CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś mieliśmy badania w poradni genetycznej i tak:Maluszek ma 58,7 mm
serduszko bije FHR 173ud/min, wg. USG mamy 12t+3dz. NT 1,6mm. NB(+) Na tym etapie z USG wszystko OK
za 2 tyg do odbioru wyniki badań genetycznych z krwi i mam nadzieję, że one też wyjdą OK - nie ma innej opcji
Kochane nie poddawajcie się !!! Warto walczyć !!! My walczyliśmy prawie 4 lata i powiem Wam, że wartoi cieszę się, że do końca się nie poddałam
Podsyłam wiruskiAnatolka, aszka, Yousee, ale.ale, pabelka88, KathleenPL, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:Dziś mieliśmy badania w poradni genetycznej i tak:Maluszek ma 58,7 mm
serduszko bije FHR 173ud/min, wg. USG mamy 12t+3dz. NT 1,6mm. NB(+) Na tym etapie z USG wszystko OK
za 2 tyg do odbioru wyniki badań genetycznych z krwi i mam nadzieję, że one też wyjdą OK - nie ma innej opcji
Kochane nie poddawajcie się !!! Warto walczyć !!! My walczyliśmy prawie 4 lata i powiem Wam, że wartoi cieszę się, że do końca się nie poddałam
Podsyłam wiruskiWiruski zajadam oczywiście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lolcia_81 wrote:tuli , ja sie dzisiaj wkurzyłam bo mierzylam 3 razy pod rzad , moze z minutową przerwą , i zakres wyników mam od 36,48 do 36,61
a termometr mam niby owulacyjny, polecany do NPR Microlife
frustrującejakbym mało miała frustrujących rzeczy na głowie
Lolcia, ja zawsze mierzę trzy razy i wyciągam średnią - chociaż rozbieżność mam nieco mniejszą, np. 36,60, 36,65 i 36,62 - to wtedy biorę średnią.
Wiem, wiem, z tą temperaturą różnie jest, ale ja już się teraz tak wkręciłam, że nie mogę bez mierzenia i potem się nakręcam albo frustruję moim wykresem -
Mariczka wrote:Lolcia_81 z tego co wiem to elektronicznymi termometrami zaleca się mierzyć temperaturę tylko raz - po pierwszym zmierzeniu termometr już się nagrzewa i po każdym następnym pomiarze może pokazywać inna temperaturę.
Ha, dobrze wiedzieć... Muszę to trochę potestować w wolnej chwili. -
Ola_Ola wrote:zrobię w tym cyklu, tylko nie wiem czy nie za wcześnie
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:Dziś mieliśmy badania w poradni genetycznej i tak:Maluszek ma 58,7 mm
Podsyłam wiruski
super:))) -
brzydal wrote:Ja mogę Ci polecić dr Wolniewicz-Romejko, ginekolog-endokrynolog, cytolog. Pracuje na Karowej a prywatnie w gabinetach na Łuckiej na Woli. Wizyta kosztuje 180 zł ale babeczka jest bardzo mądra
Ja wcześniej chodziłam do gina który leczył mnie duphastonem i przez rok nie miałam owulacji. Powodzenia
Dzięki za namiary
Zapisałam się do polikliniki na Karowej ale termin dopiero na kwiecieńmoże trafię też na nią tam, ale na razie przejdę się prywatnie. A słyszałaś/słyszałyście o dr Rudnickiej-Wypych? Ona też na Karowej pracuje
-
Ja nie z Warszawy, to nie pomogę.
Coś musiałam namieszać w swoim fb przez telefon wczoraj, bo powiadomienia o Waszych pogaduchach przychodzą mi na maila i tam je podczytuję, ale strona mi się wywala... No nic, teraz i tak odpadam od komputera po całym dniu latania po mieście, najwyżej jutro coś pokombinuję.
Dobranoc -
Buuu, wypisałam się z grupy, żeby się zapisać ponownie i żeby lepiej działało, a zamiast tego wysypałam sobie całkiem konto na fb... Albo ja jestem jakaś atechniczna, albo nie wiem co
Olgo, pewnie będę się do Ciebie dobijać o ponowne wpuszczenie, ten dzień mi dziś wyraźnie nie służy -
nick nieaktualnyale.ale wrote:Buuu, wypisałam się z grupy, żeby się zapisać ponownie i żeby lepiej działało, a zamiast tego wysypałam sobie całkiem konto na fb... Albo ja jestem jakaś atechniczna, albo nie wiem co
Olgo, pewnie będę się do Ciebie dobijać o ponowne wpuszczenie, ten dzień mi dziś wyraźnie nie służy
Hehe dobre -
ale.ale wrote:Ta, naczytałam się w mailach Waszej twórczości i też się chciałam poudzielać, a tu klops. Ale już wysłałam do Olgi prośbę o zaproszenie, chyba, że to wszystko jedno do której z Was?
ale.ale ja widze u siebie na fb w grupie opcję "dodaj osoby" , ale nie wiem czy działa, jak mi przypomnisz na priv imie i nazwisko, albo najlepiej link do konta na fb, to cie zaproszeXII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualnyNie rozumiem .. Wracam od gina - dostalam clo tylko nie wiem po co ... Miesiaczkuje regularnie jak w zegarku co 27 dni, owulacje mam potwierdzone monitoringiem, pecherzyki rosna ladne, prrogesteron ok. Jedyne co mi dokucza to to cienkie endo
a na to akurat nic nie dostalam -
Mkze wy pomozecie mi zrozumiec dlaczego mam to clo brac ? Dodam ze lecze sie w klinice nieplodnosci od niecalego miesiaca - lecze sie to moze za duzo powiedziane