X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Fuuuuuuj, wstydzcie sie, przyszle mamusie obie! Skandal!
    Anatolko, nie krzycz....naprawdę mało popalam...nie łatwo rzucić w tych nerwach...

Yousee lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup sobie kredki i kolorowanke to odpreza :)

tulipanna, Yousee, ale.ale, moremi lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    noooo, Jagódka, to Ty się też koncertowo urządziłaś luteiną..
    Dzięki Adminie za to forum...ile tu się można dowiedzieć...

Dzięki za Was Dziewczyny...

To jest mój popisowy wykres, tytułuję go "bezmyślna położna sama zleca sobie różne leki, a potem nie ogarnia".

Noooo, ja też dziękuję, gdzieżby można było poznać tyle osób w podobnej sytuacji. I takich, które nie przewracają oczami kidy po raz kolejny zaczyna się gadać o temperaturach i ślzach :D

tulipanna, ale.ale lubią tę wiadomość

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredek i kolorowanek Ci u mnie pod dostatkiem w domu, w końcu mój chłop na 7-letnia córę :)No ale jakoś nie pomaga....ehhh muszę się bardziej postarać,,,

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Anatolko, nie krzycz....naprawdę mało popalam...nie łatwo rzucić w tych nerwach...

No właśnie Anatolko, nie krzycz :(
    Tulipanna, nie boję się. zęby mam mocne, a już kupiłam groupona pod wpływem impulsu i muszę wykorzystać. Tylko przeraża mnie 3 dni "białej diety" nic barwiącego :( ryż, jogurt i woda :( ale to dobry czas, żeby rzucić fajki, mam ndzieję, że tow ykorzystam i ten cykl nie będzie zakopcony :D
    Może wtedy się uda.

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj fakt, tu gadamy o wszystkim... chyba z ginem tak rozbrajająco szczera nie jestem jak z Wami...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze to i lepiej ;p

P.s. moj gin (nie z kliniki) jest tak przystojny i w moim typie, ze jak pierwszy raz weszlam do gabinetu to nogi sie pode mna ugiely i prawie zapomnialam jezyka w gebie ;) jakbym nie byla mezatka a on nie mial obraczki na palcu to stanelabym na rzesach, zeby sie z Nim umowic - mowie Wam ;) w klinice tez jest przystojny, nawet bardzo, ale nie w moim typie... A tametn mmm blekitnooki, wysoki, blondyn...

Lolcia_81, tulipanna, ale.ale, Amberla lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka hihi przed takim to stres na fotel wskoczyć hihi :P
    Mój i ten "mój" i ten z kliniki są po piecdziesiątce i zupełnie nie w moim typie.... I chwała Bogu za to :D

U mnie w końcu przyszła @ :) ciesze się z tego jak juz dawno nie :)
    Mam nadzieje ze mi się uda umówić do gina na przyszły czwartek/piątek to będzie 11/12dc podejrzymy co tam.rośnie. W tym cyklu mam brac 1,5 tabl. Clo Dziennie i dalej pabideksametazon no i wiadomo inofolic, glutka, ocet jabłkowy... A Bierzcie Dziewczyny jakieś suplementy.witaminowe? Ja nie, ale.zastanawiam się czy nie zacząć
    .... A jak u was?
    Miłego Wieczoru :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę Lolciu, ale nie suplementy (nad suplementami nadzór ma ministerstwo rolnictwa, więc pieron wie co w nich jest, rownie dobrze pasza dla krów) a zwykłe osobno kupowane witaminy :D, A+E, Magnez+B6, kwas foliowy, rutinoscorbin.Na wszystkich napisane jes LEK a nie suplement

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Moze to i lepiej ;p

P.s. moj gin (nie z kliniki) jest tak przystojny i w moim typie, ze jak pierwszy raz weszlam do gabinetu to nogi sie pode mna ugiely i prawie zapomnialam jezyka w gebie ;) jakbym nie byla mezatka a on nie mial obraczki na palcu to stanelabym na rzesach, zeby sie z Nim umowic - mowie Wam ;) w klinice tez jest przystojny, nawet bardzo, ale nie w moim typie... A tametn mmm blekitnooki, wysoki, blondyn...
    Ojej,,,chyba bym wyszła....chyba bbym nie dała rady...mój jest w wieku mojego ojca mniej więcej więc luuuuzzzz :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biorę vit C i kwasik foliowy, magnez dostarczam podczas moczenia stópek w chlorku magnezu (podobno przez skórę wchłania się najlepiej).

A jeszcze planuję w tym cyklu zakupić i stosować żel Conceive na śluz płodny.
    Używałyście?
    Na wątku o nim sporo zafasolkowanych dziewcząt :)

Księga Hioba
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj jak dobrze, że tu zaglądam!! od razu mam lepsze nastawienie :D
    DZIĘKI!!!

tulipanna lubi tę wiadomość

Księga Hioba
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Moze to i lepiej ;p

Uj Kochana... ja mam dentystę przystojniaka... :D

Swojemu zrób fotkę i poka poka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 22:26

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Anatolka hihi przed takim to stres na fotel wskoczyć hihi :P
    Mój i ten "mój" i ten z kliniki są po piecdziesiątce i zupełnie nie w moim typie.... I chwała Bogu za to :D

U mnie w końcu przyszła @ :) ciesze się z tego jak juz dawno nie :)
    Mam nadzieje ze mi się uda umówić do gina na przyszły czwartek/piątek to będzie 11/12dc podejrzymy co tam.rośnie. W tym cyklu mam brac 1,5 tabl. Clo Dziennie i dalej pabideksametazon no i wiadomo inofolic, glutka, ocet jabłkowy... A Bierzcie Dziewczyny jakieś suplementy.witaminowe? Ja nie, ale.zastanawiam się czy nie zacząć
    .... A jak u was?
    Miłego Wieczoru :)

Ja biorę Donga, Kwas Foliowy, Oeparol i wit. D... ale to wszystko zapisane przez ginkę, nic poza tym nie biorę... no oprócz ziółek i grapefruitów :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    ja biorę vit C i kwasik foliowy, magnez dostarczam podczas moczenia stópek w chlorku magnezu (podobno przez skórę wchłania się najlepiej).

A jeszcze planuję w tym cyklu zakupić i stosować żel Conceive na śluz płodny.
    Używałyście?
    Na wątku o nim sporo zafasolkowanych dziewcząt :)

Ja biore magnez w postaci czekolady XD (90%!!)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ja biorę Donga, Kwas Foliowy, Oeparol i wit. D... ale to wszystko zapisane przez ginkę, nic poza tym nie biorę... no oprócz ziółek i grapefruitów :D
    Kathleen, Donga Ci ginka przepisała? Jak kazała stosować?

Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie dobrze gada z ginem, w sumie z tym nowym jest bardzo facet zdystansowany ale wyjasnil mi co trzeba zgodzil sie co do problemu, wiec ja calkiem szczerze rozmawialam. Nie bylo chichotania, zadnego tam pitu pitu tylko konkrety i mi to odpowiada.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A mi sie dobrze gada z ginem, w sumie z tym nowym jest bardzo facet zdystansowany ale wyjasnil mi co trzeba zgodzil sie co do problemu, wiec ja calkiem szczerze rozmawialam. Nie bylo chichotania, zadnego tam pitu pitu tylko konkrety i mi to odpowiada.
    Noooo to super. Mój jest taki sam. Pełen prefesjonalizm. Lubie go. Nie tiuta, nie obiecuje tylko real.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Uj Kochana... ja mam dentystę przystojniaka... :D

Swojemu zrób fotkę i poka poma :D

Haha dobra jestes ;)

Z kliniki wyglada tak http://klinikanieplodnosci.pl/pawel-juraszek.html chociaz teraz jest pare lat starszy niz na zdjeciu i zdecydowanie dobrze mu te pare lat zrobilo, wyglada powazniej i lepiej moim zdaniem, ale to nie jest ten, z ktorym bym sie umowila ;)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, Anatolka, nieźle, nieźle :)
    Mój gin na szczęście nie w moim typie (i jeszcze niższy o pół głowy ode mnie...), bo jakby był taki jak Ty opowiadasz, to pewnie bym się szykowała na każdą wizytę jak na randkę która by się miała skończyć nie wiadomo czym hihi :D

Poczytałam Was sobie i mi morale wzrosło, wprawdzie w tym cyklu coś mi było wybitnie nie po drodze z glutkiem, ale przynajmniej wiesiołka łykam i inofolic. O suplementach czytałam ostatnio artykuł, aż włosy stają dęba jaka słaba kontrola nad tym wszystkim jest...

Amus, mam nadzieję, że u Ciebie samopoczucie lepsze (tak mi się przypomniał Twój post chyba z wczoraj/przedwczoraj), nie zostawiaj nas tutaj, walczymy wszystkie dzielnie bez poddawania się!

m3sx3e3kqurga36a.png
‹‹ 650 651 652 653 654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ