CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
No my za tydzien powtorka tej radosnej akcji
tym rażem nie z dowozem a na miejscu
Kathleen moj też cierpliwy, chyba mi wynagradza w ten sposób to ze go tak często nie ma
Ciekawa jestem kiedy w tym cyklu @ przyjdzie. Pewnie nie wcześniej niz 10.XI. Miedzy 3 a 10 mam zamiar zrobic wszystkie badania potrzebne do sonohsg i w pierwszych dniach po @ to robie. A dalej to już zobacze jaki doktorek bedzię mial plan, nie sądzę żeby zaraz w pierwszym cyklu iui, ale kto wie
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
tulipanna wrote:Nooo, mnie tez chce sie smiac, zwlaszcza jak musialam zqpierac bluzke bo jak ja zdjelam to rzucialam na COS co bylo na stoliku...przypominalo wygladem hmmmm....lekko zasychajacy czyjs material genetyczny...wylismy ze smiechu:) No i sama akcja..myslelismy ze ze smiechu sie nie uda..ale dalismy rade..
ufff
Tulipanna Hmmmm. .... Ciekawe po co sciagalas bluzkętulipanna lubi tę wiadomość
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Moj maz badal 3 razy i ani razu nie chcial, zebym z Nim wchodzila do pokoiku... Powiedzial, ze to dla Niego i tak wystarczajacy stres...
Bylam u endo i zwiekszylam mi znow dawke euthyoxu, na zmiane 50 i 75 mam brac
Mam pusta lodowke, ale tak autentycznie pusta... Musze jechac na zakupytak mi sie nie chce... Jutro klinika, ciekawe czy ta parszywa cysta sie wchlonela...
-
ale.ale wrote:Kathleen, zobacz, jakie tu ekspertki od pobierania materiału
Kurczę, aż żałuje, że pozwoliłam M oddać samemu, może dlatego wyniki nie najlepsze
Haha! No nie, ja spytalam czy mam jechac z P to stwierdzil, ze nie ma innej możliwości. Ja sie juz smieje, a co dopiero będzie w czwartekAndzia1984, ale.ale lubią tę wiadomość
-
Hej
ja po wizycie .. Był pęcherzyk chyba ok 1 cm a w nim mała kropeczka
która ma ok 3-4 mm
nie było jeszcze serduszka
ide za tydzień zobaczyć serduszkomam wypoczywać i uważać na siebie, nie jesć surowego mięsa i serów pleśniowych. Każde krwawienie mam do niej dzwonić zaraz . Podobno jak na razie wszystko się dobrze rozwija
mam tylko nadzieje, że te serducho sie pojawi .
A i jestem tak jak na suwaczku w 5 tyg i 4 dniu ciąży.
Już kocham tego mojego skarbka :*
Narazie nie może potwierdzić, że bęzie 1 dzidziuś bo powiedziała, że jeszcze się mogą podzielić
pozdrawiam Wasrenieczka, Andzia1984, ale.ale, Madziara, tulipanna, aszka, _analiza lubią tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Haha! No nie, ja spytalam czy mam jechac z P to stwierdzil, ze nie ma innej możliwości. Ja sie juz smieje, a co dopiero będzie w czwartek
Mój też powiedział, że on nic sam oddawał nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 19:57
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Nooo, mnie tez chce sie smiac, zwlaszcza jak musialam zqpierac bluzke bo jak ja zdjelam to rzucialam na COS co bylo na stoliku...przypominalo wygladem hmmmm....lekko zasychajacy czyjs material genetyczny...wylismy ze smiechu:) No i sama akcja..myslelismy ze ze smiechu sie nie uda..ale dalismy rade..
ufff
U nas był stresik czy zdążymy do kubeczka nazbierać
Ale u nas P stwierdził, że ja muszę mu "pomóc" -
XxMoniaXx wrote:Hej
ja po wizycie .. Był pęcherzyk chyba ok 1 cm a w nim mała kropeczka
która ma ok 3-4 mm
nie było jeszcze serduszka
ide za tydzień zobaczyć serduszkomam wypoczywać i uważać na siebie, nie jesć surowego mięsa i serów pleśniowych. Każde krwawienie mam do niej dzwonić zaraz . Podobno jak na razie wszystko się dobrze rozwija
mam tylko nadzieje, że te serducho sie pojawi .
A i jestem tak jak na suwaczku w 5 tyg i 4 dniu ciąży.
Już kocham tego mojego skarbka :*
Narazie nie może potwierdzić, że bęzie 1 dzidziuś bo powiedziała, że jeszcze się mogą podzielić
pozdrawiam Was
Trzymaj się cieplutko i dbaj o WasXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:no teraz sie martwie czy będzie
ale musi być dobrze
Monia, nie ściągac tu złych fluidów, nie mozna tak myśleć, ciesz się ciażą i dbaj o siebie i kropusia. Bo jak nie to przełożę przez kolano i dam klapsa
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Monia, super wieści i bedzie dobrze nic sie nie martw.
Dziewczyny moje drogie, a jak bralyscie Clo to mialyscie bóle jajnika? Ja od 3 dni zdycham a dziś to juz w ogolenie wiem co to może znaczyć i jak sobie pomoc
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Monia, jak pięknie! Bez stresów teraz, wszystko będzie dobrze
Yousee, mnie pierwszy raz właśnie zaczęły boleć jajniki w tym pierwszym cyklu z Clo, dziewczyny wcześniej też opisywały, że są jajnikowe atrakcje, czuje się, że pracująNieprzyjemne to było, ale dało się wytrzymać (ja też miałam tylko w pierwszej fazie cyklu), jak naprawdę bardzo boli to leć do gina, Aszka pisała, że jak ją tak bardzo rwało, to wyhodowała sobie torbiel. Ale mam nadzieję, że u Ciebie to tylko znak intensywnej produkcji jajeczek
-
Lolcia_81 wrote:Tulipanna Hmmmm. .... Ciekawe po co sciagalas bluzkę
-
nick nieaktualny
-
Witam porannie:-) Ja juz w pociągu pędzę do pracy...jesli dobrze pójdzie to maja ostatnia wyprawa taka o świcie
zawsze to lepiej godzinę! dluzej pospać...nie ma to jak cztery kółka
Miłego dnia...odezwe sie później!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj