CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Nobis na pewno wszystko zmierza w dobrym kierunku ❤️
To teraz już mogę Ci pogratulować z całego serca i spokojnych już 8 miesięcy, bez przygód i niespodzianek 🍀😘Nobis lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Hej dziewczyny Dawno mnie tu nie było... troche miałam doła i załamanie ale wracam do was z dobrymi wieściami. po 4 cyklach stymulowanych clo+ pregnyl odpuściliśmy sobie z mężem. Te leki za barzdo na mnie wpływały. Cykl naturalny, pojechaliśmy na wakacje. Dziś 36 dc zrobiłam rano test.... i są 2 kreski.... nadal nie wierzę. Poleciałam do mojej lekarki dziś. Jest mały pęcherzyk za 2 tyg potwierdzenie ciąży. Trzymajcie proszę kciuki za moją fasolkę
Nobis, RedLips, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
Starania od grudnia 2016.
21.07.2017 Aniołek [*]
08.12.2019 Aniołek [*]
Marzenia się spełniają mocno w to wierzę -
papinana wrote:To bardzo mocno trzymam kciuki żeby lekarz ogarnął Twoje badania Wszystkie i koniecznie daj znać co i jak 😊
Byłam dzisiaj na monitoringu i clo działa
W lewym jajniki 2 Jajeczka ok 20mm i na prawym 1 też ok 20 mm, endo ok 1cm.
Niewiem co i jak z tsh bo nie zrobili więc muszę powtórzyć. -
Oilka oczywiście kciuki będą. Potwierdzenie ciąży pewnie masz w podobnym czasie co ja 😀
Lili bardzo ładny wynik stymulacji. Tsh sprawdź ale nie stresuje się. Ja miałam 5 cykli stymulowanych i nie wpłynęły one jakoś szczególnie na jego poziom a lecze niedoczynność już od wielu lat.Oilka lubi tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Nobis wrote:Oilka oczywiście kciuki będą. Potwierdzenie ciąży pewnie masz w podobnym czasie co ja 😀
Lili bardzo ładny wynik stymulacji. Tsh sprawdź ale nie stresuje się. Ja miałam 5 cykli stymulowanych i nie wpłynęły one jakoś szczególnie na jego poziom a lecze niedoczynność już od wielu lat. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z Was też miała takie bóle pleców i jajników kilka dni po ostatniej tabletce clo i nie była to jeszcze owulacja? Skończyłam brać w niedzielę, dzisiaj mam 11 dzień cyklu, a cykle 31-32 dniowe. Jutro mam monitoring i miała być decyzja, kiedy IUI, ale boję się, że owu przyszła dużo wcześniej i nic z tego nie będzieStarania od 10.2018.
Ja: '91. On '90.
3xIUI 😔
I IVF krótki - FET 2BB 😔 FET 1BA 😔
II IVF krótki - FET 1AA 😔
Zmiana kliniki:
III IVF długi - brak zarodków
IV IVF krótki - FET 4BA (N) 🍀
6dpt II; 7dpt 70,42, prog. 44,7; 9dpt 190,01; 12dpt 812,75; 14dpt 2015,92; 17dpt GS 5,6mm; 25dpt CRL 5,3mm i ❤️
09.2022 Julian 3960g 56cm 💙 -
Lili1 wrote:Właśnie zależało mi na tym wyniku z tsh bo już przed stymulacja miałam trochę podwyższone(4,01) w sierpniu i (3,3) we wrześniu. Póki co na niedoczynność się nie lecze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 07:10
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
No to ładnie, to chyba muszę jednak zbadać tą prolaktyne niedługo.. Miałam dziś jechać na badania bo dostałam skierowanie na tsh, ft3, ft4, insulinę i glukoze ale mąż mi samochód zabrał i nie będę miała jak się dostać 😐Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Nobis wrote:U mnie nie miało wpływu. Jedynie im bliżej zimy to mi się trochę podnosi. Ponoć clo ma wpływ na prolaktyne tak mi powiedziała endokrynolog.
-
Lili u mnie również zawsze prolaktyna w normie, ale mam wyciek przejrzystego płynu płynu z prawej brodawki i zamierzam truć ginowi o skierowanie na prolaktyne po obciążeniu..Starania od 06.2018
-
Hej dziewczyny zrobiłam sobie Bete dla potwierdzenia. W piątek 2731 a dziś 7807. chyba idzie w dobrym kierunku
Nobis lubi tę wiadomość
Starania od grudnia 2016.
21.07.2017 Aniołek [*]
08.12.2019 Aniołek [*]
Marzenia się spełniają mocno w to wierzę -
Dziewczyny gratuluję obyście miały spokojne 8mcy 🍀❤️
Ja byłam wczoraj na pierwszym w tym cyklu monitoringu, 9dc, niestety lipa, na jajnikach nie ma nic, same maluszki. Kolejny monit w czwartek. Zwiększyłam sobie na własną rękę dawkę mety w nadziei że coś ruszy. A dziś zapisałam się do gina w klinice niepłodności, niestety dopiero na 8 stycznia.Starania od 06.2018