X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o dziewczyny dziękuje wam za cenne informacje:) stresuje sie bo to w sumie moja 1 rozmowa:P 1 praca byla od ręki druga też od ręki i nie wiem jak to bedzie wygladać ;)

screlt ale super pęcherzyk i to bez CLO trzymam kciuki i zazdroszcze!!:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    o dziewczyny dziękuje wam za cenne informacje:) stresuje sie bo to w sumie moja 1 rozmowa:P 1 praca byla od ręki druga też od ręki i nie wiem jak to bedzie wygladać ;)

screlt ale super pęcherzyk i to bez CLO trzymam kciuki i zazdroszcze!!:D
    dobrze bedzie wygladac. Powodzenia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Amus sklepy typu czerwona torebka zatrudniaja raczej na umowe o prace. Na najnizsza krajowa pewnie, ale umowe.
    najniższa też jest ok bo co innego jakby to bylo nasze jedyne źródło utrzymania a nie dodatkowa wypłata
    no ale mam czarne wizje nie nastawiam sie jakoś nie czuje by poszło dobrze

a jeszcze jedno co mam ze sobą zabrac?? CV posłałam , drukne i wezme ze sobą nie wiem co więcej

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki aszka:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    najniższa też jest ok bo co innego jakby to bylo nasze jedyne źródło utrzymania a nie dodatkowa wypłata

a jeszcze jedno co mam ze sobą zabrac?? CV posłałam , drukne i wezme ze sobą nie wiem co więcej
    konto bankowe i dowod, NIP.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chlamydia, mycoplazma, ureaplasma i posiew z pochwy. To mi zrobili
    O niczym innym nie wspominala przef iui

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale.ale ja placiłam za AMH 110zł - warto podzwonić po labach, bo sa duże rozbieżności :/

Scarliet - superaśnie :) wirusy itp różnie - jedne kliniki zalecają inne nie przed IUI (HIV, WZW B,C, toxoplazmoza, różyczka, CMV, kiła itp). na pewno robi się je zaraz na początku ciąży.Czasem w labach są pakiety. U mnie w labie jest np pakiey "CIĄŻA" i tam wszystko jest zebrane do kupy co trzeba i wychodzi taniej niż każde osobno :)

Amus, 3mam kciuki :)

Analiza - posiew a cytologia to co innego. Posiewy są bakteryjne i grzybicze (każdy osobno). Czas w zasadzie obojętnie, byle bez krwawienia 3 dni przed bez <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:23

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    konto bankowe i dowod, NIP.
    Dzieki slonce:D juz przgotowane

@ sie zbliza ale ciesze sie bo w koncu bede mogla rozpoczac cykl

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:

to bedziesz szukac dalej, sama mialam stres jak maz szukal, to wiem jak to jest. Jak ja zaczynałam pracowac to miałam 900zł :)(ale to bylo kilkanascie lat temu).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 14:15

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, jak tam rozmowa? :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej możecie podpowiedzieć jak stosujecie luteine lub dupka? Tzn chodzi mi czy bierzecie 10 dni i następnie odstawiacie, czy bierzecie dopóki nie wystąpi @ ? Nigdy nie miałam takgo problemu bo zawsze dostawałam @ w trakcie brania gdzieś w 8-10 dniu..... a na ostatniej wizycie o ile dobrze pamietam gin wspomniał by brac aż do pojawienia sie @,możliwe to ?

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowo, mozliwe. Ilu lekarzy ,tyle teorii. Ja bralam 10 dni i w 11 juz nie ,bo nigdy II kresek nie bylo.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore 10 dni tak jak pani dr kazals. Zazwyczaj dostaje @ dzien - dwa dni po odstawieniu.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Odstawiam będzie co ma byc. Myślałam ze dziś mój 10 dzien z luteina, a to już 11. Jestem poza domem wiec testu nie zrobię. Nie liczę tez na cud w tym cyklu,to byłoby zbyt piekne...

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od jutra clo... Tym razem 1,5 tabl.a nie 1. Mam tylko nadzieje ze sie nie przestymuluje... Trochę się tego boje... No ale skoro po 1 clo pecherzyk był dominujący w obu cyklach jeden i nie jakiś wielki (ok.13mm w 12dc) to chyba ryzyko nie jest zbyt duże....
    Wypilam lampkę wina, orzechami i migdałami zagryzlam, popilam glutem, ide zaraz luli :) a oprócz tego że za tydzień mnie czeka weekend w krakowie, to w jeszcze kolejny andrzejkowy mój mąż nas zabiera do Drezna na jarmark świąteczny :) nigdy nie byłam a to podobno piękne miasto :) obyśmy je odwiedzili juz w powiekszonym składzie ;)

Tulipanna, a od którego dnia i ile bierzesz tego guajazylu? Bo mi by się też przydało śluz rozrzadzic....

Miłego wieczoru :)

IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tylek sobie mogę wsadzić caly ten cykl. Maz stwierdzil, ze jest chory... Kurcze... Mial na to caly miesiąc, musial akurat teraz. Ale, jak znam życie, to na targi piwne juz będzie zdrów jak ryba. Wkurzylam sie... To jeszcze na mnie wjechal, ze go traktuje jak maszynkę do... No wiadomo czego.

Nic z tego nie będzie. Zabil we mnie juz ostatni nadziei. Nie ma sensu brać tych prochów, starac sie itp. Nic z tego nie będzie... Rycze... Idę poxwiczyc, a potem nie wiem... ;(

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Lolcia, ale fajny taki weekend wyjazdowy!

Kathleen, nie ma że boli głowa, molestuj męża :)
    My wczoraj działaliśmy, dzisiaj mi się NIC nie chce, zaraz padamy na kanapę jakiś film obejrzeć.

Tulipanna, a który to będzie dc?
    To bedzie 11 dc,bardziej mi pasowal poniedziałek:/ no trudno.jak trzeba tak to tak.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niuestety nie udalo sie tzn musialam zrezygnowac dopiero sie otwierają i przez 2 tyg trzeba pracowac na zlecenie ale po 14 h dziennie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    W tylek sobie mogę wsadzić caly ten cykl. Maz stwierdzil, ze jest chory... Kurcze... Mial na to caly miesiąc, musial akurat teraz. Ale, jak znam życie, to na targi piwne juz będzie zdrów jak ryba. Wkurzylam sie... To jeszcze na mnie wjechal, ze go traktuje jak maszynkę do... No wiadomo czego.

Nic z tego nie będzie. Zabil we mnie juz ostatni nadziei. Nie ma sensu brać tych prochów, starac sie itp. Nic z tego nie będzie... Rycze... Idę poxwiczyc, a potem nie wiem... ;(
    kochana nie załamuj sie będzie lepiej zobaczysz! tez ost małżowi nawrzucałam ze ja sie lecze biore prochy a on czasami ma problem bo mu sie nie chce....

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:

KathleenPL kochana wiem co czujesz, znam to. A jeszcze większa frustracja mnie dopada jak m by może i chciał ale się nagle okazuje ze musi wyjechać.... Teraz masz mega wkurwa ale to przejdzie kochana,zobaczysz :) tulę :*

‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ