CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sysiaaaaa wrote:No i już jestem po HSG. Czuje sie okropnie. 10 razy gorzej jak podczas okresu badanie pokazalo Ze obydwa jajowody drozne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 13:17
Madziara lubi tę wiadomość
-
Sysiaaaaa wrote:No i w tym momencie nadal nie mam powodu naszych niepowodzeń. Owu jest, plemniki też ok, jajowody drozne a ciąży brak....
-
Dziewczyny u mnie dziś 6 cykl z Clo dobiegł końca, niestety bez powodzenia, teraz czeka mnie przerwa, nie wiem jak to zniosę, bo przez 17 cykli "starania" stały się częścią mojego życia...
Powodzenia dla Was!olka30 lubi tę wiadomość
[img][/img][url][/url][url]
https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec
27.05.2013r. [*] (8tc)[/url] -
nick nieaktualnyWitam niedzielnie:)
U mnie 2dzień brania clo (2x1), do tego jakaś "wirusówka żółądkowa", wczoraj z temepraturą i nieżytem jelitowo-żołądkowym, dzisiaj osłabienie i brak apetytu...do tego clo i jego skutki uboczne....ech życie....jutro usg
Naxa powodzenia również Tobie, teraz będziesz miała czas na regenerację organizmu, wycisz się i nie smuć się..."starania" przecież nadal będą...są integralną częścią procesu;) a do tego jakże przyjemną 3mam kciuki, będzie dobrze (musi być)... -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, w tym cyklu mam zaczac brac clo, zeby wspomoc owulacje, tez juz dlugo sie staram ... ost robilam badanie progesteronu i w 7dpo wu]yszlo 7,77 moze to za malo i przyczyna braku ciazy ?
ale chcialam sie zapytac kiedy miej wiecej wypada owulacja po clo , mam brac od 3dc przez 5 dni , zawsze owulke miewalam roznie od 13dc do 16dc . czy po clo cos sie zmienia? na monitoring lekarz kazal przyjsc jeden dzien po skonczonym braniu clo .. i boje sie ze moge przegapic pekniecie..
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
dzieki bardzo :* to teraz bede spokojniejsza , mam nadzieje ze cos pomoze te clo i duphaston
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
CLOnówka ja w cyklu którym zaszłam brałam 2x1 tabl niestety ciąża zakończyła się w 6tc a co do torbieli to nigdy ich nie miałam po CLO teraz, że tak powiem wracam do gry i jestem w 1cs na nowo z CLO właśnie z dawką 2x1 bo przy takiej się udało coś zdziałać powodzenia
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:CLOnówka ja w cyklu którym zaszłam brałam 2x1 tabl niestety ciąża zakończyła się w 6tc a co do torbieli to nigdy ich nie miałam po CLO teraz, że tak powiem wracam do gry i jestem w 1cs na nowo z CLO właśnie z dawką 2x1 bo przy takiej się udało coś zdziałać powodzenia
Jejciu żeby się udało.. I bardzo mi przykro że nie udało się utrzymać ciąży -
CLOnówka no ja miałam pierwszy cykl z 1 tabl. ale bezowocny nie wiem jak pęcherzyki bo miałam się zgłosić dopiero na ok 7dni przed kolejną @ właśnie w celu sprawdzenia czy nie porobiły się torbiele i tak wtedy się dowiedziałam, że owulacja już była ale nie udało się "trafić" z tego co mi lekarz mówił to jego pacjentki średnio potrzebowały od 2 do 3 cykli z CLO i szczęśliwie zachodziły w ciążę mi się wydaje, że mi we wcześniejszym cyklu wszystko poblokował du-pek bo brałam go od 15-16dc a moje cykle były 30-31dni czyli mógł mi on blokować owulkę i tak też udało się w 2cyklu z podwójnym CLO i bez du-pka a teraz zobaczymy co czas przyniesie obecnie jestem po kuracji 3 miesięcznej anty po poronieniu i na CLO więc mam nadzieję w głębi serducha, że coś zdziałamy a Tobie życzę powodzenia i będzie dobrze
-
nick nieaktualny
-
Witajcie nie było mnie tutaj cały luty.
Zakończyłam branie clo 7 MARCA w 8dc. 13dc poszłam na monitoring i ku zaskoczeniu pęcherzyk sam pękł!!!! bez brania zastrzyku . Normalnie moje jajniki przy pcos nie pękają samodzielnie a tu proszę !!
Wiec CUDA się zdarzają
Obecnie jestem 17dc kłuje mi gdzieś okolicy pochwy i szyjki macicy, co to może być?? Szukałam tutaj informacji na ten temat ale nic takowo się nie dowiedziałam
Najpierw wczoraj miałam kłucia kilkusekundowe a potem ustaje i tak cały dzień i dzisiaj podobnie.
Buziolki dla was!!