CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
tapir19 wrote:Hej dziewczyny. Ja tez od nastepnego cyklu bede miala stymulacje. Mam clostilbegyt od 5dc do 9dc a potem duphaston. Mam cykle 26/27 dni. Co mnie zastanawia to to ze moj gin robiac usg wczoraj( 8dc) powiedzial ze pecherzyk ma 13 mm, jest za maly i pewnie juz nie urosnie do wielkosci zeby peknac.Wiecie moze mniej wiecej ile rosnie taki pecherzyk na dobe?
tapir19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie przed chwilą dzwoniłam i Pan na infolinii powiedział mi, że cena monitoringu jest od 150zł do 600zł w zależności od liczby wizyt, a jak spytałam jaka cena byłaby za 2 wizyty to powiedział, że to już jest ustalane indywidualnie z lekarzem i on wtedy wybiera pakiet, im więcej wizyt tym droższy pakiet. Czyli tyle powiedział, że nie wiadomo nic. Ale skoro Ty płaciłaś według tego najniższego to niewykluczone, że 3 wizyty byłyby w cenie 150zł, chociaż obawiam się że to może zależeć od humoru lekarza. Szkoda, że wcześniej nam tu znać nie dałaś, bo ja przepłacałam za każda wizytę po 100zł a trochę już miałam tych monitoringów. 150zł za cały cykl to i tak mega tanio. Ja przed zmianą lekarza płaciłam za wizytę/monitoring 120zł u wcześniejszego.
Dobrze się czasem wymienić takimi spostrzeżeniami na forum, może dziewczyny skorzystają, bo to naprawdę niedrogo. -
nick nieaktualny
-
asieńka ja byłam przekonana, że tak jest wszędzie
to był mój pierwszy monitoring i stwierdziłam, że jak mam i tak płacić prywatnie to mogę iść do kliniki. Obiło mi się o uszy, że płaci się za każdą wizytę, ale później Pani z recepcji tłumaczyła jakiejś kobiecie przede mną, że 150zł za całe monitorowanie i później podeszłam ja i powiedziała to samo, tyle, że ja z tą zniżką 10%, po drugiej wizycie zapytałam czy na pewno już mam zapłacone, a ona, że tak. Myślałam, że to mi się coś pokręciło i wszędzie tak jest
-
Oby wasze kciuki miały magiczna moc! :-*
Moja przyjaciółka z lat liceum skontaktowała sie dzis ze mna bo na danych ma termin porodu i wiecie co, powiedziała ze mała sie jeszcze nie urodziła ale nie moze sie doczekać i chciała mnie poprosić żebym została jej chrzestna jak przyjdzie na świat, a to juz na dniach. Normalnie aż mi sie łza zakręciła w oczku i zrobiło ciepło na serduchuOna wie ze juz długo staram sie o dziecko i wydaje mi sie ze chciała mi poprosytu tez to wynagrodzić, miło z jej strony. Zatem czekam na narodziny mojej chrześnicy, bo oczywiscie sie zgodziłam
pabelka88, asienka_wisienka, tapir19, tulipanna lubią tę wiadomość
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
nick nieaktualnyNo wlasnie mi tak powiedzieli przez tel ze wizyta 150 zł a mówiłam ze chodzi mi konkretnie o monitorowanie i mimo to nie powiedzieli ze przy monitoringu to liczy sie inaczej. Na szczęście mam to juz za sobą i oby nie była mi ta wiedza juz potrzebna i nie musiała sie tam zgłaszać
trzymam kciuki za wszystkie zielonokropkie i za te jeszcze niebieskie
i oby Was ptaki osrywaly przed wejściem do klinik/gabinetów tak jak mnie. Teraz wiem, ze to przynosi szczęście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 18:19
pabelka88, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję chyba aszce za podrzucenie nazwy aplikacji ciążowej na telefon! Ściągnęłam WomanLog Pregnacy i jest super - jak belly best friend, tylko zawsze pod ręką
Idę jutro na trzecią betę, będę spokojniejsza na wyjeździe.pabelka88 lubi tę wiadomość
-
oby 2015r byl dla nas szczęśliwy!
najważniejsze jest żeby się nie poddawać
jeszcze bedziemy się cieszyć, a czuję, że już za niedługo.
a ja jutro clo!
zobaczymy za tydzień czy cos urosło.
potem wyjeżdżam na wakacje, więc niech się dzieje wola nieba.
przyjadę będę 21 dc. jak zbadam progesteron w tym dc powinno mi wyjść czy była owulacja czy nie???? -
Michasia masz racje musi ten rok byc mega szczęśliwy dla nas szaraczek
Oby Twój nowy cykl także był tym pozytywnie owocnym cykle.
Progesteron z tego co mi mowila gin to sie bada chyba po 7 dniach po owy, wiec jeżeli byś miała owy koło 14 dc to powinno Ci najprawdopodobniej pokazać.Anatolka lubi tę wiadomość
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
nick nieaktualny