CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatte wrote:Hej dziewczyny!
Drugi cykl clo.
Niestety w poprzednim było pięknie bo 3 pęcherzyki, a teraz jeden i to na razie 14mm... Szału nie ma, lekarz w czwartek i powie czy ovitrelle czy nie...
Ja juz myślę, że cykl stracony
Bądź dobrej myśli 😊 może jeszcze urośnie, trzymam kciuki 🤞 daj znać po wizycie co i jak -
Vivian kiedy testujesz? Może faktycznie bliźniaki? Masz jakiś kontakt z lekarzem, moze zapytaj bo faktycznie wysoki. Trzymam kciuki oby jednak ⏸ 😊
Marrtaa Mdłości akurat nie miałam.
Katte Do czwartku jeszcze urosnie. Jaka masz dawkę? Ja miałam dwa cykle z clo i za każdym razem po jednym pęcherzyku na prawym jajniki. 🤷🏼♀️Vivian lubi tę wiadomość
'92 👩
czekamy na pierwsze 👶🏻 🏳 🏳 🏳
"wszystko to co mam to ta nadzieja, że życie mnie poskleja..." -
nick nieaktualnyAnnie13 wrote:Vivian kiedy testujesz? Może faktycznie bliźniaki? Masz jakiś kontakt z lekarzem, moze zapytaj bo faktycznie wysoki. Trzymam kciuki oby jednak ⏸ 😊
Marrtaa Mdłości akurat nie miałam.
Katte Do czwartku jeszcze urosnie. Jaka masz dawkę? Ja miałam dwa cykle z clo i za każdym razem po jednym pęcherzyku na prawym jajniki. 🤷🏼♀️
Spróbuje chyba jutro 🙈 to będzie 11 dpo jak by wyszedł jakiś cień to pójdę w piątek na bete. Dziś temperatura mega wzrosła, no ale zobaczymy.. Wizyte kontrolna mam w przyszłym tygodniu zeby sprawdzic czy przypadkiem nie ma jakiejś torbieli czy coś to zapytam o ten progesteron -
nick nieaktualnyWydaje mi się że wyszedł jakiś cień cienia ale aparat go nie chwyta.. Albo to ta linia kontrolna nie wiem sama 🤷♀️ jutro chyba pójdę na bete albo zrobię inny test
https://ibb.co/pjQXDv2
Widzicie cokolwiek czy mam zwidy?🤦♀️🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2021, 07:54
Annie13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vivian wrote:Wydaje mi się że wyszedł jakiś cień cienia ale aparat go nie chwyta.. Albo to ta linia kontrolna nie wiem sama 🤷♀️ jutro chyba pójdę na bete albo zrobię inny test
https://ibb.co/pjQXDv2
Widzicie cokolwiek czy mam zwidy?🤦♀️🤭
Który dzień po owulacji?
Powodzenia 🍀🍀🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2021, 11:13
Vivian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vivian wrote:10 lub 11 dzień jutro idę na bete to rozwieje wątpliwości
To daj znać
U mnie dzisiaj na prawym jajniku pustki.
Na lewym mam 3 pecherzyki 18-20 mm i lekarz nazwał to hiper.... Dalej nie pamiętam.
Bez clo nie działa mi nic a z znowu za dużo mamy niby...
Zastrzyk z ovitrelle w sobotę w poniedziałek monitoring -
nick nieaktualny
-
Vivian wrote:Trochę się boję że nic z tej bety nie wyjdzie, dziś zaczął mnie pobolewać brzuch tak jak na okres 😕 no nic czekam do wieczora, wieczorem będą wyniki.[/QUOTE Vivian nie ma co sugerować się objawami przy stymulacji to jest Wszystko jakieś pokręcone. Dobrze ze zrobiłaś betę - będziesz od razy wszystko wiedzieć. Ja w poprzednik cyklu testowałam jak szalona po dwa testy dziennie, objawy miałam chyba wszystkie możliwe ciążowe - nakręciłam się na maksa. Poszłam na koniec na Betę i okazało się ze nic z tego.
Vivian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia35 wrote:Vivian wrote:Trochę się boję że nic z tej bety nie wyjdzie, dziś zaczął mnie pobolewać brzuch tak jak na okres 😕 no nic czekam do wieczora, wieczorem będą wyniki.[/QUOTE Vivian nie ma co sugerować się objawami przy stymulacji to jest Wszystko jakieś pokręcone. Dobrze ze zrobiłaś betę - będziesz od razy wszystko wiedzieć. Ja w poprzednik cyklu testowałam jak szalona po dwa testy dziennie, objawy miałam chyba wszystkie możliwe ciążowe - nakręciłam się na maksa. Poszłam na koniec na Betę i okazało się ze nic z tego.
No dokładnie, mam tak samo, objawy jakieś tam są i to strasznie nakręca a się potem okazuje że to wina tych leków i zastrzyków a tam nic się nie dzieje 🤷♀️ można oszaleć🤦♀️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vivian wrote:W przyszłym miesiącu odpuszczamy, A mąż idzie na badania zobaczymy czy też coś wyjdzie, choć mam nadzieję że on jest zdrowy
Oj, przykro mi . Wiem, że rozczarowanie boli.
Ja słyszałam, że często jak się odpuści po clo, to wszystko samo się wyrównuje i dziewczyny zachodzą w ciążę.
Jak wiadomo, że trzeba odpuścić, to się relaksujemy i czasami samo przychodzi do nas to czego pragniemyVivian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatte wrote:Oj, przykro mi . Wiem, że rozczarowanie boli.
Ja słyszałam, że często jak się odpuści po clo, to wszystko samo się wyrównuje i dziewczyny zachodzą w ciążę.
Jak wiadomo, że trzeba odpuścić, to się relaksujemy i czasami samo przychodzi do nas to czego pragniemy
No niestety boli 🙁 oby tak bylo 😊