X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wyzywam sie. Poprostu widzimy, ze Ty meczysz sama siebie zamiast sprawdzic i miec pewnosc co i jak :) analizujesz cos co nie jest wyznacznikiem zamiast zrobic rzecz, ktora da jednoznaczna odpowiedz.

Ten problem nie jest nowy, ale Ty zamiast sprobowac go rozwiazac i wyjasnic to napedzasz sie bez sensu na cos, co odpowiedzi Ci nie da.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 14:15

Amus87 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie była złośliwosć
    jeśli miesiaczka sie spóźnia należy zrobić test
    jeśli jest pozytywny super ale jeśli negatywny i spoznia sie dlugo należy udać się do lekarza to chyba racjonalne:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    aszka, amus dam znać co tam dzisiaj usłyszę zobaczymy, mam nadzieję ze dostanę pregnyl bo mąż wyjeżdża w delegacje i nie chcę tracić czasu:)
    super:) trzymam kciuki:)

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triszka, nie obrażaj się, Anatolka powiedziała świętą prawdę - spóźnia się okres, robisz test i się nie zastanawiasz, szyjka może najróżniejsze rzeczy wyczyniać.
    I weź pod uwagę, że tu wszystkie dziewczyny chcą pomóc, jak pytałaś o progesteron itp. to przecież wszystkie Ci cierpliwie tłumaczyłyśmy.

Anatolka, bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie <3

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozecie puscic. Beta jednoznacznie negatywna. Zrobilam dzis, bo jutro wyjezdzam na 5 dni w delegacje. Moze i dobrze, bo to bylyby najgorsze Mikolajki w moim zyciu ;(

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze przykro mi ;/ Anatolka ile macie mrozaczków???

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mamy - nie dotrwały ;(

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Nie mamy - nie dotrwały ;(
    kochana tule mocno:(( co za niesprawiedliwość :/

• Another Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Renieczka u mnie to samo. Nasienie super, owulacja po clo jest, a ciazy brak. Nawet chyba zrexygnujemy z inseminacji. Ja mam co prawda endometrioze ale wczoraj czytalam prace naukowa na ten temat i statystyki mowia ze inseminacja nie daje w tym przypadku wogole wiekszych szans, niz przy naturalnych staraniach. Zwlaszcza jesli choroba nie doprowadzila do zmian w narzadach wewnetrznych, a u mnie nie doprowadzila. Sluz plodny tex raczej u siebie obserwuje. Moze jeszcxe faktycznie pomysle o tym badaniu na wrogosc sluzu...
    I mi dzisiaj ginekolog powiedział to samo. Jeśli występuje owulacja i nasienie jest dobre, a ciąży brak, to nie ma sensu robić inseminacji. Przeraża mnie to trochę, bo liczyłam, że jeszcze są dla mnie jakieś inne rozwiązania :/

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka, przykro mi, że się nie udało :(

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka strasznie mi przykro :(

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka- przytulam :*

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka, przykro mi bardzo :( przytulam

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    aszka, amus dam znać co tam dzisiaj usłyszę zobaczymy, mam nadzieję ze dostanę pregnyl bo mąż wyjeżdża w delegacje i nie chcę tracić czasu:)
    daj znac:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka 10icon_cry2.gif przykro mi, trzymalam kciuki, bo cały czas Ci kibicuje....

• asiek191 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anatolka jejku bardzo mi przykro:* podczytywałam Was i wiem przez co przechodziłaś:( szkoda straszna:(

ja już po monitoringu pęcherzyk urósł do 21mm, zachwycała się ginka moim pęcherzykiem ze wzgórkiem jajonośnym, dała receptę na 2 ampułki pregnylu i kazała przyjechać na zastrzyk:) więc teraz czekać 2 tygodnie, ale nie nastawiam się już raz była taka sytuacja i nic z tego nie było

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coz poznalam nowy poziom stresu, teraz poznaje nowy poziom rozczarowania...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    anatolka jejku bardzo mi przykro:* podczytywałam Was i wiem przez co przechodziłaś:( szkoda straszna:(

ja już po monitoringu pęcherzyk urósł do 21mm, zachwycała się ginka moim pęcherzykiem ze wzgórkiem jajonośnym, dała receptę na 2 ampułki pregnylu i kazała przyjechać na zastrzyk:) więc teraz czekać 2 tygodnie, ale nie nastawiam się już raz była taka sytuacja i nic z tego nie było
    co o wzgórek jajonośny??;o
    super wieśći:)

• asiek191 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amus też byłam w szoku jak mi o tym wzrgórku powiedziała:D jest to część pęcherzyka gdzie tworzy się komórka jajowa tzn że owulacja tuz tuż, a po dzisiejszym pregnylu to już mam nadzieję że w nocy:)

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    amus też byłam w szoku jak mi o tym wzrgórku powiedziała:D jest to część pęcherzyka gdzie tworzy się komórka jajowa tzn że owulacja tuz tuż, a po dzisiejszym pregnylu to już mam nadzieję że w nocy:)
    to sie starajcie. :)

‹‹ 726 727 728 729 730 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ