CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndzia35 wrote:Mam identyczne odczucia i pewnie nie my jedne. Co gorsza po ostatnich wpisach tutaj dziewczym mam wrażenie, że żadnej na CLO nie wychodzi...
Katte, Andzia35 ja tez tak mam 😥 nie dość że ma to wszystko okropne skutki uboczne, bo i po Clo I po Ovitrelle czuje się źle to jeszcze nic I tak z tego nie wychodzi 🤦♀️ no załamać się można . My w tym miesiącu zrobiliśmy przerwę w sumie dla tego żeby mąż się przebadał bo może jednak nie tylko u mnie będzie coś nie tak , no zobaczymy jak to wszystko wyjdzie 🤷♀️ Ale nie powiem, wiązałam z Clo duże nadzieje -
nick nieaktualny
-
Ja jestem już trochę załamana. Dziś byłam na monitoringu i mam 4 pecherzyki w tym samym miejscu co poprzednio i lekarz mowi ze to moga byc torbiele na stałe.. Dowiem się na kolejnym monitoringu czy były pęknięcia ale wszytskie znaki na niebie wskazuja ze to torbiele.. bo w koncu 3 cykl mam 4 pecherzyki w tych samym miejscach, a dodatkowo w poprzednim cyklu pomimo ovitrelle nie czułam owulacji (brak temperatury i sluzu) Jestem załamana, boje się że wykluczy mnie to na kilka miesiecy ze starań a nie daj boże jeszcze jakieś usuwanie torbieli. Załuje leczenia z CLO, wiecej z tym skutków ubocznych i problemów niż ciąż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2021, 12:57
-
nick nieaktualnyAndzia35 wrote:Ja jestem już trochę załamana. Dziś byłam na monitoringu i mam 4 pecherzyki w tym samym miejscu co poprzednio i lekarz mowi ze to moga byc torbiele na stałe.. Dowiem się na kolejnym monitoringu czy były pęknięcia ale wszytskie znaki na niebie wskazuja ze to torbiele.. bo w koncu 3 cykl mam 4 pecherzyki w tych samym miejscach, a dodatkowo w poprzednim cyklu pomimo ovitrelle nie czułam owulacji (brak temperatury i sluzu) Jestem załamana, boje się że wykluczy mnie to na kilka miesiecy ze starań a nie daj boże jeszcze jakieś usuwanie torbieli. Załuje leczenia z CLO, wiecej z tym skutków ubocznych i problemów niż ciąż
-
nick nieaktualny
-
Blawatek wrote:Ja dzisiaj zaczęłam tabletki antykoncepcyjne na spędzenie tych torbieli. Na letrozolu NIGDY nie miałam tego problemu. Clostilbegyt to jest straszny syf. Straszny. Kosztuje mnie miesiąc zastopowania co srednio znoszę. Staram sie o dziecko i jem tabletki antykoncepcyjne. Zajebiscie.
Wiem co czujesz. Ja staram się o dziecko, a dostałam tabletkę dzień po, bo miałam aż 4 duże pecherzyki. Cykl do d. i jeszcze więcej syfu. Odstawiam clo. -
Becky123 wrote:Jestem zalamana, kolejny cykl na starty, to już trzeci. Mam już dość. Po clo urosły mi aż 4 pęcherzyki i lekarz mówił, że ten cykl trzeba odpuścić. Na bank zrobią mi się z tego torbiele bo pęcherzyki same nie pękają😭
U mnie to samo. Z tym, ze ja dostałam tabletkę. Załamka -
nick nieaktualnyPocahontas91 wrote:U mnie to samo. Z tym, ze ja dostałam tabletkę. Załamka
Może z dwojga złego to lepsza tabletka niż kilka torbieli bo w przyszłym cyklu będziesz mogła podjąć starania.
U mnie to jakiś cyrk porostu albo nie rośnie nic albo nagle są 4 .Pocahontas91 lubi tę wiadomość
-
Becky123 wrote:Może z dwojga złego to lepsza tabletka niż kilka torbieli bo w przyszłym cyklu będziesz mogła podjąć starania.
U mnie to jakiś cyrk porostu albo nie rośnie nic albo nagle są 4 .
Może masz racje... Szkoda tylko, ze lekarze nie tłumacza przyczyn i skutków, jakie mogą wywołać leki, które przepisują... Przynajmniej ja się nie dowiedziałam tego... -
nick nieaktualnyPocahontas91 wrote:Może masz racje... Szkoda tylko, ze lekarze nie tłumacza przyczyn i skutków, jakie mogą wywołać leki, które przepisują... Przynajmniej ja się nie dowiedziałam tego...
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam się - lekarz mi pewnego dnia wypisał receptę i tyle bez żadnego wytłumaczenia ze może to wywołać gorsze konsekwencje i wstrzymanie starań na kilka miesięcy. Nic o skutkach ubocznych, których miałam mnóstwo i tylko pogorszyła sibie sytuacje zamiast polepszyć. Wszystko od tego mojego muszę wyciągać pytaniami - sam nic nie powie ale z tego co widzę większość lekarzy taka sama..juz pal licho ile kasy to Wszystko miesięcznie kosztuje na nich - najgorszy stracony czas. Na ostatniej wizycie lekarz mi wypisał receptę ma Estrofen i tez bez słowa wytłumaczenia po co i dlaczego i sama nie wiem po co mam to brać.
-
nick nieaktualnyBecky123 wrote:Jestem mega rozczarowana bo wiazalam z clo mega nadzieję. A tak to kolejny cykl na straty i w sumie to pewnie następny też bo będą torbiele. I jakim sposobem niby mam się doczekać ciąży skoro nawet nie mam się jak o nią starać
-
nick nieaktualnyBecky123 wrote:Jestem mega rozczarowana bo wiazalam z clo mega nadzieję. A tak to kolejny cykl na straty i w sumie to pewnie następny też bo będą torbiele. I jakim sposobem niby mam się doczekać ciąży skoro nawet nie mam się jak o nią starać
Wiem co czujesz:( mi w prawdzie nie zrobiły się torbiele, wręcz przeciwnie wszystko pęka , wszystko idealnie, A ciąży jak nie było tak nie ma ... 🤷♀️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVivian wrote:Wiem co czujesz:( mi w prawdzie nie zrobiły się torbiele, wręcz przeciwnie wszystko pęka , wszystko idealnie, A ciąży jak nie było tak nie ma ... 🤷♀️
U mnie ostatnio i nie rośnie a nie pęka wcale. Podjęliśmy z mezem decyzję, że będziemy się zgłaszać do kliniki. Bo to już za długo trwa A efektów żadnych wręcz przeciwnie . -
nick nieaktualnyBecky123 wrote:Nie, nie dostałam. Mam się zgłosić w kolejnym cyklu żeby zobaczyć czy coś naturalnie urosnie.
-
Hej dziewczyny, wracam tutaj po jakimś czasie 😅 trochę odpuściliśmy sobie temat po tym jak z clo nam nie wyszło. Na jutro mam umówiona laparoskopię, żeby sprawdzić drożność jajowodów.
A dziś robię test, (facelle z rossmana) bo 32dc a okresu nie mam. I co widzę? Dwie kreski 🙆🏻♀️ Ale nie wierze w to, robię kolejny test ten z clearblue co pokazuje tydzień i wychodzi negatywny. I już sama nie wiem co mam o tym myśleć 🙆🏻♀️ Testy robione nie z porannego moczu. Co byście zrobiły na moim miejscu?🤭Gosiar1988 lubi tę wiadomość