CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
trzymam mocno kciuki za wszystkie!!!
żeby beta szybko rosła i żeby jak najwięcej II kreseczek było!!
u mnie nic nowego01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
dziewczyny strasznie to wszystko dziwne
krwawienie mam już trzeci dzień. Tak się boję, że przez to się nie uda w tym cyklu:( wiem, że ciągle to samo pisze, ale nawet nie mam z kim porozmawiać o tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:21
-
michasia-K wrote:a ja dzisiaj dostałam okresu.
nie nastawiam się, że w kolejnym cyklu coś będzie.
bo owulacje będę mieć w drodze do Włoch.A jak jedziecie właaasnym samochooooodem...too..... ulalalalal....
Zawsze w lesie można się zatrzymac
Trochę szaleństwa polecam! Młode jesteśmy!
-
Czesc Dziewczyny! Nie wiem czy jakos nie namieszalam w sposobie brania Clo. Bralam od 2go dnia przez 3dni po 2tabletki jak nakazal lekarz. W ostantim cyklu przy tych samych dawkach, ale bralam rano, mialam w 14dc pecherzyk na 21,5 mm. Teraz jednak tabletki wzielam raz wieczorem, a kolejne dwa dni rano (raz na czczo, raz po sniadaniu). Dzis jestem w 9dc i mam pecherzyki nadal male, najlepszy na 8,5 mm. Czy z tego moze cos jeszcze w tym cyklu wogole byc? czy moglo na tym zawarzyc w jakich porach bralam lek? Dziekuje z gory za odpowiedzi
Gratuluje wszystkim szczeslwiym mamom!Asiasia
-
nick nieaktualnyAsiasia wrote:Czesc Dziewczyny! Nie wiem czy jakos nie namieszalam w sposobie brania Clo. Bralam od 2go dnia przez 3dni po 2tabletki jak nakazal lekarz. W ostantim cyklu przy tych samych dawkach, ale bralam rano, mialam w 14dc pecherzyk na 21,5 mm. Teraz jednak tabletki wzielam raz wieczorem, a kolejne dwa dni rano (raz na czczo, raz po sniadaniu). Dzis jestem w 9dc i mam pecherzyki nadal male, najlepszy na 8,5 mm. Czy z tego moze cos jeszcze w tym cyklu wogole byc? czy moglo na tym zawarzyc w jakich porach bralam lek? Dziekuje z gory za odpowiedzi
Gratuluje wszystkim szczeslwiym mamom!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 11:18
-
aszka wrote:to nie ma wiekszego znaczenia. Pecherzyki moga jeszcze urosnąc. Jakby nie urosły to mozna sie zastanowic nad zmianą leku np letrozol, zastrzyki gonadotropiny. Byc moze na clo słabo reagujesz. Trzeba te pecherzyki co są monitorować na usg.
/
Asiasia
-
Asiasia wrote:Czesc Dziewczyny! Nie wiem czy jakos nie namieszalam w sposobie brania Clo. Bralam od 2go dnia przez 3dni po 2tabletki jak nakazal lekarz. W ostantim cyklu przy tych samych dawkach, ale bralam rano, mialam w 14dc pecherzyk na 21,5 mm. Teraz jednak tabletki wzielam raz wieczorem, a kolejne dwa dni rano (raz na czczo, raz po sniadaniu). Dzis jestem w 9dc i mam pecherzyki nadal male, najlepszy na 8,5 mm. Czy z tego moze cos jeszcze w tym cyklu wogole byc? czy moglo na tym zawarzyc w jakich porach bralam lek? Dziekuje z gory za odpowiedzi
Gratuluje wszystkim szczeslwiym mamom! -
Linka05 wrote:Dziewczyny dzisiaj miałam już dojrzałe pęcherzyki po 25mm i dostałam pregnyl więc powinny pękać na dniach ale endo mam 6,8mm bo to dopiero mój 13dc, myślicie że takie edno jest za słabe?
Ładnie, ładnie, endo jeszcze podrośnie. Do pęknięcia jajek będzie w sam raz
Spokojnie. Muszynka też panikowała, Aszka jej już tu estrofem rekomendowała a endo w dniu IUI 11 mm. Uspokój się, wypij dziś troszkę winka, zjedz migdałki
Linka05 lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Pęcherzyki mogą jeszcze urosnąć. Ale ja wielokrotnie pisałam, że moj gin wyraźnie kazał brac rano między 6-10 i ma to sens. Ale powtarzam-róbcie jak chcecie.Asiasia
-
nick nieaktualnyAsiasia wrote:Czesc Dziewczyny! Nie wiem czy jakos nie namieszalam w sposobie brania Clo. Bralam od 2go dnia przez 3dni po 2tabletki jak nakazal lekarz. W ostantim cyklu przy tych samych dawkach, ale bralam rano, mialam w 14dc pecherzyk na 21,5 mm. Teraz jednak tabletki wzielam raz wieczorem, a kolejne dwa dni rano (raz na czczo, raz po sniadaniu). Dzis jestem w 9dc i mam pecherzyki nadal male, najlepszy na 8,5 mm. Czy z tego moze cos jeszcze w tym cyklu wogole byc? czy moglo na tym zawarzyc w jakich porach bralam lek? Dziekuje z gory za odpowiedzi
Gratuluje wszystkim szczeslwiym mamom!
-
asienka_wisienka wrote:Asiasia, moim zdaniem powinnaś brać obie tabletki rano tak jak napisała Tulipanna. Mój lekarz powiedział, że ma to związek z dobowym wydzielaniem czegoś tam i powinno się brać rano (nie pamiętam do której godziny) ale na pewno rano. Ja sobie na swój chłopski rozum tłumaczyłam to tak, że mój organizm też wydzielałby "to" naturalnie rano do którejś godziny a później się wyciszał dlatego tego wspomagacza (clo) też brałam rano tak jakby zrobił to mój organizm naturalnie. I podziałało jak widaćAsiasia