CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:o dziewczyny dziękuje wam za cenne informacje:) stresuje sie bo to w sumie moja 1 rozmowa:P 1 praca byla od ręki druga też od ręki i nie wiem jak to bedzie wygladać
screlt ale super pęcherzyk i to bez CLO trzymam kciuki i zazdroszcze!! -
nick nieaktualnyscarllet wrote:Amus sklepy typu czerwona torebka zatrudniaja raczej na umowe o prace. Na najnizsza krajowa pewnie, ale umowe.
no ale mam czarne wizje nie nastawiam sie jakoś nie czuje by poszło dobrze
a jeszcze jedno co mam ze sobą zabrac?? CV posłałam , drukne i wezme ze sobą nie wiem co więcej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:najniższa też jest ok bo co innego jakby to bylo nasze jedyne źródło utrzymania a nie dodatkowa wypłata
a jeszcze jedno co mam ze sobą zabrac?? CV posłałam , drukne i wezme ze sobą nie wiem co więcej -
nick nieaktualny
-
Ale.ale ja placiłam za AMH 110zł - warto podzwonić po labach, bo sa duże rozbieżności
Scarliet - superaśniewirusy itp różnie - jedne kliniki zalecają inne nie przed IUI (HIV, WZW B,C, toxoplazmoza, różyczka, CMV, kiła itp). na pewno robi się je zaraz na początku ciąży.Czasem w labach są pakiety. U mnie w labie jest np pakiey "CIĄŻA" i tam wszystko jest zebrane do kupy co trzeba i wychodzi taniej niż każde osobno
Amus, 3mam kciuki
Analiza - posiew a cytologia to co innego. Posiewy są bakteryjne i grzybicze (każdy osobno). Czas w zasadzie obojętnie, byle bez krwawienia 3 dni przed bezWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:najniższa też jest ok bo co innego jakby to bylo nasze jedyne źródło utrzymania a nie dodatkowa wypłata
a jeszcze jedno co mam ze sobą zabrac?? CV posłałam , drukne i wezme ze sobą nie wiem co więcej(ale to bylo kilkanascie lat temu).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 14:15
-
Amus, jak tam rozmowa?XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Hej możecie podpowiedzieć jak stosujecie luteine lub dupka? Tzn chodzi mi czy bierzecie 10 dni i następnie odstawiacie, czy bierzecie dopóki nie wystąpi @ ? Nigdy nie miałam takgo problemu bo zawsze dostawałam @ w trakcie brania gdzieś w 8-10 dniu..... a na ostatniej wizycie o ile dobrze pamietam gin wspomniał by brac aż do pojawienia sie @,możliwe to ?
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Dzięki dziewczyny. Odstawiam będzie co ma byc. Myślałam ze dziś mój 10 dzien z luteina, a to już 11. Jestem poza domem wiec testu nie zrobię. Nie liczę tez na cud w tym cyklu,to byłoby zbyt piekne...
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
A ja od jutra clo... Tym razem 1,5 tabl.a nie 1. Mam tylko nadzieje ze sie nie przestymuluje... Trochę się tego boje... No ale skoro po 1 clo pecherzyk był dominujący w obu cyklach jeden i nie jakiś wielki (ok.13mm w 12dc) to chyba ryzyko nie jest zbyt duże....
Wypilam lampkę wina, orzechami i migdałami zagryzlam, popilam glutem, ide zaraz lulia oprócz tego że za tydzień mnie czeka weekend w krakowie, to w jeszcze kolejny andrzejkowy mój mąż nas zabiera do Drezna na jarmark świąteczny
nigdy nie byłam a to podobno piękne miasto
obyśmy je odwiedzili juz w powiekszonym składzie
Tulipanna, a od którego dnia i ile bierzesz tego guajazylu? Bo mi by się też przydało śluz rozrzadzic....
Miłego wieczoru
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
W tylek sobie mogę wsadzić caly ten cykl. Maz stwierdzil, ze jest chory... Kurcze... Mial na to caly miesiąc, musial akurat teraz. Ale, jak znam życie, to na targi piwne juz będzie zdrów jak ryba. Wkurzylam sie... To jeszcze na mnie wjechal, ze go traktuje jak maszynkę do... No wiadomo czego.
Nic z tego nie będzie. Zabil we mnie juz ostatni nadziei. Nie ma sensu brać tych prochów, starac sie itp. Nic z tego nie będzie... Rycze... Idę poxwiczyc, a potem nie wiem... ;( -
ale.ale wrote:Lolcia, ale fajny taki weekend wyjazdowy!
Kathleen, nie ma że boli głowa, molestuj męża
My wczoraj działaliśmy, dzisiaj mi się NIC nie chce, zaraz padamy na kanapę jakiś film obejrzeć.
Tulipanna, a który to będzie dc? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:W tylek sobie mogę wsadzić caly ten cykl. Maz stwierdzil, ze jest chory... Kurcze... Mial na to caly miesiąc, musial akurat teraz. Ale, jak znam życie, to na targi piwne juz będzie zdrów jak ryba. Wkurzylam sie... To jeszcze na mnie wjechal, ze go traktuje jak maszynkę do... No wiadomo czego.
Nic z tego nie będzie. Zabil we mnie juz ostatni nadziei. Nie ma sensu brać tych prochów, starac sie itp. Nic z tego nie będzie... Rycze... Idę poxwiczyc, a potem nie wiem... ;(Lolcia_81 lubi tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:W tylek sobie mogę wsadzić caly ten cykl. Maz stwierdzil, ze jest chory... Kurcze... Mial na to caly miesiąc, musial akurat teraz. Ale, jak znam życie, to na targi piwne juz będzie zdrów jak ryba. Wkurzylam sie... To jeszcze na mnie wjechal, ze go traktuje jak maszynkę do... No wiadomo czego.
Nic z tego nie będzie. Zabil we mnie juz ostatni nadziei. Nie ma sensu brać tych prochów, starac sie itp. Nic z tego nie będzie... Rycze... Idę poxwiczyc, a potem nie wiem... ;(
KathleenPL kochana wiem co czujesz, znam to. A jeszcze większa frustracja mnie dopada jak m by może i chciał ale się nagle okazuje ze musi wyjechać.... Teraz masz mega wkurwa ale to przejdzie kochana,zobaczysztulę :*
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek