CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
paola87 wrote:No właśnie ja używam go już długo. Mam problemy z nawilżeniem i kupuję go nie tyle po to żeby pomógł, co żeby nie przeszkadzał (i mam nadzieję że tak jest), bo słyszałam że ogólnie lubrykanty tworzą barierę przez którą plemniki nie mają zbyt swobodnego przejścia i nie są zbyt pomocne... Na pewno nie wszystkie, ale nie wiedziałam po które sięgać, no i trafiłam na Conceive plus.
A swoją drogą, my staraczki to już każde pieniądze damy, byleby ktoś napisał na opakowaniu "od tego zachodzi się w ciążę"
Na pewno nie przeszkadza, a na opakowaniu nawet jest napisane, że jeśli w ciągu 6 miesięcy stosując żel nie zajdzie się w ciążę to należy zgłosić się do lekarza...
Z tymi pieniędzmi jest dokładnie jak mówisz. Żel jest trochę drogi, ale jeśli chcemy mieć dziecko, które jest na pewno większym wydatkiem miesięcznym niż ten żel to nas stać
Chociaż ja już nawet nie liczę ile wydaję pieniędzy co miesiąc na to żeby zajść w ciążę... wizyta u lekarza, później leki, witaminy... ale czego się nie robi żeby mieć upragnionego dzidziusia... mała istotka jest warta tej każdej złotówki. -
Dziewczyny, która z Was brała zastrzyki Ovitrelle przy stymulacji? Ja mam zrobić sobie dzisiaj i jakoś się boję
nie dość że nie znoszę igieł itp, to jeszcze te skutki uboczne o których piszą na ulotce mnie przerażają... Czy któraś z Was miała jakieś "przeboje" przy takich zastrzykach ??
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:A tak z innej beczki... Używa któraś z Was lubrykantu Conceive plus?
choć narazie rezultatów nie ma. Kiedyś używaliśmy durexa przed staraniami, ale jest plemnikobójczy. Dlatego trafiłam na Conceive plus i czekam na cud
-
myssss wrote:Dziewczyny, która z Was brała zastrzyki Ovitrelle przy stymulacji? Ja mam zrobić sobie dzisiaj i jakoś się boję
nie dość że nie znoszę igieł itp, to jeszcze te skutki uboczne o których piszą na ulotce mnie przerażają... Czy któraś z Was miała jakieś "przeboje" przy takich zastrzykach ??
skutków ubocznych też nie miałam zupełnie żadnych. Odwagi i do dzieła
renieczka, scarllet lubią tę wiadomość
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.20152 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
katarynka27 wrote:hej dziewczyny powiedzcie mi po ilu dniach od odstawieniu luteiny powinno się dostać okres
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co u Was? Ja wczoraj miałam podany pierwszy zastrzyk Ovitrelle i nie było tak strasznie. Lekarz stwierdził, że w sobotę powinna być owulacja a ja mimo to żadnych objawów z tym związanych nie miałam... Martwi mnie też całkowity brak śluzu płodnego ...
mój śluz jest mleczny i gęsty... pewnie znowu nic z tego nie będzie...
-
Myssss nie zawsze się czuje owulacje! trzymam kciuki żeby się udało!!! ja dzisiaj ide na kolejny monitoring, zobaczymy co będzie, póki co staram się troche odstresować i wczoraj zrobiłam sobie kąpiel w mleku:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Czesc mam pytanie brałam clo od 5-9 dc i luteine od 16 dnia cyklu. I tak przez 3 cykle. Teraz brałam clo tak samo tylko dawkę miałam 2 razy dziennie. Cykle miałam 30 dniowe i tak co miesiąc co do dnia. Wczoraj powinnam miec @, ale nie dostałam jej. Boję się robić testu. Co o tym sądzicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja bralam piewrszy miesiac clo od 2dc przez 5 dni jeszcze biore bromergon i luteine. Mialam monitoring 10dc cylku i byly dwa pecherzyki pozniej dostalam zastrzyk perygnyl i staranka. Obecnie jestem w 20dc i bola mnie jajniki jak sikam i siadam oraz czesciej chodze siku. Czy moga to być objawy ciazy? na test jeszcze za wczesnie..Ana
-
nick nieaktualny
-
saminka wrote:Czesc mam pytanie brałam clo od 5-9 dc i luteine od 16 dnia cyklu. I tak przez 3 cykle. Teraz brałam clo tak samo tylko dawkę miałam 2 razy dziennie. Cykle miałam 30 dniowe i tak co miesiąc co do dnia. Wczoraj powinnam miec @, ale nie dostałam jej. Boję się robić testu. Co o tym sądzicie?