CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Porada dnia
Prawdopodobnie jednym z najbardziej nielubianych przez kobiety starające się o dziecko stwierdzeń jest: „zrelaksuj się, a na pewno zajdziesz w ciążę!”. Z pewnością relaks i odprężenie sprzyjają zapłodnieniu, ale prawda jest taka, że jeśli istnieje fizyczna przeszkoda do zajścia w ciążę, nawet całkowity relaks nic nie pomoże. Zatem zanim skorzystasz z tej rady i zdecydujesz zdać się na los, upewnij się najpierw, że ani Ty ani Twój partner nie macie schorzeń, które mogą powodować potencjalne problemy z płodnością.
Paradoksalnie
dzisiejsza porada dnia ot na topie
-
Spokojnie, nie biorę tego do siebie, ale uwierzcie - można wyłączyc myślenie - jeśli coś sie np. dzieje w waszym życiu. U mnie akurat była to operacja korekty wzroku - tak sie nią stresowałam miesiac, że przestałam mierzyć, sprawdzać itp. Clo wzięłam - ale ani nie trzymałam się terminów serduszkowania, ani niczego. Do tego pracę straciłam miesiąc wcześniej. Więc uwierz, jak coś się dzieje, wyłączasz myślenie bo są inne rzeczy. Z kolei moja bratowa starała się prawie 5 lat. Żadnych przeciwskazań lekarskich - poprostu blokada czy coś. Zaszła kiedy zmarł jej ukochany wujek. Bardzo to przeżyła tym bardziej, że nie mogła do Polski na pogrzeb przyjechać. Nie mówie - że da się wyłączyć myślenie na zawołanie- ale jak wynika w naszym zyciu cos innego to potrafi odwrócić naszą uwagę i wtedy bach....
-
31-latka wrote:Kobietki, czy którejś z Was zdarzyło się plamienie w trakcie brania luteiny? I co może oznaczać? Hm
A bierzesz ją, żeby wywołać @? ja kiedyś tak miałam jak brałam, żeby wywołać i oznaczało to, że @ pcha się na światło dzienne i trzeba odstawić lutkę. Zaraz po tym dostałam @.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba nikt...dzis monitoring pecherzyk 21 mm endo juz 8 mm ...w pon do lekarza ...ten monitoring to po to zeby zobaczyc jak reaguje na bromergon czy owulki sa...nie odpuszczam ale wrzucilam na luz ...ze uda sie ok nie to co zrobie ..piekna pogoda byla a tu takie chmury czarne...
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć. Można?
Zaczynam przygode z Clo. Dostałam na 3 miesiace, mam brac jedna tabletke (5mg) dwa razy dziennie od 2dc do 5dc.
Bez monitoringu, mam tylko robic w 21dc Progesteron zeby sprawdzic czy jest owu czy nie. I za 3 miesiace mam ponowna wizyte u ginekologa w szpitalu (mieszkam w Irlandii)
Dzis przyszła @ wiec od jutra zaczynam Clo.
Trzymam za was kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPpuszysta wrote:Cześć. Można?
Zaczynam przygode z Clo. Dostałam na 3 miesiace, mam brac jedna tabletke (5mg) dwa razy dziennie od 2dc do 5dc.
Bez monitoringu, mam tylko robic w 21dc Progesteron zeby sprawdzic czy jest owu czy nie. I za 3 miesiace mam ponowna wizyte u ginekologa w szpitalu (mieszkam w Irlandii)
Trzymam za was kciuki
Ja 2 cykl ale jeszcze nie zaczełam czekam na @. -
nick nieaktualnyMadziara wrote:Chyba nikt...dzis monitoring pecherzyk 21 mm endo juz 8 mm ...w pon do lekarza ...ten monitoring to po to zeby zobaczyc jak reaguje na bromergon czy owulki sa...nie odpuszczam ale wrzucilam na luz ...ze uda sie ok nie to co zrobie ..piekna pogoda byla a tu takie chmury czarne...
a pewnie ja tez czekam bo co zrobic i wrzucam na luz.
-
nick nieaktualnyPpuszysta wrote:Cześć. Można?
Trzymam za was kciuki
Witamy i powodzenia -
nick nieaktualnyWlasnie zadziwilam ginekologa.... 8dc, wczoraj wzielam ostatnie clo, a dzis na monitoringu pecherzyk 21 mm... gin byl tak zszokowany ze smiac mi sie chcialo:-) jutro szybciutko po zatrzyk i dzialamy. Moze go byl moj problem? Mega szybka owulacja:-)
-
nick nieaktualny