X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przyspieszylo ...ovulka w 9 dc

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i już jestem po HSG. Czuje sie okropnie. 10 razy gorzej jak podczas okresu :( badanie pokazalo Ze obydwa jajowody drozne

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    No i już jestem po HSG. Czuje sie okropnie. 10 razy gorzej jak podczas okresu :( badanie pokazalo Ze obydwa jajowody drozne
    ale wiesz ze sa drozne...superr juz po bolu ,.Ciesz sie ze wszystko jest ok....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 13:17

Madziara lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i w tym momencie nadal nie mam powodu naszych niepowodzeń. Owu jest, plemniki też ok, jajowody drozne a ciąży brak....

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To masz Sysia tak jak ja.. Ja niedługo zaczynam 6 cykl z CLO.. Ostatni, ale nadzieja już we mnie umarła :( Gdyby wszystko było ok to już bym była w ciąży :( Wyniki mam ok, hormony ok, pęcherzyki super i tylko dziecka brak..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • staraczka83 Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba dzień niespecjalnych wiadomości ja mimo przyjmowania clo pęchcerzyków brak dziś jest 11 dc, mam jeszcze iść w najbliższą środę ale straciłam nadzieję:((

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    No i w tym momencie nadal nie mam powodu naszych niepowodzeń. Owu jest, plemniki też ok, jajowody drozne a ciąży brak....
    a wykluczylas wrogosc sluzu?? bo moze to byc twoim problemem skoro reszta wszystko gra i buczy bez problemu....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez o tym myślałam, ale przy IUI ta bariera jest pokonywana wiec raczej to nie to

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Naxa Ekspertka

Wysłany: 15 marca 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie dziś 6 cykl z Clo dobiegł końca, niestety bez powodzenia, teraz czeka mnie przerwa, nie wiem jak to zniosę, bo przez 17 cykli "starania" stały się częścią mojego życia...
    Powodzenia dla Was!

olka30 lubi tę wiadomość

[img][/img][url][/url][url]

https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec

27.05.2013r. [*] (8tc)[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie:)

U mnie 2dzień brania clo (2x1), do tego jakaś "wirusówka żółądkowa", wczoraj z temepraturą i nieżytem jelitowo-żołądkowym, dzisiaj osłabienie i brak apetytu...do tego clo i jego skutki uboczne....ech życie....jutro usg
    Naxa powodzenia również Tobie, teraz będziesz miała czas na regenerację organizmu, wycisz się i nie smuć się..."starania" przecież nadal będą...są integralną częścią procesu;) a do tego jakże przyjemną:) 3mam kciuki, będzie dobrze (musi być)...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, chciała bym się dowiedzieć czy którejś z was udało się zajść w ciążę przy braniu clo 2 tabl dziennie. i czy nie miałyście problemów z torbielami??

• pysia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, w tym cyklu mam zaczac brac clo, zeby wspomoc owulacje, tez juz dlugo sie staram ... ost robilam badanie progesteronu i w 7dpo wu]yszlo 7,77 moze to za malo i przyczyna braku ciazy ?
    ale chcialam sie zapytac kiedy miej wiecej wypada owulacja po clo , mam brac od 3dc przez 5 dni , zawsze owulke miewalam roznie od 13dc do 16dc . czy po clo cos sie zmienia? na monitoring lekarz kazal przyjsc jeden dzien po skonczonym braniu clo .. i boje sie ze moge przegapic pekniecie..

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1dzien po skonczeniu clo nie ma mowy o przegapieniu owu...minimum 3dni po skonczeniu mija zanim sie pokaze owu..wiec spoko nie martw sie zdazysz...

pysia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę od 3 do 5 dc CLO a owulację mam koło 15-16 dnia.. Więc jest ok..

pysia lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • pysia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki bardzo :* to teraz bede spokojniejsza , mam nadzieje ze cos pomoze te clo i duphaston :)

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka ja w cyklu którym zaszłam brałam 2x1 tabl niestety ciąża zakończyła się w 6tc :( a co do torbieli to nigdy ich nie miałam po CLO ;) teraz, że tak powiem wracam do gry ;) i jestem w 1cs na nowo z CLO właśnie z dawką 2x1 bo przy takiej się udało coś zdziałać ;) powodzenia ;)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    CLOnówka ja w cyklu którym zaszłam brałam 2x1 tabl niestety ciąża zakończyła się w 6tc :( a co do torbieli to nigdy ich nie miałam po CLO ;) teraz, że tak powiem wracam do gry ;) i jestem w 1cs na nowo z CLO właśnie z dawką 2x1 bo przy takiej się udało coś zdziałać ;) powodzenia ;)
    A czy przy jednej tabl CLO nie zadziałało?? U mnie udało się wyhodować jednego pęcherzyka ale był za mały i cykl był bezowulacyjny. :( Od jutra po 2 tabl i przyznam że boje sie torbieli. :(
    Jejciu żeby się udało.. :( I bardzo mi przykro że nie udało się utrzymać ciąży :(

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka :) no ja miałam pierwszy cykl z 1 tabl. ale bezowocny nie wiem jak pęcherzyki bo miałam się zgłosić dopiero na ok 7dni przed kolejną @ właśnie w celu sprawdzenia czy nie porobiły się torbiele i tak wtedy się dowiedziałam, że owulacja już była ale nie udało się "trafić" z tego co mi lekarz mówił to jego pacjentki średnio potrzebowały od 2 do 3 cykli z CLO i szczęśliwie zachodziły w ciążę <3 mi się wydaje, że mi we wcześniejszym cyklu wszystko poblokował du-pek :| bo brałam go od 15-16dc a moje cykle były 30-31dni czyli mógł mi on blokować owulkę i tak też udało się w 2cyklu z podwójnym CLO i bez du-pka :) a teraz zobaczymy co czas przyniesie :) obecnie jestem po kuracji 3 miesięcznej anty po poronieniu i na CLO więc mam nadzieję w głębi serducha, że coś zdziałamy ;) a Tobie życzę powodzenia :) i będzie dobrze :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brakuje mi was ....;) moje ...mi po Clo wrocilo do normy niestety znow cykle bez owulki ....i jeden z i z ciaza pozamaciczna...trzymajcie sie i wiecej szczescia Wam zycze !!

• Mikoszka Znajoma

Wysłany: 16 marca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie nie było mnie tutaj cały luty.
    Zakończyłam branie clo 7 MARCA w 8dc. 13dc poszłam na monitoring i ku zaskoczeniu pęcherzyk sam pękł!!!! bez brania zastrzyku :D :D. Normalnie moje jajniki przy pcos nie pękają samodzielnie a tu proszę :D!!
    Wiec CUDA się zdarzają :D

Obecnie jestem 17dc kłuje mi gdzieś okolicy pochwy i szyjki macicy, co to może być?? Szukałam tutaj informacji na ten temat ale nic takowo się nie dowiedziałam :(
    Najpierw wczoraj miałam kłucia kilkusekundowe a potem ustaje i tak cały dzień i dzisiaj podobnie.
    Buziolki dla was!!

‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ