CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zaba25 wrote:hej dziewczyny, czekam na nowy cykl i zaczynam brac clo pierwszy raz, jakie macie z nim doswiadczenia bo troche sie boje skutkow ubocznych.
bierz na noczaba25 lubi tę wiadomość
-
Femii wrote:hej Virginia27
no to rzeczywiscie wyglada na to ze mamy ten sam problem... czyli pozorny brak problemu a ciazy nie ma!
takze doskonale Cie rozumiem
ja juz nie raz ryczalam a dzisiaj to mam ochote ryczec caly dzien
no ale przeciez nie bede siedziec przed komputerem przy swoim biurku i ryczec w pracy,chyba tylko to mnie powstrzymuje
pewnie czytalas ze juz raz w ciazy bylam- i musze przyznac ze zaszlam w cyklu kiedy totalnie sobie odpuscilam. zupelnie. doszlam do wnioskow ze jestem zmeczona praca- akurat byl nawal roboty- i ten cykl sobie daruje.
bralam wtedy juz bromergon na obnizenie prl. to byl drugi cykl z tym lekiem.
od meza uciekalam ale jakos mnie dorwal w koncu- jeden jedyny raz na caly cykl i boom- ciaza.szkoda tylko ze trwala 9 tygodniu a nie 9 miesiecy
wiec ja mysle ze chyba cos jest z nasza psychika jednak.
tylko jak tu o tym nie myslec?
nie wiem
jakos nie potrafie.
tez bym juz wolala chyba wedziec co mi jest - tzn ze cos w ogole jest jakas przyczyna tego wszystkiego. nawet lekarz powiedzial na ostaniej wizycie :
szkoda ze wszystkie wyniki takie dobre bo nie wiadomo co leczyc
ani sie smiac ani plakac jak sie cos takiego uslyszy..
trzymam kciuki za wyniki mammografii, a ktory juz cykl bierzesz clo ?
nie wiedzialam ze orzechy dobre na edno.. jem duzo orzechow caly cykl- uwielbiam! wszystkie brazylijskie, migdaly, wloskie!
winko czasami tez popijam
takze nie wiem co z tym endo.
w ogole zdrowo sie chyba odzywiam i do tego regularnie uprawiam sport - ponoc wszystko b.dobrze wplywa na plodnosc.
pewnie stad te wszystkie moje super wyniki no ale co z tego!!!
Tak widzialam ze pisalas o poprzedniej ciazy , wspolczujei teraz jeszcze tyle prob i nic naprawde mozna oszalec:P
ale coz trzeba probowac i miec nadzieje poki co jeszcze ja mam.
A CLO pierwszy cykl teraz jak przyjdzie @ to bedzie drugi -
Virginia27 wrote:Tak widzialam ze pisalas o poprzedniej ciazy , wspolczuje
i teraz jeszcze tyle prob i nic naprawde mozna oszalec:P
ale coz trzeba probowac i miec nadzieje poki co jeszcze ja mam.
A CLO pierwszy cykl teraz jak przyjdzie @ to bedzie drugi -
dzwonilam do swojego ginka, mowie ze @ trwala godzine i na razie zero nic wiecej nawet plamienia ustaly i czy dalej mam CLO brac
odpowiedz: TAK, prosze ta godzinne krwawienie potraktowac jak 1szy dzien @ i od piatego znowu CLO.
ok. ufam mu, chyba wie co robi.
mam nadzieje... -
dziewczyny doradźcie
biore clo juz 5 cykl ... i rezultatu nie ma, tzn owulacja raczej jest bo progesteron wysoki i pecherzyki rosna, ale slyszalam ze dziewczyny zachodza w ciaze po piciu ziol ojca sroki nr3 ... myslicie ze moge je zaczac pic biorac clo ? to moj 4dc ...
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualnyHonik wrote:Co do tego wina na poprawę endometrium też słyszałam tylko, że ma być czerwone a jeśli chodzi o orzechy to mają być orzechy brazylijskie a nie migdały.
O widzisz. A ja sie tak migdalow ojadłam. A to same kalorie!
Ja sobie wmawiam ciaze. Widze dziesiatki objawow. Zmeczenie straszne, sennosc, bole piersi, bole brzucha, czestomocz i takie uczucie opuchniecia narzadow, czuje jakbym (przepraszam za doslownosc) miala tak "dużo" w majtkach. Przez to wszystko zaczely mi nawracac napady paniki. Swir po prostu ze mnie -
nick nieaktualny
-
Te brazylijskie to też same kalorie bo są bardzo tłuste więc tylko kilka sztuk dziennie ich zalecają. A do tego są cholernie drogie ale cóż ja odżałowałam i kupiłam paczuszkę za ponad 20 zł i jak się do nich dobrałam to zjadłam w dwa dni. Cóż tam kalorie kiedy cel jest tak ważny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypysia wrote:dziewczyny doradźcie
biore clo juz 5 cykl ... i rezultatu nie ma, tzn owulacja raczej jest bo progesteron wysoki i pecherzyki rosna, ale slyszalam ze dziewczyny zachodza w ciaze po piciu ziol ojca sroki nr3 ... myslicie ze moge je zaczac pic biorac clo ? to moj 4dc ...