SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    hej dziewczyny byłam dzisiaj u innej pani doktor i okazało sie ze mam dwa ładne pechezyki 4centymetry zobaczymy co dalej

4 centymetry jeden?

ja miałam pęcherzyk teraz 21mm i dostałam zastrzyk na pękniecie, bo najlepszy podobno właśnie od 18mm do 23mm, ale są też przypadki, że nawet z 30mm są dzieciaczki:)

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    hej dziewczyny byłam dzisiaj u innej pani doktor i okazało sie ze mam dwa ładne pechezyki 4centymetry zobaczymy co dalej

jesli jeden ma 4cm to juz torbiel chyba a nie pecherzyk...

kapturnica lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis zaczynam clo !:)

czekam,czekam
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    ale jakie? ciązowe w macicy?? bo jeśli na jajnikach toż to torbiel i to sporawa!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triszkaaa wrote:
    a ja dzis zaczynam clo !:)
    jaką masz dawke??
    kciukam

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    ale jakie? ciązowe w macicy?? bo jeśli na jajnikach toż to torbiel i to sporawa!

Chyba nie wlasnie, jakby byly ciazowe to by napisala, ze zostanie mamusia.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    4 centymetry? Chyba zle zrozumialas....z takiego pecherzyka 4 cm to juz na 1000% nic nie bedzie i trzeba brac leki na wchloniecie.

• katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    40milimetrow szybko pisałam i sie zagalopowałam przepraszam was

katarynka27
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz dopiero zerklam co napisałam sory hahahaah ale gapa jaki blad

katarynka27
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ma 40milimetrów myslicie ze cos z tego moze byc i za ile moze peknac

katarynka27
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    Katarynko....Katarynko....poczytaj nas troche wstecz....zobacz jakimi pecherzykami sie chwalimy....19-23 mm przy takich podaje sie pregnyl zeby pekły..a nie 4 cm....to juz torbiel...mówiłam....idz na monitoring wczesniej...nie słuchałas...co to za lekarz, że jeszcze Ci mówi, że ona piękne są...raczejj z leczeniem niepłodności to ten Pan/Pani ma niewiele wspólnego....

kapturnica, Miu95 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    jak ma 40milimetrów myslicie ze cos z tego moze byc i za ile moze peknac
    Katarynko, 40 mm to 4 cm....więc to są już torbiele jak napisałam wyżej...z tego już na 10000% nic nie bedzie...teraz wypadałoby brać duphaston żeby się to wchłonęło...Jej....aż mi żl że do takiego konowała trafiłaś...i jeszcze mówi, że one piękne...

kapturnica, Miu95 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja juz nie wiem i co znowu inny lekarz chyba sie załamie jutro ide prywatnie

katarynka27
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    no to ja juz nie wiem i co znowu inny lekarz chyba sie załamie jutro ide prywatnie
    Niestety... ja za każdym razem przy 23 mm miałam podawany pregnyl...i każda z nas tutaj tez...ewidentnie Ci one nie pękaja i pregnyl jest konieczny w odpowiednim dniu cyklu...pecherzyk rośnie jakies 2 mm na dobę.. monit powinnas miec zrobiony w 11-12 dc (może nawet wcześniej, w 10) to zalezy jak organizm na clo reaguje...Pisałam Ci, ostrzegałam, że CLO to nie cukierki...Amus też radziła żebyś poszła na monit...Ja zawsze w 11 dc po clo monit i od razu pregnyl...POCZYTAJ NAS...NAPRAWDĘ ZACHECAM, SPORO TU NASZYCH DOŚWIADCZEŃ....

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny za info tak mnie nastraszyliscie ze dzwoniłam do mojego lekarza i stwierdził to tu musi byc jego blad i ze mam przyjechac własnie sie ubieram i jade do niego napisze jak wruce

katarynka27
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    dzieki dziewczyny za info tak mnie nastraszyliscie ze dzwoniłam do mojego lekarza i stwierdził to tu musi byc jego blad i ze mam przyjechac własnie sie ubieram i jade do niego napisze jak wruce
    :D to sie zorientowal napisz jak wrocisz.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    :D to sie zorientowal napisz jak wrocisz.
    No Aszka....sama powiedz...kto Katarynkę do cholery leczy??? Jego błąd??? To przecież widzi w usg? Pomylic się aż tak i jeszcze pacjentce mowić ze ładne pęcherzyki??? No mnie to się coś robi....co za lekarze...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny jestem juz na zot okazało sie ze pechezyki maja 4milimetry blad lekarza co najlepsze w kartotece tez napisał ze 40 ale juz wszystko poprawil i przeprosil ale on nie wie jak to sie stało ze tak napisał i powiedział wiec sprawa sie wyjasniła dzieki wielkie co ja bym bez was zrobiła

katarynka27
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedzcie mi kiedy one powinły peknac

katarynka27
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny powiedzcie szczerze bo aż mi głowa puchnie! spotkałyście się kiedyś z podwójną owulacją w odstępie kilku dniowym?
    http://dziecko-info.rodzice.pl/archive/index.php/t-100457.html
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dwie-owulacje-w-jednym-cyklu,163,2.html
    tu są potwierdzenia...w 11 dc byłam na monit. i był pg 20 na 22 mm i jeden obok mniejszy,dostałam pregnyl...dziś 15 dc i płyn w zatoce duglasa,ciałko żółte i pęcherzyk dojrzewający 17 na 14 mm? co powiecie?

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
‹‹ 731 732 733 734 735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ