CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ingebiorg az mnie ciary przeszły! gratuluje skarbie zcalego serducha! Rosnij kochana zdrowo! O ja! Tego mi bylo trzeba-pozytywnej nowiny! GRATULACJE!
Ingebjorg lubi tę wiadomość
-
Another..moze sam nie wiedzial do konca co widzi..Moj gin mi kiedys tez ani cialka zoltego nie widzial ani plynu w zatoce, I tylko na podstawie , ze znalazl jakies naczynka krwionosne sugerowal ovu.Ale tyle ze sie przyznal sam do tego , ze kurde nie jest pewny,,I nic nie zrobimy oprocz czekania co bedzie,,,.Byc moze tak wlasnie bylo..No i pewnie przez to chcial cie zbyc ot cala filozofiA ...
Another lubi tę wiadomość
-
Ingebjorg wrote:Cześć Dziewczyny! Nie było mnie tu jakiś czas. Zrobiłam sobie przerwę, odstawiłam leki, przestałam mierzyć temperaturę - zrobiłam sobie wakacje. Musiałam odpocząć bo już byłam u kresu sił psychicznych. Wyjechałam na urlop i się udało!! Jestem w ciąży
bez leków!! Sex na spontanie bez wyliczeń. Dzisiaj beta 2114, progesteron 40 w sobotę kontrolna wizyta. Teraz jestem w 100% pewna, że psychika to największy problem nas forumowiczek.
Ingebjorg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:a mozesz napisac ile czasu bralas clo? I GRATULACJE
Clo brałam 6 cykli, do tego bromergon, zioła o. sroki, żel nawilżający i to wszystko psu na budę. Do tego badanie HSG i miałam podchodzić do inseminacji - powiedziałam dość, przerwa i wyszłoaszka lubi tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Ingebiorg az mnie ciary przeszły! gratuluje skarbie zcalego serducha! Rosnij kochana zdrowo! O ja! Tego mi bylo trzeba-pozytywnej nowiny! GRATULACJE!
Najpierw nie chciałam pisać bo wiem, że niektórym dziewczynom to nie odpowiada ale pomyślałam sobie, że to dobre wieści i nadzieja dla innych. ja zawsze czekałam na takie dobre informacje. -
Ingebjorg wrote:Cześć Dziewczyny! Nie było mnie tu jakiś czas. Zrobiłam sobie przerwę, odstawiłam leki, przestałam mierzyć temperaturę - zrobiłam sobie wakacje. Musiałam odpocząć bo już byłam u kresu sił psychicznych. Wyjechałam na urlop i się udało!! Jestem w ciąży
bez leków!! Sex na spontanie bez wyliczeń. Dzisiaj beta 2114, progesteron 40 w sobotę kontrolna wizyta. Teraz jestem w 100% pewna, że psychika to największy problem nas forumowiczek.
Gratuluję.Spokojnej ciąży.
-
kapturnica wrote:Another..moze sam nie wiedzial do konca co widzi..Moj gin mi kiedys tez ani cialka zoltego nie widzial ani plynu w zatoce, I tylko na podstawie , ze znalazl jakies naczynka krwionosne sugerowal ovu.Ale tyle ze sie przyznal sam do tego , ze kurde nie jest pewny,,I nic nie zrobimy oprocz czekania co bedzie,,,.Byc moze tak wlasnie bylo..No i pewnie przez to chcial cie zbyc ot cala filozofiA ...
Ingebjorg gratuluję"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
właśnie a ja mam takie pyt. w sumie ten cykl na luzie bez monitorowania, ale jednak ciekawość jest czy owulacja była i chciałam badać prg. ale wg mnie jutro będzie 7dpo a wg. OF 6dpo i nie wiem czy w takim razie to ma sens?? No i nie wiem czy będzie mi się chciało rano wstać skoro świt i iść oddać krew
bo jutro wyjeżdżamy na urlop i mamy jeszcze wesele
A może lepiej sobie odpuścić i to co poszło by na prg. wydać na jakąś małą przyjemność w górach
Miłego dnia Wam życzęaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIngebjorg wrote:Najpierw nie chciałam pisać bo wiem, że niektórym dziewczynom to nie odpowiada ale pomyślałam sobie, że to dobre wieści i nadzieja dla innych. ja zawsze czekałam na takie dobre informacje.
Super nooo co Ty jak komus moze nie odp ze ktorejs sie udalo....ja tylko nie lubie bab ktore gadaja a co to w ciaze zajsc ..pikus przeciez...ale tu ...
spokojnej ciazy
Ja mowie glowa i jeszcze raz glowa..tak twierdzi moj prof ginWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 11:36
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:właśnie a ja mam takie pyt. w sumie ten cykl na luzie bez monitorowania, ale jednak ciekawość jest czy owulacja była i chciałam badać prg. ale wg mnie jutro będzie 7dpo a wg. OF 6dpo i nie wiem czy w takim razie to ma sens?? No i nie wiem czy będzie mi się chciało rano wstać skoro świt i iść oddać krew
bo jutro wyjeżdżamy na urlop i mamy jeszcze wesele
A może lepiej sobie odpuścić i to co poszło by na prg. wydać na jakąś małą przyjemność w górach
Miłego dnia Wam życzę
Magda idz na luz. ..odpusc ..i tak co ma byc to bedzie udanego urlopu -
nick nieaktualny
-
Aszka, dzięki... tak sobie właśnie myślałam:) Ale dzisiaj już 36,6 więc o 1 kreske do gory. Za to śluz płodny, było lekkie kłucie jajników. Co prawdatest pokazuje kreske ale narazie nie tak grubą jak ta pierwsza, więc nie wiem, czy już po czy tuż przed? Jak to jest z tymi testami? Kupiłam na allegro. Trochę mnie to martwi jakby miało być dopiero jutro bo serduszkowanie było dzis rano....
Magda_Lena88 : Wrzuć na luzWtedy najwięcej i najcześciej się udaje!
Właśnie jak sie o czym innym mysli i nie planuje
A wiem co mówię, bo mi tak wpadło po prawie 2 latach
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:progesteron 2.1 ng/ ml Czyli nie doszukiwałam się dziury w całym, tylko czułam co się dzieje... Pięknie wręcz
U u mnie nie pekl pecherzyk na clo-4cm torbiel-2dni temu pregnyl..Oczywiscie nie zadzialal bo i po co..Pamiatka z dzisiejszego usg..O reszte nie maialm juz sily pytac..cykl poszedl sie jevac
-
nick nieaktualny