CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Szybko nie szybko... Juz sie kluje 17 dni!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Anatolka wrote:Nie, pobrac musza wszystkie. Nie moga pobrac 6 a reszte zostawic. Spytam gina, pewnie bedzie mial ubaw co mi sie umyslilo za pytanie
W ogole powiedzialam mojemu mezowi dzis, ze za jakis tydzien zostaniemy rodzicami jak fasole wsadza do brzucha to az zbladl biednyoczywiscie jesli fasola zdecyduje sie zadomowic
Kumpela miała 3 mrozaczki i za trzecim razem sie udało więc kciukasy trzymam mocno!!!
Yousee wrote:Kathleen czyli przy Clo można Donga? A w jakiej dawcę Ci ginka kazała?
1x1 od końca @ do owu. Powiedziała, że zaszkodzić nie zaszkodzi.
No i srokę piję tylko nigdy nie wiem kiedy skończyć pić jednego, a zacząć drugiego... -
kathleen, przygotowalas wyklad z biologii? Wydaje mi sie, ze powinnas, bo nawet jesli dzis Twoj chlop sie da namowic z powodu wyrzutow sumienia np i bedzie Ci chcial wynagrodzic wczorajsze lzy to to bedzie dzis. Do Niego musi konkretnie dotrzec co i jak jest ze soba powiazane, zeby zmiana byla na stale
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus, Ty nie mierzysz temperatury? Bo może coś by powiedziała, z tych testów owu faktycznie wygląda na późną owulację, a kiedy byłaś na monicie? bo już mi się nie pamięta...
U mnie na testach owu cały czas negatywnie, ale dzisiaj jakby bardziej niż zwykle, więc się zastanawiam, czy to już? Nic nie czuję, pojęcia nie mam czy urosło, może przynajmniej ta temperatura mi skoczy i rozwieje wątpliwości. -
nick nieaktualnyale ale nie mierze ale bede od następnego cyklu:P
jajo mialo w 11 dc 12 mm i 2 dni pozniej tyle samo w 21 dc robiłam progesteron wynik wskazywał ze owulki nie było s;r w 24 dc bolsł mnie ten jajnik gdzie te maleństwo bylo no i zrobilam test i niby pozytywny no to bylo w środe a sex był w sb więc w cuda nie wierze:P
brałam dupka 2x1 przez 5 dni ale 5 dni temu odstawiłam -
Kathleen każdy chłop na swój sposób uparty
i powiedzmy sobie szczerze - my wcale nie mniej hihihi
Udanych targów! !!XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Ja dosc szybko zrobilam mojemu wyklad co i jak. Przy ivf teraz tez doszlo wiele nowych rzeczy. Jak spytasz go co to prolaktyna i jak wplywa na cykl, albo co to histeroskopia to teraz On moze Ci wyklad zrobic taki jest obeznany z tematem
plusem tego jest to, ze NIGDY przez 2, w zasadzie juz ponad 2 lata, nie slyszalam w TYM czasie, ze Mu sie nie chce itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 08:29
-
nick nieaktualnyale.ale wrote:Kurczę, Amus, dziwne to - a możliwe, żeby jednak owu była 5.11, Ty od razu potem zaczęłaś brać dupka i wtedy @ byłaby potencjalnie dopiero za kilka dni... Tylko szkoda by było w takim razie, że
nie było. Ach, z tymi nieregularnymi cyklami.
ale czekam już na małpice nooo;/ 34 dc -
Ech chłopy, trzeba ich wychowywać
Ja mojego uświadomiłam co i jak i jest ok, chociaż też ostatnio mnie zaskoczył stwierdzeniem, że przecież z jego strony wszystko ok, bo plemników dużo - a to, że morfologia słaba, to zostało najwyraźniej wyparte ze świadomości
Ja już posprzątałam łazienkę, pralka pierze i siedzę maluję pazury, bo po południu idziemy do znajomych.
Przyjemnej soboty dziewczyny! -
Anatolko!Ale kura z Ciebie!:)Brawo!
Ja wczoraj wzielam ostatnie clo,we wtorek podglad o 9:00..
Za wszystkie trzymam kciuki!Mam zepsuty telefin wiec nie moge do Was tak czesto zagladac:)
Moj tez nigdy nie powiedzial ze mu sie nie chce,raczej te leki go przerazaja i zabiegi..On w zasadzie zawsze chce:)Cisnienie,stres,problemy?Nie u niego w tej sferze:)