CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Peggy gratuluję! dziewczyny jeszcze nigdy na tym forum nie było tyle ciąż w ciągu takiej chwili.jakiś złoty srodek? jak to zrobiłyście?
Boże daj nam żeby sypało się tak dalej!
a u mnie chyba jednak owulka była bo cycki bolą przy dotyku ,więc progesteron leci w górę bez suplementacji!Sowaa, tulipanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Peggy gratuluję! dziewczyny jeszcze nigdy na tym forum nie było tyle ciąż w ciągu takiej chwili.jakiś złoty srodek? jak to zrobiłyście?
Boże daj nam żeby sypało się tak dalej!
a u mnie chyba jednak owulka była bo cycki bolą przy dotyku ,więc progesteron leci w górę bez suplementacji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 21:39
-
Aszka 3 dziewczyny praktycznie jednego dnia się dowiedziały! hehe!
wiem,ja pamiętam chyba wszystkie dziewczyny które przeszły przez nasz wątek.
czyżby czerwiec nam sprzyjał? ja tam się piszę na 2 kreski w okolicach 20-tego! hehe! -
Pabelka i tak trzymać, najwyżej potem zapłacę Ci za rehabilitacje kciuków hehehehe
Michasia rożnie lekarze zalecają. Większość dziewczyn ma przerwę bodajże po 6 cyklach clo.
Obyś zaciążyła na clo szybko i nie musiała sie martwić o przerwy. Natomiast powiem Ci że ja tez ładnie na początku zareagowałam na clo potem sie posypało, mam nadzieje ze tobie to nie grozi.
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
michasia-K wrote:a ile cykli można brać clo?
lekarka powiedziała, że ładnie mój organizm reaguje na najniższą dawkę clo. więc nie trzeba zwiększać.
co z tego jak w ciąży nie jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 22:37
-
michasia-K wrote:czyli jeszcze 4 cykle przedemna
to spoko. nie mam się czym stresowac. Użyło mi bo myślałam, że został mi ostatni.
i jeszcze jedno pytanie. Czy to normalne, że po luteinie okres może się spóźniać?Czasem dziewczyny i po 16 dni czekały. Po prostu poziom hormonów musi spaść.
-
Dziewczyny gratuluję Wam BARDZO! to są świetne wiadomości i nadzieja!
Peggy - stoje w kolejce i czekam na moją owulke!
u mnie wizyta dopiero 15dc czyli w poniedzialek, nie dało się szybciej
Dziś miałam kontrole trzezwości, zamrałam, mysle sobie, boże zjadłam banana a jak on fermentuje?! ale miły Pan policjant oszczędził mnie i kazał jechać dalej bez dmuchania
i tak o w związku z tym moje pytanie do Was - jak jeden kieliszek czerwonego wytrawnego na endo to ewentualnie rano moze wykryć coś alkomat? -
myślę, że nie może wykryć, wino jest niskoprocentowe, musiałabyś kieliszek - wielkości tego do wina wódki wypić
Moja beta w 10 dpo 24,26, wczoraj myślałam, że nic z tego, ale poszperałam w necie i wynik między 15-35 w tym dniu cyklu jest ok, chyba trochę się pospieszyłam z tym badaniem. Nie wiadomo, czy będę w ciąży, ale jedno jest pewne miałam owulację, a to mimo wszystko dobra wiadomość