X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • michasia-K Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się dzieje!
    dziewczyny z całego serducha Wam gratuluje!
    nie powiem zazdrości trochę jest, ale takiej pozytywnej ;-)

22 czerwca jedziemy z mężem do Włoch na wakacje więc mam nadzieję, że klimat dobrze na nas wpłynie.
    Fakt, że test robiłam 3/4 dni przed spodziewana miesiaczka i nie z porannego moczu, ale raczej nie mam na co liczyć.

to mój drugi cykl z clo, trochę po cichu liczyłam, że to bedzie ten cykl

klz915nmlia8kvj4.png

m3sx43r8weulaext.png

• PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michasia-K, zrób test za parę dni :) Taki jak zrobiłaś to falstart, nie ma co się nim w ogóle sugerować :) Ja nie robiłam, od razu na betę poszłam i dobrze - trochę stresu mniej.

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• michasia-K Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak nie dostanę okresu do poniedziałku to pójdę na bete.
    nie chcę robić sobie nadziei.

klz915nmlia8kvj4.png

m3sx43r8weulaext.png

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    fakt! to ja uciekam robić dzidzię! miłego i owocnego wieczorku:-*
    O widzisz! Wyraznie potrzebowalas motywacji;)
    Duuuuuzo serduszek!I seksi fatałaszki :-p

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asienka_wisienka, belly mi wyznaczyło datę porodu na 12 lutego :) Jak wszystko dobrze pójdzie, to może spotkamy się w którymś warszawskim szpitalu :)

Założyłam na belly dziennik ciąży, nie mogłam się powstrzymać ;)

Powodzenia dziewczynki, czekam na kolejne dobre wieści.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peggi, Ja pewnie wybiorę bielański ze względu na mojego lekarza. Nie wiem czemu nie mam Cie w przyjaciółkach. Wysłałam Ci zaproszenie kilka dni temu, widziałam ze ty mi wczoraj tez wysłałaś bo dostałam powiadomienie na maila od Ciebid i innych dziewczyn i wszystkie inne mam w przyjaciółkach a Ciebie nie. Czyżbym przypadkiem Cię odrzuciła? Te błędziory to dlatego ze z tel pisze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 13:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem z Wawy. Na pewno bielanski ma dobre opinie, brodnowski,praski, zoska ma dobre ale tam prefuja naturalne. Na belly nie wchodze, raz tam weszłam w jakis temat a tam histeria bo jedna napisała jakiś objaw :D dlatego siedze na ovufriend :) i tu zostane :D Jak sie mam ekscytować kazdym ojawem który kazda opisuje to wole miec swiety spokoj. I blizej mi do tych co sie długo staraja niz tych co w tamatach ciazowych na belly zaszły po kilku m=cach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 13:58

Sowaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michasia-K wrote:
    ale się dzieje!
    dziewczyny z całego serducha Wam gratuluje!
    nie powiem zazdrości trochę jest, ale takiej pozytywnej ;-)

22 czerwca jedziemy z mężem do Włoch na wakacje więc mam nadzieję, że klimat dobrze na nas wpłynie.
    Fakt, że test robiłam 3/4 dni przed spodziewana miesiaczka i nie z porannego moczu, ale raczej nie mam na co liczyć.

to mój drugi cykl z clo, trochę po cichu liczyłam, że to bedzie ten cykl
    działaj podobno właśnie duzo par zachodzi w trakcie pobytu na wyjeździe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Aszka to my już kuuuupę czasu się znamy! hehe ja na Clo chyba od pazdziernika 2013...ale dziewczyny już nie długo! już za chwilę jest mój czas.hehe.
    damy radę,bo co nas nie zabije to nas wzmocni...
    u mnie na dzień dzisiejszy przyznam szczerze są problemy finansowe.gdyby nie ten fakt pewnie juź dawno była bym po IUI.teraz nam się sezon zaczyna więc napewno stan naszego konta się poprawi.i kto wie Aszka,być może pujdę w Twoje ślady! a moźe Tuli!? tak czy siak mam w planach wkoncu dołączyć!a co! ;-)
    spokojnie odczekaj jak masz problem z kasą, my też mielismy przejsciowe kłopoty finansowe, wiec wiadomo ze najpierw trzeba miec na jedzenie i rachunki :)

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/galeria-zdjec-usg-wyniki.html?category=all&from=&to=
    Z podpisem Moja kluseczka:-*

aszka lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Tez jestem z Wawy. Na pewno bielanski ma dobre opinie, brodnowski,praski, zoska ma dobre ale tam prefuja naturalne. Na belly nie wchodze, raz tam weszłam w jakis temat a tam histeria bo jedna napisała jakiś objaw :D dlatego siedze na ovufriend :) i tu zostane :D Jak sie mam ekscytować kazdym ojawem który kazda opisuje to wole miec swiety spokoj. I blizej mi do tych co sie długo staraja niz tych co w tamatach ciazowych na belly zaszły po kilku m=cach.
    Tez mi sie jakos tutaj na clo bardziej podoba poki co:) zapisałam sie tam
    do lutoweczek ale cześciej zaglądam tutaj. Moze dlatego, ze poki co nie czuje sie jak w ciazy i nie przeżywam tego jakos bardzo. Moze jak usłyszę serduszko to sie zmieni, Na razie czekam na betę zeby sprawdzic czy przyrasta, bo ja zwykle u siebie wszystko w czarnych barwach widzę. Zdaje sobie sprawe, ze zajść tto jedno a donosić to drugie. Aż sie boję mowic komukolwiek ale oczywiście psiapsioly juz wiedzą.

• PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asienka, nie wysłałam Ci zaproszenia, nawet nie wiem jak to się robi! Spróbuję zaraz :)
    Mieszkam koło Bielańskiego, więc prawdopodobnie tam będę rodzić - może się spotkamy na porodówce :D Też na razie nie wchodzę za bardzo na belly, bo boję się zapeszyć.
    W ciąży chyba ciągle jestem, bo brzuch mnie cały czas tak samo boli. Kiedy idziesz na betę? W poniedziałek?

tulipanna, no super kluseczka :D Niech zdrowo rośnie :)

• Sowaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:

Tuli Super kluseczka :-*

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:
    asienka, nie wysłałam Ci zaproszenia, nawet nie wiem jak to się robi! Spróbuję zaraz :)
    Mieszkam koło Bielańskiego, więc prawdopodobnie tam będę rodzić - może się spotkamy na porodówce :D Też na razie nie wchodzę za bardzo na belly, bo boję się zapeszyć.
    W ciąży chyba ciągle jestem, bo brzuch mnie cały czas tak samo boli. Kiedy idziesz na betę? W poniedziałek?

Dzisiaj o 11.03 dostałam maila z OF treści "PeggyOlsen, ktoś tam i ktoś tam chciałyby zostać Twoimi przyjaciółkami na OvuFriend.pl" i od innych mam zaproszenia a od Ciebie nie, dziwne co? No ale byłyby jaja gdybyśmy sie w szpitalu spotkały. Juz to widzę jak chodzę po oddziale i wypytuje czy nie ma tutaj przypadkiem Peggy Olsen:) no ale najpierw byle do bety. Ja tez idę w poniedziałek. To widzę, ze tym samym rytmem lecimy. Wizytę u lekarza mam ba 19 czerwca popołudniu. Do tego czasu mam brać dupka, acard i Encorton. Planujesz kupic sobie jakies witaminki dla kobiet w ciazy? Ja tak sie zastanawiam, bo brałam przez 2 mce magnez i wit b6 i kilka dni temu mi sie skończyły a wlasnie od 2-3 dni boli mnie brzuch, mam takie ni to skurcze ni bóle i teraz sie zastanawiam czy to nie przez to ze nie biorę b6 i magnezu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu nie moge obejrzeć Kluseczki Tulipanki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    jest jest widac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, juz widzę. Śliczna Kluseczka! Niech zdrowo rośnie Maleństwo.

• PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asienka, wysłałam zaproszenie - teraz powinno się udać :) Ja też 19 idę na wizytę :) Nie biorę żadnych witaminek, tylko kawas foliowy i luteinę.
    Jak Ci z tym, że się udało? Ja tak rozmawiam o tym z mężem, śmiejemy się, coś tam planujemy - i nagle dociera do mnie, że mówię o SOBIE a nie kimś innym :D Masakra, jeszcze w to nie uwierzyłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:

ja mam namiar na lekarz z bielanskiego kolezance prowadził dwie ciaze. Pierwsza litera nazwiska K.

• michasia-K Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanno piękna ta Twoja kluseczka :)

Ja czekam na okres.
    Mam nadzieję, że następny miesiąc będzie mój :P

klz915nmlia8kvj4.png

m3sx43r8weulaext.png

‹‹ 929 930 931 932 933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ