CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
katarynka27 wrote:hej dziewczyny byłam dzisiaj u innej pani doktor i okazało sie ze mam dwa ładne pechezyki 4centymetry zobaczymy co dalej
4 centymetry jeden?
ja miałam pęcherzyk teraz 21mm i dostałam zastrzyk na pękniecie, bo najlepszy podobno właśnie od 18mm do 23mm, ale są też przypadki, że nawet z 30mm są dzieciaczki:)to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatarynka27 wrote:hej dziewczyny byłam dzisiaj u innej pani doktor i okazało sie ze mam dwa ładne pechezyki 4centymetry zobaczymy co dalej
-
katarynka27 wrote:hej dziewczyny byłam dzisiaj u innej pani doktor i okazało sie ze mam dwa ładne pechezyki 4centymetry zobaczymy co dalej
kapturnica, Miu95 lubią tę wiadomość
-
katarynka27 wrote:jak ma 40milimetrów myslicie ze cos z tego moze byc i za ile moze peknac
kapturnica, Miu95 lubią tę wiadomość
-
katarynka27 wrote:no to ja juz nie wiem i co znowu inny lekarz chyba sie załamie jutro ide prywatnie
-
nick nieaktualnykatarynka27 wrote:dzieki dziewczyny za info tak mnie nastraszyliscie ze dzwoniłam do mojego lekarza i stwierdził to tu musi byc jego blad i ze mam przyjechac własnie sie ubieram i jade do niego napisze jak wruce
to sie zorientowal napisz jak wrocisz.
-
aszka wrote:
to sie zorientowal napisz jak wrocisz.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny jestem juz na zot okazało sie ze pechezyki maja 4milimetry blad lekarza co najlepsze w kartotece tez napisał ze 40 ale juz wszystko poprawil i przeprosil ale on nie wie jak to sie stało ze tak napisał i powiedział wiec sprawa sie wyjasniła dzieki wielkie co ja bym bez was zrobiłakatarynka27
-
dziewczyny powiedzcie szczerze bo aż mi głowa puchnie! spotkałyście się kiedyś z podwójną owulacją w odstępie kilku dniowym?
http://dziecko-info.rodzice.pl/archive/index.php/t-100457.html
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dwie-owulacje-w-jednym-cyklu,163,2.html
tu są potwierdzenia...w 11 dc byłam na monit. i był pg 20 na 22 mm i jeden obok mniejszy,dostałam pregnyl...dziś 15 dc i płyn w zatoce duglasa,ciałko żółte i pęcherzyk dojrzewający 17 na 14 mm? co powiecie?