CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam, polecam Kraków
Moje miasto. Kładka z kłódkami- Bernatka - jak o nią zapytasz każdy Ci wskaże i faktycznie jest tam klimatycznie
Ja czekam na styczeń wtedy mam obiecany jakiś wyjazd na tydzień w termy, na razie muszę doczekać do niedzieli i w końcu będzie luuuz.
A tak z innej beczki - co znaczy przerywana linia na wykresie? Zawsze mam normalną.... -
Anatolka wrote:Tsh tragedii nadal nie ma, ale pilnowac trzeba
ale rosnace fsh nie wrozy najlepiej. Wyglada na kurczaca sie rezerwe jajnikowa... Fsh rosnie, to AMH spada na ogol.
No tak też mi się wydaje, nawet chciałam sprawdzić AMH ostatnio, ale jak zobaczyłam, że kosztuje 180zł, to mi zapadł opadł...
Może to chwilowe wahania, sprawdzę jeszcze za dwa miesiące.
Amberla - przerywana jest jak OF nie jest "pewny", że owu była, tzn. że nie ma wszystkich objawów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 23:43
-
ale.ale wrote:Lolcia, ale fajny taki weekend wyjazdowy!
Kathleen, nie ma że boli głowa, molestuj męża
My wczoraj działaliśmy, dzisiaj mi się NIC nie chce, zaraz padamy na kanapę jakiś film obejrzeć.
Tulipanna, a który to będzie dc?
Wróciliśmy z kina kolo pierwszej. Ale mega bylo! Świetny film! Interstellar polecam, bierzcie chłopów i idźcie! -
JagodaP wrote:Nieee, oklepane. Przejdźcie się na Podgórze, jak zejdzie się nad Wisłę z Wawelu lub Kazimierza to można spokojnie dojść na piechotę. Pytaj o kładkę z klodkami, każdy pokieruje. Tam to jest dopiero klimatycznie
Jagoda, ba ! kładka Bernatkajuż mam kłódkę zamówioną
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualnyale.ale wrote:No tak też mi się wydaje, nawet chciałam sprawdzić AMH ostatnio, ale jak zobaczyłam, że kosztuje 180zł, to mi zapadł opadł...
Może to chwilowe wahania, sprawdzę jeszcze za dwa miesiące.
Amberla - przerywana jest jak OF nie jest "pewny", że owu była, tzn. że nie ma wszystkich objawów.
U mnie wczoraj wyniki wirusologiczne ok, wszystko ujemne, teraz tylko w grudniu kolejne 5 badan i w styczniu hsg. -
KathleenPL wrote:Wróciliśmy z kina kolo pierwszej. Ale mega bylo! Świetny film! Interstellar polecam, bierzcie chłopów i idźcie!
-
Dziewczyny -a powiedzcie mi bo głupia byłam i myślałam że cytologia i posiew to to samo. Ile się czeka na posiew? W każdym dniu cyklu poza miesiączką mogę zrobić? Lekarz kazal przed hsg zrobić i nie wiem czy mogę to odlozyc na grudzień czy lepiej teraz żeby na początku grudnia mieć już wyniki?
Dziś z rana poszłam na badania z racji 21 dc. Progesteron,tsh, anty tpo I anty tg i 100 zł poszło w pizdziec;/oby choczywiście wyszło wszystko ok:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 09:00
Amus87 lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualnydziewczyny mam pytanie a raczej przychodze o porade
pierwsza moja praca była na czarno- tak wyszło niestety
potem pracowałam na normalnej umowie
dzisiaj mam rozmowe kwalifikacyjną ale w ogłoszeniu pisalo tylko że praca stała a nie jaka umowa ktróej sie wystrzegać? o dzieło na zlecenie? na zlecenie chyba musze sama oplacac skladki ubezpieczenie?? mógłby ktoś mi tu doardzić wyjaśnić?? -
nick nieaktualny_analiza wrote:Dziewczyny -a powiedzcie mi bo głupia byłam i myślałam że cytologia i posiew to to samo. Ile się czeka na posiew? W każdym dniu cyklu poza miesiączką mogę zrobić? Lekarz kazal przed hsg zrobić i nie wiem czy mogę to odlozyc na grudzień czy lepiej teraz żeby na początku grudnia mieć już wyniki?
Dziś z rana poszłam na badania z racji 21 dc. Progesteron,tsh, anty tpo I anty tg i 100 zł poszło w pizdziec;/oby choczywiście wyszło wszystko ok:)
ja mialam posiew w ciąży ale na badanie HBS chyba tydzień czekałam na wynik
3mam kciuki za dobre wyniki! -
Amus87 wrote:dziewczyny mam pytanie a raczej przychodze o porade
dzisiaj mam rozmowe kwalifikacyjną ale w ogłoszeniu pisalo tylko że praca stała a nie jaka umowa ktróej sie wystrzegać? o dzieło na zlecenie? na zlecenie chyba musze sama oplacac skladki ubezpieczenie?? mógłby ktoś mi tu doardzić wyjaśnić?? -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:dzięki Andzia a orientujesz sie ile za te skladki wychodzi?? bo powiedzmy ustali mi kwote brutto i potem musze wykombinowac ile bym musiala odciagnac na te skladki czy to bedzie sie oplacać
Amus87 lubi tę wiadomość
-
Amus masz w necie takie kalkulatory płac , wpisujesz brutto, rodzaj umowy i wylicza ci netto
Amus87 lubi tę wiadomość
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracam wlasnie z kliniki. Wymazy pobrane, za tydzien wyniki. Jak beda ok, to nadtepna wizyta koncrm listpada i bedzie to juz cykl z iui.
Optymistyczne jest to, ze bez clo urosl mi piekny pecherzyk, 17 mm w 13 dc. Jutro wieczorem mam zrobic zastrzyk i caly weekend mozliwosci przede mnaAmus87, Anatolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
scarllet , powodzenia
trzymam mocno kciuki , żeby się okazało, że żadne IUI nie będzie potrzebne
.... czego i sobie po cichu życzę
scarllet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:dziewczyny mam pytanie a raczej przychodze o porade
dzisiaj mam rozmowe kwalifikacyjną ale w ogłoszeniu pisalo tylko że praca stała a nie jaka umowa ktróej sie wystrzegać? o dzieło na zlecenie? na zlecenie chyba musze sama oplacac skladki ubezpieczenie?? mógłby ktoś mi tu doardzić wyjaśnić??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:17
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Dziewczyny -a powiedzcie mi bo głupia byłam i myślałam że cytologia i posiew to to samo. Ile się czeka na posiew? W każdym dniu cyklu poza miesiączką mogę zrobić? Lekarz kazal przed hsg zrobić i nie wiem czy mogę to odlozyc na grudzień czy lepiej teraz żeby na początku grudnia mieć już wyniki?
Dziś z rana poszłam na badania z racji 21 dc. Progesteron,tsh, anty tpo I anty tg i 100 zł poszło w pizdziec;/oby choczywiście wyszło wszystko ok:) -
nick nieaktualnyscarllet wrote:Wracam wlasnie z kliniki. Wymazy pobrane, za tydzien wyniki. Jak beda ok, to nadtepna wizyta koncrm listpada i bedzie to juz cykl z iui.
Optymistyczne jest to, ze bez clo urosl mi piekny pecherzyk, 17 mm w 13 dc. Jutro wieczorem mam zrobic zastrzyk i caly weekend mozliwosci przede mna