X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Ja, ja! Pierwsza wizyta w klinice.
    Scarlet, trzymam kciuki za Ciebie.Niech Wam te wizyty pojda jak najlepiej.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mam kciuki za was kochane!! i czekam na wspaniałe wieści!!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Ja, ja! Pierwsza wizyta w klinice.
    no to czekamy na informacje. Ja tez w tym tygodniu mam wizyte.

Anatolka a Ty z mezem kiedy zaczynacie transfer itd? Co z ta cysta?

Monia bedzie serce spokojnie. Super wiadomosci.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    no to czekamy na informacje. Ja tez w tym tygodniu mam wizyte.

Anatolka a Ty z mezem kiedy zaczynacie transfer itd? Co z ta cysta?

Monia bedzie serce spokojnie. Super wiadomosci.

Jeszcze cala stymulacja zastrzykami w brzuszek :( punkcja, szkielko i dopiero transfer... Nie wiem dokladnie za ile czasu to bedzie. Dzis jak sie wchlonie ta cysta z niepeknietego pecherzyka to ulozy mi program jak brac zastrzykli i mniej wiecej ile dni.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Jeszcze cala stymulacja zastrzykami w brzuszek :( punkcja, szkielko i dopiero transfer... Nie wiem dokladnie za ile czasu to bedzie. Dzis jak sie wchlonie ta cysta z niepeknietego pecherzyka to ulozy mi program jak brac zastrzykli i mniej wiecej ile dni.
    aby sie wchłoneła, to juz z gorki.

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam ten Clotrimazol za cale 2,43 :P mam nadzieje, że pomoże bo jak tu <3 w weekend??? Mam nadzieje, że pęcherzyki...1..2..będą bo jajniki czuje jak pracują...

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamiętam 973807akam7fskhn.gif

scarllet lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    A niech sie dzieje co chce, idę jutro na ten monitoring. Zobaczę co tam z moich pęcherzyków zostało. A jak ten cykl bedzie stracony to od nowego borowinke , zeby uniknąć hsg.
    Powiedz coś wiecej- borowina na coś pomaga? W jakiej formie? Nie wiem nic:)
    My w tym cyklu juz nie słuchamy się lekarza i bedziemy codziennie serduszkować w dni potencjalnie płodne. 12 dc idę na monitoring zobaczymy czy samo coś się uhodowało. Dziś pierwszy dzień łyknęłam donga (na razie chyba jedna tabletkę dziennie będę brać żeby sprawdzić czy zadziała). Syrop popołudniu tez zastosuje:) + chłopu androvit już podany wiec suplementacja na całego:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:33

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczynki to trzeba być mną... po oczekiwaniu na wizytę w klinice od początku września, po trzytygodniowym (!) opóźnieniu, @ przyszła dziś rano!!! to jest coś niesamowitego. mój organizm broni się przed ciążą n wszystkie mozliwe sposoby :(
    ale nie dam się, będę brała clo w tym cyklu, 4 cykl, 2 zostawiam na iui, a dziś zapiszemy się na listę oczekujących na in vitro

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 28 października 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia ja tez smaruje :P i tez czekam na weekend hihi.
    Z tym, że my jak poszalejemy w piatek , to potem do poniedziału post ;) przed badaniami :) za to później sobie odbijemy ;)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny!

Scarlet, mi się wydaje, że dużo siedzi w naszej głowie… Popatrz na to od tej strony - idziesz dzisiaj do kliniki, wiesz, że 1dc, odpadnie jedna wizyta na wywoływanie @ i zastanawianie się co się dzieje. Trzymam kciuki, musi być dobrze!

Anatolka, za Ciebie też, daj znać jak po wizycie!

Mnie dzisiaj plecy bolą jak rzadko, @ dalej nie ma (głowa, mówię Wam, to wszystko siedzi w głowie ;) )

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Andzia ja tez smaruje :P i tez czekam na weekend hihi.
    Z tym, że my jak poszalejemy w piatek , to potem do poniedziału post ;) przed badaniami :) za to później sobie odbijemy ;)
    Jutro sie dowiem co i jak...ale liczę, ze w pt zastrzyk a w sob i niedz szaleństwo ;-)

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Dzień dobry dziewczyny!

Scarlet, mi się wydaje, że dużo siedzi w naszej głowie… Popatrz na to od tej strony - idziesz dzisiaj do kliniki, wiesz, że 1dc, odpadnie jedna wizyta na wywoływanie @ i zastanawianie się co się dzieje. Trzymam kciuki, musi być dobrze!

Anatolka, za Ciebie też, daj znać jak po wizycie!

Mnie dzisiaj plecy bolą jak rzadko, @ dalej nie ma (głowa, mówię Wam, to wszystko siedzi w głowie ;) )
    Siedzi w glowie siedzi, ale jak to odblokować??

<3
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    Powiedz coś wiecej- borowina na coś pomaga? W jakiej formie? Nie wiem nic:)
    My w tym cyklu juz nie słuchamy się lekarza i bedziemy codziennie serduszkować w dni potencjalnie płodne. 12 dc idę na monitoring zobaczymy czy samo coś się uhodowało. Dziś pierwszy dzień łyknęłam donga (na razie chyba jedna tabletkę dziennie będę brać żeby sprawdzić czy zadziała). Syrop popołudniu tez zastosuje:) + chłopu androvit już podany wiec suplementacja na całego:)
    Borowina pomaga przy zrostach w jajowodach. Jest cały wątek tu na ovu. Robisz okłady z plastrów z borowina i dziewczynom pomogło na drożność.

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podziwoniłam dzisiaj po aptekach jak z pregnylem- nie jest źle w kazdej aptece znalazłam cena o 5,80-10,70 nie ma tragedii:)

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Siedzi w glowie siedzi, ale jak to odblokować??

Taaaa, sama bym chciała wiedzieć :)

Ja właśnie próbuję wyrugować z głowy moją urojoną ciążę, ale wiadomo jak jest - @ się spóźnia, pewnie przez dupka, testy były negatywne, a mi wyobraźnia szaleje :P

Amus, o, to nie tak drogo, zwłaszcza w porównaniu z Ovitrelle. Mi jeszcze nic na pękanie nie przepisywał, choć w sumie nie wiem czy pękają, choć skoro temperatura rośnie, to zakładam, że tak. Zobacz tylko, ile Twoja recepta jest ważna, żebyś zdążyła ją wykupić.

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 28 października 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi OVF wyznaczył owu :o
    jakoś wątpię... no ale nic , okaże się na usg w klinice w poniedziałek :)

Amus bardzo tanio :o ja w zeszłym miesiącu płaciłam cos koło 25 :o

ale.ale wiem jak sie czujesz.... przejdzie razem z @ ;)

Miłego dzionka :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo nie jest źle a podzwoniłam bo nie wiedziałam czy będzie dostępny bo czytałam że czasami sa problemy z dostaniem:)

• Miu95 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    A mi się dzisiaj dłuży dzień... ledwo wstałam (to chyba ta zmiana czasu, godzinę potrzebuję, żeby się zwlec z łóżka :P)

I do tego 7 dzień z luteiną. Już nie mogę się doczekać następnego CLO a wizyta w 17-18dc więc w sumie jeszcze miesiąc ;). Jak żyć i czekać! ;)

Miłego dnia!

BYNZp1.png 7Hgfp2.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miu, pytalam tez endo o prl ponizej normy wczoraj i powiedziala, ze to w niczym nie przeszkadza na etapie staran :)

Miu95 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
‹‹ 606 607 608 609 610 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ