawsze była owu i nad nic ja badanie HSG będę miała robione za pomocą USG. Nie wiem jak ono wygląda dokładnie ale podobno jest mniej inwazyjne i mniej bolesneDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny