CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Nigdy nie przypuszczalam ze zajscie w ciaze 2 raz bedzie tak strasznie ciezkie...tak dlugo trzeba bedzie czekac...ooo i znowu mam doła...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie dzis na pol godz.kuzynka podzucila 4 miesieczne malenstwo...i nie moglam sie napatrzec,chociaz rozrywalo mi serce bo my zaczelismy starania duzo wczesniej jak ona z mezem i oni juz 4 m-ce ciesza sie malenstwem a my...dalej w tym samym miejscu co na poczatku naszej drogi po 2 dziecko!
Poza tym zawsze 2 pierwsze dni @ mam lekko opuchniete podbrzusze i moj syn polozyl mi reke na brzuchu i oznajmil swojej babci(mojej tesciowej) ze mam w brzuszku jego braciszka...maz sie cieszy ze jego wyniki ok a ja mam wyrzuty sumienia bo pomyslalam ze to zle ze jego wynik jest ok ,a to oznacza ze cala wina lezy po mojej stronie...
Rany ale mnie na zale wzielo... -
Pabelka, niekoniecznie. Mój mąż ma super wyniki spermiogramu, a jak poszliśmy do kliniki i lekarz je obejrzał to powiedział, że faktycznie są ładne, ale to nie koniec badań dla Niego. Zlecił fragmentacje DNA plemników i dopiero jak to wyjdzie ok to da Mu spokój... Wyników jeszcze nie mamy, bo to 3 czy 4 tygodnie czekania. I jedyne 300zł...
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Anatolka mnie sie tez tak wydaje ze czym bardziej mamy badania ok, to tym bardziej nas badaja bo szukaja jakiejs przyczyny.
W końcu, by coś znaleźli. Tylko takiego co się da wyleczyć i koniec
Aszka, Maszka na dziś: https://www.youtube.com/watch?v=kBu6dccKIj4 -
nick nieaktualny
-
Honik, a czemu nie chcesz spróbować innych sposobów niż naturalnie? Myślę np. o inseminacji. To przecież nie jest nic specjalnie inwazyjnego czy nienaturalnego, a pomaga ominąć tzw. barierę szyjka-śluz no i męskie nasienie jest nieco "podrasowane".
My dziś idziemy do okulisty, żeby zobaczyła jak ten herpes w oku mojego męża się mieważe też musiał się przyplątać ten wirus akurat teraz
Oko już wygląda ładnie, w zasadzie oba, ale twierdzi, ze na jedno oko widzi trochę niewyraźnie, ale to w sumie może być od tego, że zalewa je paroma rodzajami kropel dziennie...
-
Witajcie kochane!
Wlasnie sprawdzilam swoj kalendarz,i okazuje sie ze plodne beda akurat w urlop nad morzem,a tescior zrobie w swoje urodziny 23.08.hah. i co? Ha!Anatolka, scarllet, olka30, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
scarllet wrote:Honik tak czy siak, jej historia daje nadzieje
Pewnie, że tak. Ja przeczytałam gdzieś,że Ona korzystała z naprotechnologii. Pamiętam też wywiad jakiś tv z nią sprzed paru lat i prowadząca zadała jej pytanie o dzieci właśnie. Odpowiedziała wtedy, że "nie będzie siłą wyrywać naturze tego, co widocznie nie jest jej dane". Wybrnęła z klasą z przykrego w sumie pytania... -
nick nieaktualny