CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Tak, ja wiem. Tylko chodziło mi o to, że tak samo niższy progesteron wcale nie oznacza, że z ciąży nic nie będzie. A ja właśnie u siebie za bardzo sugerowałam się ostatnim wynikiem proga, bo wg mnie był super, a teraz nieźle się zdziwiłam. Każdy organizm jest inny i pewnie jeszcze nie jedną z nas zaskoczy 🙂
Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
U mnie niestety 1 dc, ten cykl bez wspomagania. 😉 W czerwcu nowy lekarz także zobaczymy jaki będzie plan. Trzymam za Was kciuki, dawajcie znać jak sytuacja! ☺️'92 👩
czekamy na pierwsze 👶🏻 🏳 🏳 🏳
"wszystko to co mam to ta nadzieja, że życie mnie poskleja..." -
nick nieaktualnyAnnie13 wrote:Cześć dziewczyny!
U mnie niestety 1 dc, ten cykl bez wspomagania. 😉 W czerwcu nowy lekarz także zobaczymy jaki będzie plan. Trzymam za Was kciuki, dawajcie znać jak sytuacja! ☺️
Bardzo nie lubię trzymam mocno za Ciebie kciuki !
U mnie dziś 9 dpo, robiłam wczoraj progesteron odebrałam wyniki ..i wyszedł prawie 60. Pierwszy raz taki wysoki 🙈 Ale to chyba też nie dobrze jak jest 3 krotnie wyższy pytanie jeszcze brzmi czy to zastrzyk Ovitrelle mógł spowodować tak wysoki progesteron ? Nie wiem co o tym myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 12:42
-
Vivian wrote:Bardzo nie lubię trzymam mocno za Ciebie kciuki !
U mnie dziś 9 dpo, robiłam wczoraj progesteron odebrałam wyniki ..i wyszedł prawie 60. Pierwszy raz taki wysoki 🙈 Ale to chyba też nie dobrze jak jest 3 krotnie wyższy pytanie jeszcze brzmi czy to zastrzyk Ovitrelle mógł spowodować tak wysoki progesteron ? Nie wiem co o tym myśleć -
nick nieaktualnyAndzia35 wrote:Vivian a bierzesz duphaston/luteinę czy naturalnie taki wysoki ?
Właśnie nie biorę nic, stąd moje zdziwienie 🙈 I trochę się wystraszyłam że taki duży
W tym cyklu jedynie co brałam to Clo + OvitrelleWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 13:07
-
Vivian wrote:Bardzo nie lubię trzymam mocno za Ciebie kciuki !
U mnie dziś 9 dpo, robiłam wczoraj progesteron odebrałam wyniki ..i wyszedł prawie 60. Pierwszy raz taki wysoki 🙈 Ale to chyba też nie dobrze jak jest 3 krotnie wyższy pytanie jeszcze brzmi czy to zastrzyk Ovitrelle mógł spowodować tak wysoki progesteron ? Nie wiem co o tym myśleć
Trzymam kciuki za bliźnięta 😀jestem przekonana , ze miałaś więcej niż jeden pęcherzyk .
🍀🍀🍀🍀Vivian, Mad lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiar1988 wrote:60 ng/ml , czy 60 w innej jednostce?
Trzymam kciuki za bliźnięta 😀jestem przekonana , ze miałaś więcej niż jeden pęcherzyk .
🍀🍀🍀🍀
60 ng/ml
Zakres jest w fazie lutealnej 5,16-18,56 🙈
No ja miałam 3 pęcherzyki w tym cyklu 😂🤪
Dzis 9dpo także poczekam jeszcze 2 dni i może będę testować 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 16:39
Andzia35, Gosiar1988 lubią tę wiadomość
-
Vivian wrote:60 ng/ml
Zakres jest w fazie lutealnej 5,16-18,56 🙈
No ja miałam 3 pęcherzyki w tym cyklu 😂🤪
Dzis 9dpo także poczekam jeszcze 2 dni i może będę testować 🙈
Trzymam kciuki , to musiała być piękna owulka ! 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 16:53
Vivian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny