X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    ja mam namiar na lekarz z bielanskiego kolezance prowadził dwie ciaze. Pierwsza litera nazwiska K.
    To ja sie leczę u innego i jestem baaaardzo zadowolona, z resztą skoro po 2 miesiącach leczenia u niego jestem w ciazy to nie moze byc inaczej. I dlatego tez padnie pewnie na bielanski, gdyby pracował w innym to rodzilabym w innym. Takze ja raczej zmieniać nie bede.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Sowaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzis dziwnie kłują jajniki i pobolewa brzuch, nie wiem czy w ogole moge liczyć na cud w tym cyklu...

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asienka_wisienka wrote:
    To ja sie leczę u innego i jestem baaaardzo zadowolona, z resztą skoro po 2 miesiącach leczenia u niego jestem w ciazy to nie moze byc inaczej. I dlatego tez padnie pewnie na bielanski, gdyby pracował w innym to rodzilabym w innym. Takze ja raczej zmieniać nie bede.
    no to jasne :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowaa wrote:
    Mnie dzis dziwnie kłują jajniki i pobolewa brzuch, nie wiem czy w ogole moge liczyć na cud w tym cyklu...
    moze to dobry objaw :) cos sie dzieje.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michasia-K wrote:
    tulipanno piękna ta Twoja kluseczka :)

Ja czekam na okres.
    Mam nadzieję, że następny miesiąc będzie mój :P
    na pewno :)

• Sowaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    moze to dobry objaw :) cos sie dzieje.

Aszka obyś miała rację ;-)

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:
    asienka, wysłałam zaproszenie - teraz powinno się udać :) Ja też 19 idę na wizytę :) Nie biorę żadnych witaminek, tylko kawas foliowy i luteinę.
    Jak Ci z tym, że się udało? Ja tak rozmawiam o tym z mężem, śmiejemy się, coś tam planujemy - i nagle dociera do mnie, że mówię o SOBIE a nie kimś innym :D Masakra, jeszcze w to nie uwierzyłam :)

Ja jeszcze nie wierzę, ze sie udało. Chociaz dzisiaj robiłam paczke z ciuszkami dla synka mojej przyjaciółki i pomyslałam, ze teraz (no za kilka miesięcy) juz na legalu moge kupować ciuszki dla swojego groszka. Do tej pory jak kupowałam cos dla siebie w sieciówkach gdzie były działy z ubrankami dziecięcymi to podchodziłam, oglądałam i ewentualnie obkupowalam wszystkich znajomych bliższych i dalszych, bo powstrzymać sie nie mogłam. Teraz to bedzie szał. I dzisiaj oglądając z mężem o znajomymi ligę mistrzów wymyślaliśmy imiona dla dziewczynki i dla chłopca. Całe szczęście jestesmy z mężem zgodni w tej kwestii. Wy tez juz wymyślacie imiona? Do nas w zasadzie dotarło dopiero 2-3 godziny temu jak powiedzieliśmy o tym naszym przyjaciołom. Fajnie jest sie podzielić z kimś ta informacją.

• Sowaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia nim sie obejrzysz a brzuszek nabierze kształtów i uwierzysz :-)

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • megimeg Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peggy, asienka ogromne gratki!!! Super wiadomosci, oby wiecej takich :)))

oar83e3k7nkpecth.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brzuchol jest tak wzdety od 3 dni, ze czuje sie jakby to był piąty miesiąc. Dzis juz musiałam nafaszerować sie espumisanem, bo myslalam ze eksploduję. I nie wiem czemu ale ciagle mam takie obawy, ze nie donoszę tej ciąży. Ten ból brzucha w połączeniu z tą myślą nie pozwala mi sie cieszyć tą ciążą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowaa wrote:
    Ja i Peggy tez byłyśmy przekonane, ze nic z tego w tym cyklu i popatrz. Wierzę, ze u Ciebie będzie podobnie:)

pabelka88, Sowaa lubią tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ubolewam nad dość silnym bólem jajcorów- dziwny jakiś.silny i kujący,momentami aż bolą mnie uda...ałć! a dziś 11dc.wczoraj śluz płodny,dziś wodnisty...zgłupiałam.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka, to moze to dobry znak. Wiem, ze za wczesnie o tym mowic ale trzymam kciuki. A wogole to robiłaś test w poprzednim cyklu przed @ ? Czy przyszła i dlatego spisałaś go na straty? Bo wiesz, czasem @ nie jest wyznacznikiem tego, ze nie jest sie w ciąży.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 06:34

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelko mam nadzieje ze wykorzystujesz nalezycie ten sluz ;)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaa zrobiłam test - druga kreska słaba, ale widoczna bez wątpliwości dziś mój 9 albo 10 dpo i to na pewno nie ovitrelle, bo nie było go już ani 6 dnia!!!!!! aaaaaaaa!!!!

megimeg, tulipanna, Sowaa, nick nieaktualny, lipa lubią tę wiadomość

201602111680.png
  • megimeg Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Natalica jutro śmigaj na betę!
    mam nadzieje, ze za 4 tygi u mnie tez będzie cie cienia! ;)

natalica06 lubi tę wiadomość

oar83e3k7nkpecth.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica06 wrote:
    aaaaaaaaaaa zrobiłam test - druga kreska słaba, ale widoczna bez wątpliwości dziś mój 9 albo 10 dpo i to na pewno nie ovitrelle, bo nie było go już ani 6 dnia!!!!!! aaaaaaaa!!!!
    Wwidze ze majowe serduszkowania byly owocne!!! Gratki,czekamy na zdjecie testu;)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś z ciężarówek mogła by mnie zarazić!?
    kurka dziewczyny ja się chyba nabawiłam jakiegoś zapalenia...ałć.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    c899c781c5.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjęcie testu: http://zapodaj.net/7e7735181c22e.jpg.html

201602111680.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica jest! gratki! matko kochana! wysyp ciąż! ja też chcę!;-)

2007 Maciuś <3
    c899c781c5.png
‹‹ 930 931 932 933 934 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ