CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R dziewczyny są tutaj bardzo doświadczone i na pewno pomogą i doradzą jak ten śluz poprawić. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć Ci, że dostałam razem z clo lek Estrofem który brałam bodajże 11-15 dc (clo brałam 3-7 dc) i to podobno miało pomóc na śluz. W rzeczywistości szału nie było, śluzu miałam na prawdę niewiele w porównaniu z naturalnymi cyklami, ale było go widocznie wystarczająco skoro zaszłam w ciążę. Ehhh... szkoda że tak to się skończyło. No w każdym razie nie spisuj cyklu na straty tylko dlatego, że śluzu nie wiele.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
No widzisz wcześniej myślałam ze ja to jestem jakaś dziwna wszystkie dziewczyny normalnie mają okres a ja wiecznie jakieś problemy tak samo biore luteine... bo innaczej porażka jaki długi cykl i bezowulacyjny.... A okazuje sie że wiele dziewczyn ma takie problemy jak ja... wystarczy przejrzeć forum...
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za podpowiedzi
w takim razie zdecyduje się na inofem, kupie na razie w aptece a jak mi podejdzie to będę zamawiac większe opakowanie przez neta
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
tulipanna wrote:Spojojnie mozesz suplementowac sie :-)Zobacz na moj wykres, ja i siemie pije (o ile mam motywacje)i na sluz polecam syrop guajazyl (mam ten sam problem)
dzięki za odpowiedźa ten syrop powoduje że tego śluzu masz więcej? Czy jakieś inne ma działanie?
p.s dziewczyny ja też dopiero mam początki z cloteraz mój drugi cykl, w pierwszym ładnie działało także nie martwcie się u Was też będzie na pewno ładny efekt
oby w postaci fasolek
Releaseme lubi tę wiadomość
-
macie rację dziewczyny, że "w kupie raźniej"
nie wiem jak wy, ale o moich problemach wie baaardzo niewiele osób. i w sumie o poradę ich nie zapytam, bo nie mają pojęcia. a tak można zerknąć, porównać, wyżalić się i oczywiście czegoś dowiedzieć
ja ten cykl bez CLO, bo wiedziałam, że nie mam ślubnego, ale złożyło się idealnie, bo dzisiaj prolaktyna 49 to i tak cykl by był stracony.
01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
nick nieaktualnyChyba żadna z nas nie chwali się zbytnio z tym, że o dziecko trzeba się starać, u mnie cała rodzina mojej połówki nie ma pojęcia i dlatego co chwilę słyszę dobre rady w stylu "macie swoje lata, nie ma co czekać itp." nic złośliwego bo to fajni ludzie ale to nie pomaga, z kolejki moi najbliżsi wiedzą, ale trudno rozmawia się z kobietami które na widok dziecięcych ubranek się rozklejają więc przyjmują taktykę "lepiej nie rozmawiać" a z nami trzeba rozmawiać! To działa tak samo jak w przypadku chorych na raka, najbliżsi nie umieją z takimi ludźmi rozmawiać a często tak jest, że rozmowa jest im niczym lekarstwo, czasem wystarczy wysłuchać...
APS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, za parę dni zaczynam pierwszy cykl starań. Byłam na USG przy okazji wizyt u lekarza dwa ostatnie cykle z rzędu i nie miałam pęcherzyków tuż przed owulacją - miały raz 6mm raz 9mm. Dlatego też teraz lekarz przepisał mi CLO.
Nie wydaje wam się dziwne, że przepisał mi od razu 2 tabletki dziennie zamiast 1 i kazał brać 2-6 dc? Czy niepotrzebnie wnikam?
-
u mnie też prawie nikt nie wie bo chwalić to sie nie mam czym.... ale docinki że moglibyśmy się w końcu postarać potrafią zranić i to bardzo...
ale dziewczyny mówią że nie można mieć wszystkiego na zawołanie czasem na niektóre sprawy trzeba troche dłużej poczekać niż inni trzeba znaleźć w tym dobre strony no np. że ma się wspaniałego mężaa dzidziuś w końcu się pojawi wtedy kiedy się tego najmniej spodziewamy
Asiasia lubi tę wiadomość
-
Hej, poradzcie mi dziewczyny co robic
( mam 3 pecherzyki na lewym jajniku wymiar 18 19 i 22 mm. Dostałam pregnyl No i lekarz każe działać, uprzedził mnie oczywiście o zwiększonym ryzyku ciąży mnogiej. Martwię sie, bo o ile z bliźniąt byłabym szczęśliwa, to ciąża trojacza mnie przeraża. Dr mowi ze prawdopodobienstwo trojaczków jest znikome, jednak jakieś jest. Co robic?
-
Martka89 wrote:Hej, poradzcie mi dziewczyny co robic
( mam 3 pecherzyki na lewym jajniku wymiar 18 19 i 22 mm. Dostałam pregnyl No i lekarz każe działać, uprzedził mnie oczywiście o zwiększonym ryzyku ciąży mnogiej. Martwię sie, bo o ile z bliźniąt byłabym szczęśliwa, to ciąża trojacza mnie przeraża. Dr mowi ze prawdopodobienstwo trojaczków jest znikome, jednak jakieś jest. Co robic?
przemyśl, czy w przypadku zaskoczenia wszystkich pęcherzyków jesteś w stanie podołać trojaczkom. i tak jak mówił lekarz, prawdopodobieństwo nie jest duże, nie wiadomo, ile pęknie.
ja bym próbowała. lepsze trzy niż nicorchideaa lubi tę wiadomość
01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
nick nieaktualnyHej, dziewczyny jestem w cyklu na clo2x1 wczoraj w 10dc bylam na monitoringu i mam 2 pecherzyki jeden 26mm a drugi 15mm mam przyjsc jeszcze jutro na monitoring i po ewentualny zastrzyk, czy któraś z Was miala taka rozbieżności w wielkości pecherzy po clo? U mnie owulacja przeważnie jest w granicach 12-16 dc. Bylam juz na clo ale bez monitu teraz jest pierwszy z nim.