CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:no to czekamy na informacje. Ja tez w tym tygodniu mam wizyte.
Anatolka a Ty z mezem kiedy zaczynacie transfer itd? Co z ta cysta?
Monia bedzie serce spokojnie. Super wiadomosci.
Jeszcze cala stymulacja zastrzykami w brzuszekpunkcja, szkielko i dopiero transfer... Nie wiem dokladnie za ile czasu to bedzie. Dzis jak sie wchlonie ta cysta z niepeknietego pecherzyka to ulozy mi program jak brac zastrzykli i mniej wiecej ile dni.
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Jeszcze cala stymulacja zastrzykami w brzuszek
punkcja, szkielko i dopiero transfer... Nie wiem dokladnie za ile czasu to bedzie. Dzis jak sie wchlonie ta cysta z niepeknietego pecherzyka to ulozy mi program jak brac zastrzykli i mniej wiecej ile dni.
-
Kupiłam ten Clotrimazol za cale 2,43
mam nadzieje, że pomoże bo jak tu
w weekend??? Mam nadzieje, że pęcherzyki...1..2..będą bo jajniki czuje jak pracują...
Lolcia_81 lubi tę wiadomość
-
Yousee wrote:A niech sie dzieje co chce, idę jutro na ten monitoring. Zobaczę co tam z moich pęcherzyków zostało. A jak ten cykl bedzie stracony to od nowego borowinke , zeby uniknąć hsg.
My w tym cyklu juz nie słuchamy się lekarza i bedziemy codziennie serduszkować w dni potencjalnie płodne. 12 dc idę na monitoring zobaczymy czy samo coś się uhodowało. Dziś pierwszy dzień łyknęłam donga (na razie chyba jedna tabletkę dziennie będę brać żeby sprawdzić czy zadziała). Syrop popołudniu tez zastosuje:) + chłopu androvit już podany wiec suplementacja na całego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:33
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualnyno dziewczynki to trzeba być mną... po oczekiwaniu na wizytę w klinice od początku września, po trzytygodniowym (!) opóźnieniu, @ przyszła dziś rano!!! to jest coś niesamowitego. mój organizm broni się przed ciążą n wszystkie mozliwe sposoby
ale nie dam się, będę brała clo w tym cyklu, 4 cykl, 2 zostawiam na iui, a dziś zapiszemy się na listę oczekujących na in vitro -
Andzia ja tez smaruje
i tez czekam na weekend hihi.
Z tym, że my jak poszalejemy w piatek , to potem do poniedziału postprzed badaniami
za to później sobie odbijemy
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Dzień dobry dziewczyny!
Scarlet, mi się wydaje, że dużo siedzi w naszej głowie… Popatrz na to od tej strony - idziesz dzisiaj do kliniki, wiesz, że 1dc, odpadnie jedna wizyta na wywoływanie @ i zastanawianie się co się dzieje. Trzymam kciuki, musi być dobrze!
Anatolka, za Ciebie też, daj znać jak po wizycie!
Mnie dzisiaj plecy bolą jak rzadko, @ dalej nie ma (głowa, mówię Wam, to wszystko siedzi w głowie)
-
Lolcia_81 wrote:Andzia ja tez smaruje
i tez czekam na weekend hihi.
Z tym, że my jak poszalejemy w piatek , to potem do poniedziału postprzed badaniami
za to później sobie odbijemy
-
ale.ale wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Scarlet, mi się wydaje, że dużo siedzi w naszej głowie… Popatrz na to od tej strony - idziesz dzisiaj do kliniki, wiesz, że 1dc, odpadnie jedna wizyta na wywoływanie @ i zastanawianie się co się dzieje. Trzymam kciuki, musi być dobrze!
Anatolka, za Ciebie też, daj znać jak po wizycie!
Mnie dzisiaj plecy bolą jak rzadko, @ dalej nie ma (głowa, mówię Wam, to wszystko siedzi w głowie)
-
_analiza wrote:Powiedz coś wiecej- borowina na coś pomaga? W jakiej formie? Nie wiem nic:)
My w tym cyklu juz nie słuchamy się lekarza i bedziemy codziennie serduszkować w dni potencjalnie płodne. 12 dc idę na monitoring zobaczymy czy samo coś się uhodowało. Dziś pierwszy dzień łyknęłam donga (na razie chyba jedna tabletkę dziennie będę brać żeby sprawdzić czy zadziała). Syrop popołudniu tez zastosuje:) + chłopu androvit już podany wiec suplementacja na całego:)"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Andzia1984 wrote:Siedzi w glowie siedzi, ale jak to odblokować??
Taaaa, sama bym chciała wiedzieć
Ja właśnie próbuję wyrugować z głowy moją urojoną ciążę, ale wiadomo jak jest - @ się spóźnia, pewnie przez dupka, testy były negatywne, a mi wyobraźnia szaleje
Amus, o, to nie tak drogo, zwłaszcza w porównaniu z Ovitrelle. Mi jeszcze nic na pękanie nie przepisywał, choć w sumie nie wiem czy pękają, choć skoro temperatura rośnie, to zakładam, że tak. Zobacz tylko, ile Twoja recepta jest ważna, żebyś zdążyła ją wykupić. -
A mi OVF wyznaczył owu :o
jakoś wątpię... no ale nic , okaże się na usg w klinice w poniedziałek
Amus bardzo tanio :o ja w zeszłym miesiącu płaciłam cos koło 25 :o
ale.ale wiem jak sie czujesz.... przejdzie razem z @
Miłego dzionkaXII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
A mi się dzisiaj dłuży dzień... ledwo wstałam (to chyba ta zmiana czasu, godzinę potrzebuję, żeby się zwlec z łóżka)
I do tego 7 dzień z luteiną. Już nie mogę się doczekać następnego CLO a wizyta w 17-18dc więc w sumie jeszcze miesiąc. Jak żyć i czekać!
Miłego dnia!