CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulipanna uwielbiam Twój suwaczek!
Sowa dziś? myślałam że w sobotę.
Sówka dawaj nam tu fotkę swojego pozytywnego testu!!! -
Sowa a jak samopoczucie?
ja uważam że powinnaś poczekać do jutra,ale z drógiej strony ja na Twoim miejscu pewnie juź bym z 5 testów zrobiła...z tym że ja to jestem ja! co niektóre dziewczyny już mnie poznały i wiedzą źe jestem niecierpliwą histeryczką! hehe;-) -
a jeśli chodzi o gonadotropiny to ja po pregnylu w jednym cyklu w 5dpo podaniu juz nic nie mialam bo test - ,a w innym w 11dc test pokazał cień cienia przy tej samej dawce.więc bywa różnie...
sama jestem zaje..scie ciekawa Twojego wyniku i nie ukrywam źe mam nadzieję ze Ci się udało,bo umowa umową tak? -
sowa, pabelka ja też 3 lata
na początku na luzie, po jakimś czasie z wielką nadzieją co miesiąc (a raczej co kilka bo moja @ robi co chce). od roku intensywnie i dalej nic.
teraz 50dc!!! nie chcę znowu wywoływać @... za dużo tej chemii w organizmie. wczoraj delikatne plamienie było, ale tylko 5 minut i ustało całkiem i suusza! drażni mnie to.
01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
Pabelka u mnie umowa to rzecz święta
samopoczucie dobre :-)dziękuję. Jeżeli pytasz o jakieś objawy to u mnie nic a nic obecnie. Trochę bolące piersi i koniec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 09:54
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Releaseme wrote:sowa, pabelka ja też 3 lata
na początku na luzie, po jakimś czasie z wielką nadzieją co miesiąc (a raczej co kilka bo moja @ robi co chce). od roku intensywnie i dalej nic.
teraz 50dc!!! nie chcę znowu wywoływać @... za dużo tej chemii w organizmie. wczoraj delikatne plamienie było, ale tylko 5 minut i ustało całkiem i suusza! drażni mnie to. -
Oj tuli tuli kolejna niecierpliwa
chciałabym moc się już cieszyć ale jeszcze potrzymam was w niepewności,siebie z reszta też. Tuli wejdź na chwile na fb tam mam interes do ciebie :-p
tulipanna lubi tę wiadomość
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Dziewczyny przyszłam do Was po opinię
Nie biorę clo, niczym się obecnie nie wspomagam, to mój 3 cykl po poronieniu i pierwszy w którym ponawiam starania. Cykle zawsze miałam 31 dni, poprzedni był 28, po poronieniu się może podobno przestawiać, czasem na chwilę, czasem na dłużej, nie wiem. Nie wiem jakiego cyklu spodziewać się teraz. Dziś jest mój 13 dc, byłam rano na USG zobaczyć co tam na dole słychać
No i tak, jest pęcherzyk 14 mm, ale gin twierdzi że to pewnie na kolejny cykl będzie, bo za mały. Ponadto zobaczył trochę płynu w zatoce douglasa i twierdzi, że mogła być owulacja około. Fakt, że w 9 i 10 dc (niedziela, poniedziałek) czułam kłucie w jajniku, ale myślałam, że po prostu coś tam sobie dopiero rośnie. Spodziewałam się owulacji w piątek, 14 dc albo w sobotę, no i staramy się od poniedziałku. W niedzielę co prawda też było przytulanie, ale zaraz potem wstaliśmy i poszliśmy jeździć na rowerkach
Ile czasu po owulacji utrzymuje się płyn, wiecie może? No i jak myślicie, może być tak , że tej owu nie było i coś jeszcze będzie z tego pęcherzyka 14 mm? A jajniki jak kłują to w trakcie owu, czy te kłucia ją poprzedzają najczęsciej? Bo różne opinie słyszałam.
Martwię się, że mogłam przegapić ten najważniejszy moment, a tyle czasu czekałam na ten cykl -
Anatolka wrote:Jesli owulacja rzeczywiscie byla to ten pecherzyk 14mm nie urosnie. Prg go blokuje - natura. Skoro staracie sie od nd to nie ma opcji na przegapienie
No i w niedzielę to zaraz po przytulaniu było baczność i na rower, więc stworzyłam plemnikom raczej mało sprzyjające warunki do zapłodnieniaNigdy nie może być chociaż coś po mojej myśli. Jeszcze nigdy na USG nic pozytywnego nie usłyszałam, zawsze było coś nie tak, więc czułam że tym razem nie może być inaczej.
-
Byłam dzisiaj na usg. 11dc i tylko jeden pecherzyk 11mm. Niby może jeszcze podrosnąć ale lekarz nie dał mi zbyt dużej nadziei na owulacje w tym cyklu..Do tej pory przy clo miałam owulacje w 13dc. Jestem załamana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 18:40
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
moniaaa spokojnie nic nie jest jeszcze przesądzone- ja na clo to różnie z owulką .raz w 12dc a raz w 16dc.proponuję jeszcze sprawdzić za kilka dni.może podskoczy ten pęcherzyk-
-
moniaa też myślę, że spokojnie jeszcze nie musisz przekreślać tego pęcherzyka!
dostałam @@@@@ wredna małpa się pojawiła- zaczynamy nowy cykl01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO-