CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyz tymi kurwa torbielami to mamy przesrane że sie tak wyraże a znając moje szczeście to wszystko się może zdarzyć. wyrośnie torbiel i chuj trafił cykl cały. PRZEPRASZAM KOCHANE ZA WYRAŻENIA ALE INACZEJ SIĘ NIE DA!
Ale mimo wszystko , dziewczyny nie poddajemy się!Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:taki samo mięso z mych ust wyleciało jak już przestałam chlipać nad tym straconym cyklem....więc jeśli chodzi o mnie nie musisz przepraszać...
kobietom to zawsze wiatr w oczy! jak nie to to tamto.. !@#$%^&*(!#$%^& - żeby już tak nie bluzgać bo mi świnski ryj urośn ie
Pamiętajcie dziewczątka, trzymam za was wszystkie kciuki! aż mi zsiniały ale trzymam i n ie puszczę -
bąbel wrote:Dziewczyny, u mnie to dopiero była końska dawka 3x1 tabletka przez 5 dni, na tej dawce słabo rosły dlatego doszedł menopur, później pregnyl na pęknięcie...no a teraz czekam do piątku na efekty. Czuję, że jednak nic z tego nie będzie ...
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Hej....
właśnie wróciłam z usg, na prawym jajniku torbiel(a clo brałam dopiero od soboty) - czyli standardowa hiperstymulacja tak usłyszałam, lewy jajnik nic nie ruszył..wróciłam do domu "bez życia" bo kolejny cykl to u mnie pod koniec kwietnia się zacznie...a do tego za tydzień mam usg, czy torbiel się wchłonęła czy nie....
rzuciłabym mięsem bardzo chętnie.....
znam ten ból, też bardzo liczyłam na clo, a tu zero oznak owulacji:((
mam jeszcze jeden monitoring w środę, ale lekarz raczej nie kazał się nastawiać, że coś się zmieni:((
najgorsze jest nastawić się na coś i rozczarować...
tylko jak pozbyć się marzeń??Another, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKazal dzialac ale godz temu trafilam na ginekologie z bolem jajnikow nawet przy siku i Pan dr pow wlasnie ze dwa pecherzyki pekly i jak cos beda bliznieta...zartownis..
pozwolil dzialac bo nic nie ruszyli ...pow ze poprawil droznosc tego lewego jajnika bo byl zrost...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 22:38
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uwierz ja też , mam nadzieję ze to nam pomoże. Już mam dość, tych badan, USG, zastrzyków! Płakałam jak mąż mi podawał zastrzyki i krzyczalam ze mam dość. Zobaczyłam ze u niego pokazały sie łzy w oczach i podziękował mi za to ze sie staram nie poddacDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny