X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie przypuszczalam ze zajscie w ciaze 2 raz bedzie tak strasznie ciezkie...tak dlugo trzeba bedzie czekac...ooo i znowu mam doła...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka musimy sie jakos trzymac... ale te wahania nastrojow, od @, przez owulacje, radosne oczekiwanie i potem totalny spadek - to wykancza

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzis kolejna w tvhistoria laski ktora urodzila dziecko w pracy a potem rzucila w krzaki.... poplakalam sie. Ja bym to malenstwo wziela i jyz nie oddala...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik tak czy siak, jej historia daje nadzieje :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zażyłam ostatnią tabletkę CLO i na razie tylko lekko pobolewa mnie podbrzusze jak na @, zazwyczaj wieczorami i lekko czuję jajniki na razie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Ja dzisiaj zażyłam ostatnią tabletkę CLO i na razie tylko lekko pobolewa mnie podbrzusze jak na @, zazwyczaj wieczorami i lekko czuję jajniki na razie.
    a kiedy monitoring?

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzis na pol godz.kuzynka podzucila 4 miesieczne malenstwo...i nie moglam sie napatrzec,chociaz rozrywalo mi serce bo my zaczelismy starania duzo wczesniej jak ona z mezem i oni juz 4 m-ce ciesza sie malenstwem a my...dalej w tym samym miejscu co na poczatku naszej drogi po 2 dziecko!
    Poza tym zawsze 2 pierwsze dni @ mam lekko opuchniete podbrzusze i moj syn polozyl mi reke na brzuchu i oznajmil swojej babci(mojej tesciowej) ze mam w brzuszku jego braciszka...maz sie cieszy ze jego wyniki ok a ja mam wyrzuty sumienia bo pomyslalam ze to zle ze jego wynik jest ok ,a to oznacza ze cala wina lezy po mojej stronie...
    Rany ale mnie na zale wzielo...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    c899c781c5.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka, niekoniecznie. Mój mąż ma super wyniki spermiogramu, a jak poszliśmy do kliniki i lekarz je obejrzał to powiedział, że faktycznie są ładne, ale to nie koniec badań dla Niego. Zlecił fragmentacje DNA plemników i dopiero jak to wyjdzie ok to da Mu spokój... Wyników jeszcze nie mamy, bo to 3 czy 4 tygodnie czekania. I jedyne 300zł... :/

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka mnie sie tez tak wydaje ze czym bardziej mamy badania ok, to tym bardziej nas badaja bo szukaja jakiejs przyczyny.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Anatolka mnie sie tez tak wydaje ze czym bardziej mamy badania ok, to tym bardziej nas badaja bo szukaja jakiejs przyczyny.

W końcu, by coś znaleźli. Tylko takiego co się da wyleczyć i koniec :)

Aszka, Maszka na dziś: https://www.youtube.com/watch?v=kBu6dccKIj4 ;)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Femii Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    A dzis kolejna w tvhistoria laski ktora urodzila dziecko w pracy a potem rzucila w krzaki.... poplakalam sie. Ja bym to malenstwo wziela i yjyz nie oddala...
    No przecież nie mogę tego nawet czytać bo... >:o

• Honik Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wczoraj się dowiedziałam, że moja kuzynka jest w drugiej ciąży i żeby tego było mało będzie miała bliźnięta. Jaki ten los jest niesprawiedliwy jedni od razu dwoje a inni nic. Teraz to dopiero mam depresję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    a kiedy monitoring?
    Idę we wtorek w 12 dc :) a dzisiaj idę na szybko skonsultować prolaktynę poniżej normy bo i tak biorę już 1/4 tabl :P

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik, a czemu nie chcesz spróbować innych sposobów niż naturalnie? Myślę np. o inseminacji. To przecież nie jest nic specjalnie inwazyjnego czy nienaturalnego, a pomaga ominąć tzw. barierę szyjka-śluz no i męskie nasienie jest nieco "podrasowane".

My dziś idziemy do okulisty, żeby zobaczyła jak ten herpes w oku mojego męża się miewa :/ że też musiał się przyplątać ten wirus akurat teraz :/ Oko już wygląda ładnie, w zasadzie oba, ale twierdzi, ze na jedno oko widzi trochę niewyraźnie, ale to w sumie może być od tego, że zalewa je paroma rodzajami kropel dziennie...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane!
    Wlasnie sprawdzilam swoj kalendarz,i okazuje sie ze plodne beda akurat w urlop nad morzem,a tescior zrobie w swoje urodziny 23.08.hah. i co? Ha!

Anatolka, scarllet, olka30, aszka lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka fajnie, może akurat się poszczęści :D

pabelka88 lubi tę wiadomość

• Honik Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze dlatego że mój pan doktor na razie tego nie przewiduje a po drugie ze wzglądów finansowych, po prostu mnie na taki wydatek obecnie nie stac.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:
    Po pierwsze dlatego że mój pan doktor na razie tego nie przewiduje a po drugie ze wzglądów finansowych, po prostu mnie na taki wydatek obecnie nie stac.

Mhm, rozumiem...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Honik tak czy siak, jej historia daje nadzieje :-)

Pewnie, że tak. Ja przeczytałam gdzieś,że Ona korzystała z naprotechnologii. Pamiętam też wywiad jakiś tv z nią sprzed paru lat i prowadząca zadała jej pytanie o dzieci właśnie. Odpowiedziała wtedy, że "nie będzie siłą wyrywać naturze tego, co widocznie nie jest jej dane". Wybrnęła z klasą z przykrego w sumie pytania...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie jednak troche posiluje z ta natura :-)

Anatolka lubi tę wiadomość

‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ