Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 27 października 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my za tydzien powtorka tej radosnej akcji ;) tym rażem nie z dowozem a na miejscu ;)

Kathleen moj też cierpliwy, chyba mi wynagradza w ten sposób to ze go tak często nie ma ;-)
    Ciekawa jestem kiedy w tym cyklu @ przyjdzie. Pewnie nie wcześniej niz 10.XI. Miedzy 3 a 10 mam zamiar zrobic wszystkie badania potrzebne do sonohsg i w pierwszych dniach po @ to robie. A dalej to już zobacze jaki doktorek bedzię mial plan, nie sądzę żeby zaraz w pierwszym cyklu iui, ale kto wie ;)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 27 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Nooo, mnie tez chce sie smiac, zwlaszcza jak musialam zqpierac bluzke bo jak ja zdjelam to rzucialam na COS co bylo na stoliku...przypominalo wygladem hmmmm....lekko zasychajacy czyjs material genetyczny...wylismy ze smiechu:) No i sama akcja..myslelismy ze ze smiechu sie nie uda..ale dalismy rade..:) ufff

Tulipanna Hmmmm. .... Ciekawe po co sciagalas bluzkę ;-)

tulipanna lubi tę wiadomość

IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen, zobacz, jakie tu ekspertki od pobierania materiału :D Kurczę, aż żałuje, że pozwoliłam M oddać samemu, może dlatego wyniki nie najlepsze :P

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz badal 3 razy i ani razu nie chcial, zebym z Nim wchodzila do pokoiku... Powiedzial, ze to dla Niego i tak wystarczajacy stres...

Bylam u endo i zwiekszylam mi znow dawke euthyoxu, na zmiane 50 i 75 mam brac :)

Mam pusta lodowke, ale tak autentycznie pusta... Musze jechac na zakupy :( tak mi sie nie chce... Jutro klinika, ciekawe czy ta parszywa cysta sie wchlonela...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Kathleen, zobacz, jakie tu ekspertki od pobierania materiału :D Kurczę, aż żałuje, że pozwoliłam M oddać samemu, może dlatego wyniki nie najlepsze :P

Haha! No nie, ja spytalam czy mam jechac z P to stwierdzil, ze nie ma innej możliwości. Ja sie juz smieje, a co dopiero będzie w czwartek XD

Andzia1984, ale.ale lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja po wizycie .. Był pęcherzyk chyba ok 1 cm a w nim mała kropeczka :) która ma ok 3-4 mm <3 nie było jeszcze serduszka :(
    ide za tydzień zobaczyć serduszko <3 mam wypoczywać i uważać na siebie, nie jesć surowego mięsa i serów pleśniowych. Każde krwawienie mam do niej dzwonić zaraz . Podobno jak na razie wszystko się dobrze rozwija :)
    mam tylko nadzieje, że te serducho sie pojawi .
    A i jestem tak jak na suwaczku w 5 tyg i 4 dniu ciąży.
    Już kocham tego mojego skarbka :*
    Narazie nie może potwierdzić, że bęzie 1 dzidziuś bo powiedziała, że jeszcze się mogą podzielić :)
    pozdrawiam Was <3

nick nieaktualny, Andzia1984, ale.ale, nick nieaktualny, tulipanna, nick nieaktualny, _analiza lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 27 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Haha! No nie, ja spytalam czy mam jechac z P to stwierdzil, ze nie ma innej możliwości. Ja sie juz smieje, a co dopiero będzie w czwartek XD

Mój też powiedział, że on nic sam oddawał nie będzie ;) :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 19:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniu super wiadomości :) Rośnijcie zdrowo i spokojnie :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no teraz sie martwie czy będzie <3 ale musi być dobrze :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Nooo, mnie tez chce sie smiac, zwlaszcza jak musialam zqpierac bluzke bo jak ja zdjelam to rzucialam na COS co bylo na stoliku...przypominalo wygladem hmmmm....lekko zasychajacy czyjs material genetyczny...wylismy ze smiechu:) No i sama akcja..myslelismy ze ze smiechu sie nie uda..ale dalismy rade..:) ufff
    To u Ciebie po całości, nawet ciuszki w locie były :)
    U nas był stresik czy zdążymy do kubeczka nazbierać :P
    Ale u nas P stwierdził, że ja muszę mu "pomóc" :D

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Hej :) ja po wizycie .. Był pęcherzyk chyba ok 1 cm a w nim mała kropeczka :) która ma ok 3-4 mm <3 nie było jeszcze serduszka :(
    ide za tydzień zobaczyć serduszko <3 mam wypoczywać i uważać na siebie, nie jesć surowego mięsa i serów pleśniowych. Każde krwawienie mam do niej dzwonić zaraz . Podobno jak na razie wszystko się dobrze rozwija :)
    mam tylko nadzieje, że te serducho sie pojawi .
    A i jestem tak jak na suwaczku w 5 tyg i 4 dniu ciąży.
    Już kocham tego mojego skarbka :*
    Narazie nie może potwierdzić, że bęzie 1 dzidziuś bo powiedziała, że jeszcze się mogą podzielić :)
    pozdrawiam Was <3
    Cudownie się czyta takie posty :)
    Trzymaj się cieplutko i dbaj o Was :)

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia!!!! Gratulacje i trzymam kciuki!!! Będzie dobrze, musi być! Zasługujesz na to!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no teraz sie martwie czy będzie <3 ale musi być dobrze :)

Monia, nie ściągac tu złych fluidów, nie mozna tak myśleć, ciesz się ciażą i dbaj o siebie i kropusia. Bo jak nie to przełożę przez kolano i dam klapsa ;)

• Yousee Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, super wieści i bedzie dobrze nic sie nie martw.

Dziewczyny moje drogie, a jak bralyscie Clo to mialyscie bóle jajnika? Ja od 3 dni zdycham a dziś to juz w ogole :( nie wiem co to może znaczyć i jak sobie pomoc :(

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, jak pięknie! Bez stresów teraz, wszystko będzie dobrze :)

Yousee, mnie pierwszy raz właśnie zaczęły boleć jajniki w tym pierwszym cyklu z Clo, dziewczyny wcześniej też opisywały, że są jajnikowe atrakcje, czuje się, że pracują ;) Nieprzyjemne to było, ale dało się wytrzymać (ja też miałam tylko w pierwszej fazie cyklu), jak naprawdę bardzo boli to leć do gina, Aszka pisała, że jak ją tak bardzo rwało, to wyhodowała sobie torbiel. Ale mam nadzieję, że u Ciebie to tylko znak intensywnej produkcji jajeczek :)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę jutro właśnie, zobaczymy co tam. Mam nadzieje ze nie torbiel :(

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Tulipanna Hmmmm. .... Ciekawe po co sciagalas bluzkę ;-)
    No przeciez ze mnie zbereznica :-p N powiedzial ze sam nie wejdzie mam isc z nim :-p ale wiecie jakie mial dylematy co oni pozniej z tym jego nasieniem zrobią! ? A jak sobie przebadaja i do ivf wezma!? Lo matko, ale bylo..a ile smiechu!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    Idę jutro właśnie, zobaczymy co tam. Mam nadzieje ze nie torbiel :(
    Trzymam kciuki!

Anatolko, za Ciebie rowniez!

Ktora jeszxze jutro ginuje?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, ja! Pierwsza wizyta w klinice.

Anatolka, Andzia1984, tulipanna, nick nieaktualny, ale.ale lubią tę wiadomość

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam porannie:-) Ja juz w pociągu pędzę do pracy...jesli dobrze pójdzie to maja ostatnia wyprawa taka o świcie ;-) zawsze to lepiej godzinę! dluzej pospać...nie ma to jak cztery kółka :P

Miłego dnia...odezwe sie później!

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj :-)

<3
‹‹ 605 606 607 608 609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ