CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może po skoku, na jeden dzień spaść? Że może to słyszałam, kiedy jest zagnieżdżenie, ale na to za wcześnie... wczoraj serduszkowanie było, więc nie wiem czy dziś jeszcze próbować? Wątpie, że dopiero dzisiaj - jestem prawie pewna, że była wczoraj, może nawet miedzy przedwczoraj a wczoraj....
-
nick nieaktualnyDziewczyny po czym poznac bol owulacyjny? Ja wczoraj nie moglam pojechac po zatrzyk ovitrelle na pekniecie
myslalam ze po cyklu.... ale po poludniu rozbolala mnie cala prawa strona brzucha. Taki dosyc silny bol promieniujacy od prawego jajnika na caly bok. Czy mogl to byc bol owulacyjny? Nie umiem go rozpoznac a bylabym zaskoczona gdyby pecherzyk pekl sam. Dzien wczesniej mial 21 mm
-
nick nieaktualny
-
Różne dziewczyny różnie mają, ale mógł to być ból owulacyjny:) JA np. taki mam- tak że nawet da się nieraz poznać z którego jajnika była owulka
Więc teraz działaj i do roboty!Aszka - dzięki - liczę że starania w tym miesiącu przyniosą efekt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 12:15
-
nick nieaktualny
-
scarllet wrote:Dziewczyny po czym poznac bol owulacyjny? Ja wczoraj nie moglam pojechac po zatrzyk ovitrelle na pekniecie
myslalam ze po cyklu.... ale po poludniu rozbolala mnie cala prawa strona brzucha. Taki dosyc silny bol promieniujacy od prawego jajnika na caly bok. Czy mogl to byc bol owulacyjny? Nie umiem go rozpoznac a bylabym zaskoczona gdyby pecherzyk pekl sam. Dzien wczesniej mial 21 mm
Myślę, że jest szansa, że to był ból owulacyjny. Ja jak mam to nie mogę nawet nacisnąć jajnika tak mnie boli. Żeby lekarz mnie zbadał w ten dzień inaczej niż przez usg to niech zapomni. Ból czuje wyraźnie z jednej strony. Choć z tymi stronami to nie daje gwarancji, bo mój lewy jajnik nie specjalnie jest skory do współpracy, więc po prostu boli mnie prawa strona brzucha, bo prawy współpracuje i całe szczęście
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Hej. Dziewczyny wyszła mi wysoka prolaktyna 34,26. normy : 4,79-23,3.
mam od nast cyklu zacząc clo bo nie mam owulacji .
Czy przy takim wyniku clo ma sens ???Miśkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Hej. Dziewczyny wyszła mi wysoka prolaktyna 34,26. normy : 4,79-23,3.
mam od nast cyklu zacząc clo bo nie mam owulacji .
Czy przy takim wyniku clo ma sens ???
Monia ja miałam wynik prl prawie 40, jeden lekarz zalecił mi clo i brałam przez trzy cykle, nie udało mi się zajść w ciąże. poszłam do nowego lekarza i powiedział, że się nie dziwi, że z taką prolaktyną nie zaszłam... także teraz mam dwa miesiące przerwy od clo, a może nawet trzy bo w sierpniu jedziemy na wakacje i nie będę mogła mieć monitoringu. normuje prolaktyne najpierw castagnus (bez recepty) - w ciągu miesiąca spadło mi do 30, a teraz pije szałwię podobno szybciej zbija (dwa razy dziennie szklankę). także sama nie wiem, na chłopski rozum uważam że piwnnaś zbić prlaktynę ale co lekarz to opinia -
no i właśnie.. mi dała cyclodynon - niepokalanek, podobny do Castangusa, ale nic nie dało.. wizyta dopiero za 2 tyg i mam nadzieje, że dostane bromka, ale okres powinnam miec lada dzien wiec chyba jeszcze od tego cyklu nie wezme clo bo skoro jeszcze 2 tyg bede i tak bez konkretnego leku to po co..
pije jedynie od przedwczoraj zeby nie być bierna w działaniu szałwie 2saszetki na kubek raz dziennie. -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:no i właśnie.. mi dała cyclodynon - niepokalanek, podobny do Castangusa, ale nic nie dało.. wizyta dopiero za 2 tyg i mam nadzieje, że dostane bromka, ale okres powinnam miec lada dzien wiec chyba jeszcze od tego cyklu nie wezme clo bo skoro jeszcze 2 tyg bede i tak bez konkretnego leku to po co..
pije jedynie od przedwczoraj zeby nie być bierna w działaniu szałwie 2saszetki na kubek raz dziennie. -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:no i właśnie.. mi dała cyclodynon - niepokalanek, podobny do Castangusa, ale nic nie dało.. wizyta dopiero za 2 tyg i mam nadzieje, że dostane bromka, ale okres powinnam miec lada dzien wiec chyba jeszcze od tego cyklu nie wezme clo bo skoro jeszcze 2 tyg bede i tak bez konkretnego leku to po co..
pije jedynie od przedwczoraj zeby nie być bierna w działaniu szałwie 2saszetki na kubek raz dziennie.
to powinna dać ci bromka, skoro niepokalanek nie pomógł... ja zbadam się dopiero w połowie sierpnia znowu bo wyjeżdzamy na długie wakacje, a w tym tyg nie ma sensu badać znowu. -
Tigana zgadzam się z Tobą. Ja mam prolaktynę 34 z haczykiem z ostatniego badania. Z Clo normalnie miałam owulacje, ostatni cykl naturalnie i też miałam, więc niekoniecznie problem braku ciąży tkwi w prolaktynie. Będę pytać jutro o to lekarza, bo jak dzwoniłam z wynikiem i chwilę z nim rozmawiałam to powiedział, że niczym mnie nie będzie faszerował. Zobaczymy...
-
Hehe... Ovu pokazuje, że owulacja była 18 w piątek, a ja mi test pozytywny wyszedł dopiero w sobotę i myślę, że owu była wlasnie wtedy. Wiem, że to tylko komputer, więc to nie ma znaczenia co on mówi, ale mam pytanie, jak to u was jest? Owu pokrywa się z tym na OF?
-
Zaczynam się martwić. Od 2-3 dni powolewa mnie brzuch jak na @ .Ciężko mi określić czy to któryś z jajników, czy szyjka, czy co, ale boli. Obawiam się, że en ukryty przed ginem pęcherzyk urósł do jakichś sporych rozmiarów i stąd ten ból. do @ daleko, bo lutkę cmokam dopiero 4 dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 20:38
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAmberla wrote:Hehe... Ovu pokazuje, że owulacja była 18 w piątek, a ja mi test pozytywny wyszedł dopiero w sobotę i myślę, że owu była wlasnie wtedy. Wiem, że to tylko komputer, więc to nie ma znaczenia co on mówi, ale mam pytanie, jak to u was jest? Owu pokrywa się z tym na OF?
Amberla lubi tę wiadomość