CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
PragnącaDziecka wrote:ja biorę od 2-6 dc, czuje się dobrze. To mój 4 cykl z clo ale tylko w jednym cyklu pękł pęcherzyk, zobaczymy jak będzie w tym. A i jajniki czuję tzn. kłują, podczas owulacji również bolał mnie jajnik
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:A pregnyl dostajesz? Czy tak bezmyslnie Cie gin faszeruje samym Clo?
-
Nessy06 wrote:Wlasnie mnie dziwi, że lekarz nie kazał mi przyjść sprawdzić czy pęka pecherzyk:/ 4 cykl i nic? czytałam że po 6 cyklach przechodzi sie na inne leki
A powiedz mi jakie inne leki masz na myśli gonadotropiny?
Wiem że mam brać clo 6 cykli a co potem?..... nie wiem -
Cześć dziewczyny, za sobą mam dwa nieudane cykle z clo, w tym cyklu odpoczynek od clo i następny znowu clo. Też się dziwię, że w sumie to nie zostało u mnie sprawdzone (w drugim cyklu) czy pęcherzyki pękły, nie dostałam też pregnylu. Może dlatego, że w pierwszym cyklu same ładnie popękały?
W każdym razie jeżeli trzecia próba z clo nie powiedzie się to przechodzimy właśnie na gonadotropiny. Przy trzeciej próbie z clo chcemy też zdecydować się już na inseminację.1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
A wlaśnie znalazłam stronkę na której wypisane są ganotropiny ktore różnią sie marametrami i ceną. Czy któraś wie od czego zależy które będą podane? tu jest linka na tą stronkę https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/nieplodnosc/798-stymulacja-owulacji
-
Dziewczyny tak przeleciałam po wątkach i nie widzę nic na ten temat, więc piszę tutaj. Pierwszy raz mam cykl z clo(od 3 do 7 dc) nagle już 9 dc wykres pokazuje mi przerywaną linię, że owulacja była. Współżycie mieliśmy zacząć od 10 dc. Wg mnie ta przerywana to nadinterpretacja wyższych temperatur. Ani śluz ani inne objawy nie wskazują na owu. Co Wy na to? Przejrzałam trochę cykli z podobnymi parametrami i wydaje mi się na, że na sporej części z nich, temperatura skacze trochę po clo. Myślicie, że to od clo był skok? Wam też się tak przydarzało?