CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R dziewczyny są tutaj bardzo doświadczone i na pewno pomogą i doradzą jak ten śluz poprawić. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć Ci, że dostałam razem z clo lek Estrofem który brałam bodajże 11-15 dc (clo brałam 3-7 dc) i to podobno miało pomóc na śluz. W rzeczywistości szału nie było, śluzu miałam na prawdę niewiele w porównaniu z naturalnymi cyklami, ale było go widocznie wystarczająco skoro zaszłam w ciążę. Ehhh... szkoda że tak to się skończyło. No w każdym razie nie spisuj cyklu na straty tylko dlatego, że śluzu nie wiele.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
No widzisz wcześniej myślałam ze ja to jestem jakaś dziwna wszystkie dziewczyny normalnie mają okres a ja wiecznie jakieś problemy tak samo biore luteine... bo innaczej porażka jaki długi cykl i bezowulacyjny.... A okazuje sie że wiele dziewczyn ma takie problemy jak ja... wystarczy przejrzeć forum...

-
nick nieaktualny
-
Dzieki za podpowiedzi
w takim razie zdecyduje się na inofem, kupie na razie w aptece a jak mi podejdzie to będę zamawiac większe opakowanie przez neta
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
tulipanna wrote:Spojojnie mozesz suplementowac sie :-)Zobacz na moj wykres, ja i siemie pije (o ile mam motywacje)i na sluz polecam syrop guajazyl (mam ten sam problem)
dzięki za odpowiedź
a ten syrop powoduje że tego śluzu masz więcej? Czy jakieś inne ma działanie? 
p.s dziewczyny ja też dopiero mam początki z clo
teraz mój drugi cykl, w pierwszym ładnie działało także nie martwcie się u Was też będzie na pewno ładny efekt
oby w postaci fasolek 
Releaseme lubi tę wiadomość
-
macie rację dziewczyny, że "w kupie raźniej"

nie wiem jak wy, ale o moich problemach wie baaardzo niewiele osób. i w sumie o poradę ich nie zapytam, bo nie mają pojęcia. a tak można zerknąć, porównać, wyżalić się i oczywiście czegoś dowiedzieć
ja ten cykl bez CLO, bo wiedziałam, że nie mam ślubnego, ale złożyło się idealnie, bo dzisiaj prolaktyna 49 to i tak cykl by był stracony.
01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO-
-
nick nieaktualnyChyba żadna z nas nie chwali się zbytnio z tym, że o dziecko trzeba się starać, u mnie cała rodzina mojej połówki nie ma pojęcia i dlatego co chwilę słyszę dobre rady w stylu "macie swoje lata, nie ma co czekać itp." nic złośliwego bo to fajni ludzie ale to nie pomaga, z kolejki moi najbliżsi wiedzą, ale trudno rozmawia się z kobietami które na widok dziecięcych ubranek się rozklejają więc przyjmują taktykę "lepiej nie rozmawiać" a z nami trzeba rozmawiać! To działa tak samo jak w przypadku chorych na raka, najbliżsi nie umieją z takimi ludźmi rozmawiać a często tak jest, że rozmowa jest im niczym lekarstwo, czasem wystarczy wysłuchać...
APS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, za parę dni zaczynam pierwszy cykl starań. Byłam na USG przy okazji wizyt u lekarza dwa ostatnie cykle z rzędu i nie miałam pęcherzyków tuż przed owulacją - miały raz 6mm raz 9mm. Dlatego też teraz lekarz przepisał mi CLO.
Nie wydaje wam się dziwne, że przepisał mi od razu 2 tabletki dziennie zamiast 1 i kazał brać 2-6 dc? Czy niepotrzebnie wnikam
?
-
u mnie też prawie nikt nie wie bo chwalić to sie nie mam czym.... ale docinki że moglibyśmy się w końcu postarać potrafią zranić i to bardzo...
ale dziewczyny mówią że nie można mieć wszystkiego na zawołanie czasem na niektóre sprawy trzeba troche dłużej poczekać niż inni trzeba znaleźć w tym dobre strony no np. że ma się wspaniałego męża
a dzidziuś w końcu się pojawi wtedy kiedy się tego najmniej spodziewamy
Asiasia lubi tę wiadomość

-
Hej, poradzcie mi dziewczyny co robic
( mam 3 pecherzyki na lewym jajniku wymiar 18 19 i 22 mm. Dostałam pregnyl No i lekarz każe działać, uprzedził mnie oczywiście o zwiększonym ryzyku ciąży mnogiej. Martwię sie, bo o ile z bliźniąt byłabym szczęśliwa, to ciąża trojacza mnie przeraża. Dr mowi ze prawdopodobienstwo trojaczków jest znikome, jednak jakieś jest. Co robic?

-
chyba nikt nie może zadecydować za CiebieMartka89 wrote:Hej, poradzcie mi dziewczyny co robic
( mam 3 pecherzyki na lewym jajniku wymiar 18 19 i 22 mm. Dostałam pregnyl No i lekarz każe działać, uprzedził mnie oczywiście o zwiększonym ryzyku ciąży mnogiej. Martwię sie, bo o ile z bliźniąt byłabym szczęśliwa, to ciąża trojacza mnie przeraża. Dr mowi ze prawdopodobienstwo trojaczków jest znikome, jednak jakieś jest. Co robic?
przemyśl, czy w przypadku zaskoczenia wszystkich pęcherzyków jesteś w stanie podołać trojaczkom. i tak jak mówił lekarz, prawdopodobieństwo nie jest duże, nie wiadomo, ile pęknie.
ja bym próbowała. lepsze trzy niż nic
orchideaa lubi tę wiadomość
01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO-
-
nick nieaktualnyHej, dziewczyny jestem w cyklu na clo2x1 wczoraj w 10dc bylam na monitoringu i mam 2 pecherzyki jeden 26mm a drugi 15mm mam przyjsc jeszcze jutro na monitoring i po ewentualny zastrzyk, czy któraś z Was miala taka rozbieżności w wielkości pecherzy po clo? U mnie owulacja przeważnie jest w granicach 12-16 dc. Bylam juz na clo ale bez monitu teraz jest pierwszy z nim.