CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ajdas wrote:Cześć wszystkim,
Dawno się nie odzywałam, ale nadal z Wami jestem, dalej próbując.
Niestety, 4 cykl z clo nie przyniósł rezultatów, w tym przerwa, bo jestem świeżo co po hsg. I tu moje pytanie - staraliście się od razu w tym samym cyklu co miałyście hsg? Ja na wypisie mam zapis, że nie jest wskazane przez możliwe niepożądane działanie RTG, a do mojego lekarza dopiero za dwa tygodnie idę bo ma urlop... -
nick nieaktualnyNobis wrote:MojeMarzenie też niestety nie moge się wypowiedzieć bo mam pcos i co za tym idzie wysokie amh. Z mojej ograniczonej wiedzy im mniejsze amh tym ciężej się stymuluje ale nic więcej nie wiem.
-
nick nieaktualnyPani Ciasio wrote:A szukalas też wątku o niskim amh? Jeśli taki jest, to podejrzewam,że tam dziewczyny będą pisały o ich sposobach leczenia, więc pewnie niejedna wspomni o klomifenie Oczywiście zostań tu z nami, ale przeszperaj też forum, na pewno coś Ci wpadnie w oko A tymczasem może napiszesz coś o sobie?
A ja melduje @.
Tak jestem na tym forum tam w tamtym okienku doardzily suple suple o suple po badaniu dhea mam je za wysokie mega wysoki poziom ponad normę więc nie badając wyników witamin można sobie nawet zaszkodzić bo pytalam lekarza a miałam niby brać bo doardzily. No ale sama zobacz nie każdy ma tak samo porada poradą lecz trzeba też z głową na to spojrzeć.
Ja już jestem Panią starsza mająca dzieci lat 41 lecz chciałabym zapewnić dzieciom rodzeństwo jak się nie uda trudno to takie Marzenie starszej pani heh lecz szansę raczej małe -
Ja mialam hsg ale mnie nie poinformowal zaden lekarz zeby odczekac w razie co jeden cykl. Dopiero po fakcie bo staralismy sie tez odrazu tu na forum przypadkiem to wyczytalam. No ale nam po hsg i tak sie nie udalo. Teraz gdybym wiedziala to tez bym odczekala ten jeden cykl👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
A ja 14dc ale testy owu jeszcze negatywne, pewnie w tym cyklu sie nie wstrzelimy bo moj bedzie tylko do niedzieli👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualny
-
Zozo wrote:A ja 14dc ale testy owu jeszcze negatywne, pewnie w tym cyklu sie nie wstrzelimy bo moj bedzie tylko do niedzieli
Jeszcze nic nie przekreślaj Ja miałam zawirowania w poprzednim cyklu, sądziłam, że może jakaś "nieśmiała" była ta owulacja, a może po prostu był bezowulacyjny- i nagle, jak już miałam odpuszczać, wyszedł pozytywny owulak Także zdarza się, że nam ciało figle płataLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny
-
Evli kochana jak tam u Was?Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
NowaaJaaa zostałam wyczajona
U nas w sumie ok. Co prawda to już 95 dzień w szpitalu ale pomału zbliżamy się do wyjścia
Dwa dni temu Mała ważyła już 2610g, już fajny kurczaczek Jeszcze musi nauczyć się sama jeść, walczymy z butelką Juz się nie mogę doczekać
Pani Ciasio, Madziara0208 lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Tak mysle, że chyba pójdziemy na żywioł. Nie mam monitoringu w tym cyklu, wiec nie wiem, czy bedzie owu. Moje pęcherzyki nie pękają same, zwykle są wspomagane ovitrelle.
Co ma być to będzie Nie będziemy specjalnie celować w środek cyklu, zobaczymy, jak nas poniesie -
Evli wrote:NowaaJaaa zostałam wyczajona
U nas w sumie ok. Co prawda to już 95 dzień w szpitalu ale pomału zbliżamy się do wyjścia
Dwa dni temu Mała ważyła już 2610g, już fajny kurczaczek Jeszcze musi nauczyć się sama jeść, walczymy z butelką Juz się nie mogę doczekać
Jejku, jak ten czas leci Masz dla niej wszystko przygotowane w domku? Ponad dwa i pół kilo to już duża dziewczynka, proszę pani Bardzo się cieszę :*Evli lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny
-
MojeMarzenie wrote:HM sądzisz że jest nadzieja z takim amh
Od dzisiaj biorę clo że względu na torbiel krwotoczna aż jestem ciekawa jak będzie w tym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 23:35
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Nobis też od dziś zaczęłam clo 🙂 ciekawe w którym dc teraz będzie owu, bo w poprzednim była w 20dc. Mam nadzieję że będzie szybciej..
Rano mówiłam że moje krwawienie nie jest zbyt obfite. No cóż.. Nastąpił obrót o 180 stopni, co 1,5godz musiałam chodzić podpaske wymieniać. Tampony u mnie odpadają przez skrzepy. Ale teraz to nie zwykłe skrzepy tylko całe kawałki endo. Wybaczcie za tak szczegółowy opis, ale jest masakra. Aż się boję co w nocy będzie się działo 😑Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
MilusińskaMilena wrote:Nobis też od dziś zaczęłam clo 🙂 ciekawe w którym dc teraz będzie owu, bo w poprzednim była w 20dc. Mam nadzieję że będzie szybciej..
Rano mówiłam że moje krwawienie nie jest zbyt obfite. No cóż.. Nastąpił obrót o 180 stopni, co 1,5godz musiałam chodzić podpaske wymieniać. Tampony u mnie odpadają przez skrzepy. Ale teraz to nie zwykłe skrzepy tylko całe kawałki endo. Wybaczcie za tak szczegółowy opis, ale jest masakra. Aż się boję co w nocy będzie się działo 😑
Ja też znów zalalam bieliznę, piżamę i pościel, mimo że miałam tampon i podpaskę Wczoraj z kolei miałam przymusowe pranie spodni Ale u mnie to chyba po zabiegu, bo clo dopiero będę brała.Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;*